MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλιστα. Κανε ενα refresh και τσεκαρε αν παραμενουν μηδενικα ολα. Αν παραμενουν μηδενικα, τοτε η επομενη ερωτηση ειναι τι ειδους encryption εχει ο φιλος σου στο ρουτερ του (wpa η wep?) και αν ειναι thomson η μαρκα του.
lemonhaze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπόν..δε ξέρω τι έγινε αλλα ενώθηκα μάλλον σε φοβήθηκε ...περίεργο ευχάριστο πάντως αν κολλήσω ξανά θα σας ξανά ενοχλήσω!!ο θεός να σε έχει καλά φιλε μου
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Να σαι καλα, μεγεια το μηχανακι Γενικα στην αρχη θελει λιγη ωρα (10sec εως 30sec) μεχρι να παρει νουμερα αντι για μηδενικα. Αμα παρει νουμερα εισαι οκ.
lemonhaze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 τώρα είμαι στη δουλειά και δούλεψε...όταν παο σπίτι να δούμε τι θα γίνει συνήθως εκεί δεν παίρνει νούμερα.αν δεν παίρνει νούμερα τι κάνω? ευχάριστο ξανά
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Πρωτα θα δεις το νουμερο διπλα απτο signal. Aν εκει εισαι οκ και δεν παιρνει νουμερα, τοτε να ξερεις οτι αν ο φιλος σου εχει thomson router και WPA encryption, εχουν αναφερθει προβληματα στην συμβατοτητα τους που λυνεται με 2 τροπους: 1. Πολλα restart το 5210 μεχρι να πιασει νουμερα (δινε του 1 λεπτο χρονο πριν τσεκαρεις αν πηρε νουμερα και το κανει reboot) 2. Συνενοεισαι με το φιλο σου και βαζετε WEP encryption στο thomson ωστε να μην υπαρχει προβλημα. Αν δεν υπαρχει καθολου signal τοτε ειτε δε πιανεις το δικτυο του επαρκως, ειτε βαζεις λαθος encryption στα security settings.
lemonhaze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 θα το παλέψω απόψε και βλέπουμε χίλια ευχάριστο για τις απάντησης φιλε μου
lemonhaze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 βάλαμε τα settings σε WEP και ενώθηκε άμεσος!ευχάριστο πολύ
kemosabe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά μόλις το πήρα. Τώρα το έχω σε universal repeater mode και δουλεύει τέλεια. Προσπάθησα και σαν Client αλλά έφαγα τρελλά conflict και το εγκατέλειψα. Αύριο θα διαβάσω τις οδηγίες και θα το παλέψω πάλι. Μπορεί να κάνει κάποιος ένα γρήγορο οδηγό για client mode? Θα βοηθήσει πολύ κόσμο. Edit. Έκανα τα εξής. 1,πάω στο operation mode και βάζω wisp client router 2,πάω στο network και αλλάζω την ip σε 192,168,5,254 3,στο wireless mode επιλέγω survey και συνδέομαι στο ασύρματο της περιοχής μου 4, μετά από 15δ περίπου έχει πιάσει σήμα και έχει συνδεθεί. Τώρα για να πάρει ιντερνετ πηγαίνω Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center και στο Local area connection γυρνάω τις ρυθμίσεις στο obtain an ip adress automatically. Y.Γ. με βοήθησε πολύ ο οδηγός της τρίτης δελίδας. Y.Γ.2 σήμερα το σύνδεσα πάνω σε ένα ρουτερ της 3com και πλέον στέλνω το ίντερνετ σε όλο το σπίτι. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2012 από kemosabe
ralloss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 MiDi_MiLiZ Καταρχήν φίλε διάβασα προσεκτικά όλο το θέμα πριν απαντήσω κι επειδή ακριβώς ταίριαζε στην περίπτωση μου απάντησα κι έθεσα εδώ τον προβληματισμό μου..ευγενικότατα.. Ίσως αν έκανες εσύ αυτό που υποθέτεις ότι δεν έκανα εγώ, δηλαδή να διαβάσεις αυτό που έγραψα εξ αρχής να καταλάβαινες για ποιο λόγο "παραπονέθηκα" όπως λες.. Αφού λοιπόν βαρέθηκες να διαβάσεις τι έγραψα,δεν θα ήταν προτιμότερο να μου πεις οτι δε θες να ασχοληθείς ή να ψαχτώ αλλού? Και λέω βαρέθηκες,επειδη ακριβώς σε έχω διαβάσει και κατάλαβα ότι ξέρεις 2 πράματα παραπάνω,γι αυτό και σε ρώτησα προσωπικά για τη συμβουλή σου.. Δεν είπα ποτέ ότι είναι κανείς υποχρεωμένος να απαντήσει όμως.. Κι όσο για τον τεχνικό που λες,είσαι λίγο λάθος μου φαίνεται.. Αν κάποιος ρώτησε τεχνικό για το τι μηχάνημα να πάρει και του πήρε λεφτά, συγγνώμη αλλά μάλλον τον πιάσανε κότσο.. Εγώ τι μηχάνημα να πάρω ρώτησα,για τη σύνδεση του και τη ρύθμιση θα βρω τρόπο.. και στο λέω αυτό,επειδή ρώτησα τεχνικό μεγάλης αλυσίδας,πολύ πριν ρωτήσω εδώ και μου είπε πως ό,τι και να πάρω δε θα κάνω δουλειά επειδή πρέπει να έχω πρόσβαση στο router..γι αυτό και πήρα το mobile της cosmote ,όπως και γι αυτό μετά που είδα το θέμα ρώτησα και εδώ.. Καλύτερα λοιπόν να το 'ψαχνες λίγο πριν κρίνεις.. Λες.. "Αφηνοντας λοιπον στην ακρη το υφακι σου θεωρωντας το εκ παραδρομης, ο drdedus σου τα ειπε μια χαρα. Ετσι ειναι τα πραγματα, αν δεν σε ικανοποιουν τοτε δεν εχουμε εμεις το προβλημα, εμεις σου απανταμε σε οτι ρωτας. Επισης το 'repeater και παπαριες" ειναι εξισου σωστο γιατι 1).ΔΕΝ αποτελει ενδεδειγμενη λυση ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ οταν προκειται περι της τελευταιας δυνατης επιλογης. Και στην περιπτωση σου δεν ισχυει αυτο, αρα καλα θα κανεις να αποφυγεις την ...προβληματικη συνηθως... περιπτωση ενος repeater. Συνεπως:2) Το 5210 θα μπει σε client router mode με διαφορετικη IP 3)απτο μηχανημα απο το οποιο θα πιανεις το ιντερνετ απλα για να αποφευχθει η περιπτωση conflict. Στη συνεχεια το LAN καλωδιο του 5210 θα το συνδεσεις στην LAN θυρα ενος απο τα router που εχεις απενεργοποιωντας το DHCP και voila, θα εχεις ασυρματο ιντερνετ (και ενσυρματο) απο το ρουτερ σου προς το σπιτι και οση εμβελεια μπορει να καλυψει. Αν η εμβελεια δεν σου αρκει βαζεις και 2ο, βαζεις και 3ο, βαζεις και 13ο μεχρι να καλυφθεις. Κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να εχεις router που πρεπει να μπαινει σε client router mode, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ router και να εχεις κανει τη δουλεια μαζι με ενα 5210" -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μιας και δεν με κοροιδεύεις λοιπόν,αλλά εγώ κατάλαβα λάθος..αν θέλεις εξήγησέ μου.. 1) στην περίπτωση μου δεν είναι δηλαδή τελευταία επιλογή το repeater? Το AP,client router , δεν πρέπει να συνδεθεί με καλώδιο στο μηχάνημα που δίνει το ίντερνετ? Στην περίπτωση μου δηλαδή, το μηχάνημα του δήμου? 2)Ποιο 5210?Σε προηγούμενο σου σχόλιο μου είχες πει να μην το πάρω επειδή δε θα βολέψει και μου πρότεινες ένα repeater με omni.. 3)ποιο μηχάνημα που δίνει ίντερνετ? εννοείς το repeater ,αν είχα? και αν ναι,πως θα συνδεθεί το 5210 με το repeater ,αφού ο kemosabe είπε λίγο πιο πριν σε ερώτηση μου "αν μπορεί να γίνει σύνδεση μέσω LAN",ότι δε γίνεται.. Αν τελικά γίνεται σύνδεση μέσω lan πρέπει δηλαδή εκτός από repeater να πάρω και ένα 5210 (ή με παρόμοιες λειτουργίες) και να συνδέσω και στο 5210 τα δικά μου router αν θέλω, μέσω lan? Συγγνώμη αν σε μπέρδεψα,αλλά ή στραβός είναι ο γιαλός ή εγώ στραβά αρμενίζω..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 @kemosabe> Τελικα το δουλευεις ως client ή ως repeater? @rallos: Λοιπον ξεκινω απτο τελος. Εχω βοηθησει τοσο κοσμο εδω μεσα για το θεμα του 5210 (και οχι μονον) και εισαι ο πρωτος που θεωρει οτι τον δουλευω, οτι δεν εχω διαθεση να τον βοηθησω αλλα ποσταρω για να περναω την ωρα μου και "καλυτερα να σου ελεγα εξαρχης να ψαχτεις αλλου". Στατιστικα, θα πρεπει να εισαι τραγικα ατυχος η να εχεις κατουρησει στο πηγαδι για να σου συμβει αυτο. Αυτο σαν μια πρωτη απαντηση στο ερωτημα περι στραβου γιαλου η αρμενισματος. Δευτερον, στο ποστ που μιλαω για οmni repeater γραφω ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ παρα μονο αν δεν υπαρχει αλλη λυση. Παραλληλα σου εξηγω οτι το 5210 ΔΕΝ θα σε βολεψει για αυτη τη δουλεια τοσο οσο ενα omni. Δηλαδη στο ιδιο ποστ σου απαντω σε δυο διαφορετικα πραγματα, προς διευκολυνση σου και ταχυτερη λυση αποριων. Εν τελει σε συμβουλεψα να το αποφυγεις και αν δεν μπορεις να το κανεις τοτε να αποφυγεις το 5210 για τη δουλεια αυτη. Δεν μπορει να μου καταλογιζεις το αντιθετο, οτι σου ειπα δηλαδη να βαλεις repeater και οτι μετα εκανα κωλοτουμπα και σου ειπα να μη βαλεις. Τριτον, η γνωμη μου ειναι οτι χρειαζεσαι τεχνικο, διοτι σου εξηγησα κι εγω και οι αλλοι αρκετες φορες τι να κανεις και επιμενεις να μην καταλαβαινεις. Και αν ειναι δικαιολογημενο να μην καταλαβαινεις (προφανως δεν εχω την απαιτηση ολοι να ειναι τεχνολογικα/δικτυακα σαινια και να πιανουν με την πρωτη, την δευτερη ή την εικοστη-δευτερη αυτα που τους εξηγω, μιλαμε για πραγματα που σε καποιον μπορει να μοιαζουν δυσνοητα και ειναι λογικο) ειναι αδικαιολογητο επειδη δεν καταλαβαινεις να θεωρεις by default οτι κανουν χαβαλε και σε δουλευουν και εν τελει να τους επιτιθεσαι χυμα ενω βλεπεις οτι αφιερωσανε και αφιερωνουν λεπτα-δεκαλεπτα-ωρες να γραψουν 10 ρημαδια ποστ για να σε βοηθησουν. Και τεταρτον, παμε παλι τελευταια φορα. Ιντερνετ θα πιανει το 5210. Ασυρματα απο το δικτυο της επιλογης σου. Στη συνεχεια με καλωδιο δικτυου θα το δινει στο ρουτερ και το ρουτερ θα το επανεκπεμπει ασυρματα (και ενσυρματα) στο χωρο σου. Αυτο απο θεμα τοπολογιας. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Σου ξαναλεω οτι το/τα ρουτερ που εχεις ΜΠΟΡΟΥΝ να κανουν αυτη τη δουλεια σε συνεργασια με το 5210. Το wisp client router ειναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του 5210. Μεσα στα μενου του. Δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με καποιο απτα ρουτερ σου και παροτι στο εξηγησα/εξηγησαμε 2-3 φορες αυτο συνεχιζεις να τα συγχυζεις. Το 5210 εχει 3 operation mode και το μονο που σου ειπαμε ειναι οτι για να γινει η δουλεια που θες χρειαζεται να επιλεξεις το "wisp client router". Τελος στο ερωτημα 3 η απαντηση ειναι: το μηχανημα/δικτυο στο οποιο θες να συνδεθεις ή να κανεις repeat. Κοινως το δημοσιο δικτυο στην περιοχη σου, αποτι εχω καταλαβει. Αν συνεχιζεις να θεωρεις οτι σε δουλευεω και σε περιπαιζω, απλα αγνοησε το ποστ μου και ρωτησε αλλους χρηστες. Θα το προτιμησω απο το να ξανακουσω παραπονα τυπου οτι σε κοροιδευω κλπ.
kemosabe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 @kemosabe> Τελικα το δουλευεις ως client ή ως repeater? Ως client το έβαλα και το σύνδεσα πάνω σε ρουτερ. Και μια ερώτηση. Όταν θέλουμε να συνδεθούμε σε κλειδωμένο δίκτυο, που βάζουμε τον κωδικό;
ralloss Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 MiDi_MiLiZ Κοίτα,επειδή δεν έχει νόημα ,ούτε βοηθάει κανένα αναγνώστη, να λες εσύ ότι δεν καταλαβαίνω κι να εγώ λέω πως εσύ απλά δεν έχεις καταλάβει τι ρωτάω.. σταματάω την προσωπική αντιπαράθεση κι ας κρίνουν όσοι παρακολουθήσουν τα σχόλια.. Η αρχική μου απορία ήταν αν θα με εξυπηρετήσει το 5210 για τη δουλειά που το θέλω και σε τι λειτουργία .. για την ακρίβεια ήταν: "Κι εδώ τώρα προκύπτουν οι απορίες μου.. Για το αρχικό σετάρισμα δεν πρέπει να είναι συνδεδεμένα με καλώδιο το router και το AP? Ούτε καν η mac του router χρειάζεται για τη σύνδεση? Ή παίζει ρόλο σε τι mode θα είναι το μηχάνημα? (πχ.repeater) Γενικά θα κάνω δουλειά με το 5210 κι αν ναι σε τι mode πρέπει να είναι?" Η απάντηση που πήρα ήταν αυτή.. "Ένα repeater θες που θα αναμεταδίδει το σήμα ασύρματα. Δεν χρειάζεται πρόσβαση στο router. Κοίτα μήπως από αυτά τα ρουτερ που έχεις έχει κάποιο repeater mode αν και δύσκολα." τα router μου δεν έχουν τέτοια επιλογή,οπότε σύμφωνα με τα παραπάνω είδα πως χρειάζομαι repeater.. και ρωτάω λοιπόν.. ".Για να φέρω το σήμα και στο υπόλοιπο σπίτι,πρέπει να έχω και access point όμως σε λειτουργία client router,έτσι? Αφού και στο μπαλκόνι να είναι το repeater δεν πιάνει μέχρι τα πίσω δωμάτια.. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μήπως γίνεται να συνδέσω ενσύρματα τα router που έχω ,πάνω στο repeater κι έτσι να έχω κάλυψη σε όλο το σπίτι?? " Για να πάρω απάντηση "Το repeater εχει συνδεση (καλώδιο) ethernet. Το router εχει συνδεση (καλωδιο) τηλεφωνου. Πως ακριβώς σκοπεύεις να τα συνδέσεις? Τελος πάντων. Αυτό που λες δεν γίνεται. Πάρε αυτό http://www.skroutz.g...-TL-WA500G.html και είσαι ΟΚ. Δουλευει σαν AP, APC, Repeater κ.α" Το συμπέρασμα απ τα παραπάνω δηλαδή, είναι ότι χρειάζομαι συσκευή με repeater mode,αλλά δεν γίνεται όμως να συνδεθεί με τα υπάρχοντα router μου.. Κι όπως βλέπεις αυτά που λες τα έχω ήδη σκεφτεί και ρωτήσει.. Σιγά σιγά όμως λύνεται το παζλ οπότε για να έχουν νόημα αυτά που λες, δηλαδή ότι το 5210 θα παίρνει ίντερνετ ενώ είναι σε client router mode.. τότε λογικά για να γίνει το αρχικό σετάρισμα δε χρειάζεται φυσική πρόσβαση στο router του δήμου,οπότε δεν κάνω δουλειά μόνο με repeater mode..αλλά και με client router mode.. Σωστά? Αυτό σε ρώτησα και πριν "1) στην περίπτωση μου δεν είναι δηλαδή τελευταία επιλογή το repeater? Το AP,client router , δεν πρέπει να συνδεθεί με καλώδιο στο μηχάνημα που δίνει το ίντερνετ? Στην περίπτωση μου δηλαδή, το μηχάνημα του δήμου?" ..αλλά απάντηση δεν πήρα.. Έχω την εντύπωση ότι για να συνδεθεί το ένα μηχάνημα σε client router ή AP με το router που δίνει το ίντερνετ (του δήμου δηλαδή) ,χρειάζεται να συνδεθούν με καλώδιο για το αρχικό setup και να περαστούν η mac του ενός στο άλλο και αντίστοιχα..για να μπορούν μετά να συνδεθούν ασύρματα.. Και μου φαίνεται και λογικό ,διότι αν δεν ισχύει αυτό,ποιος ο λόγος να πάρει κάποιος repeater? Αν είχε ξεκαθαριστεί αυτό,θα μου φαίνονταν λογικά αυτά που έλεγες και το θέμα θα είχε λήξει.. Δεν είμαι και τόσο χαζός όσο πιστεύεις.. Συνοψίζοντας.. Γίνεται να συνδεθεί το 5210 με client router mode ,ασύρματα με το δίκτυο του δήμου κατευθείαν, χωρίς να χρειάζεται φυσική πρόσβαση στο μηχάνημα του δήμου για την αρχική εγκατάσταση?
kemosabe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Γίνεται να συνδεθεί το 5210 με client router mode ,ασύρματα με το δίκτυο του δήμου κατευθείαν, χωρίς να χρειάζεται φυσική πρόσβαση στο μηχάνημα του δήμου για την αρχική εγκατάσταση? Αν είναι ξεκλείδωτο φυσικά και γίνεται. Και εγώ από το δίκτυο του δήμου είμαι συνδεδεμένος με client mode.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ως client το έβαλα και το σύνδεσα πάνω σε ρουτερ. Και μια ερώτηση. Όταν θέλουμε να συνδεθούμε σε κλειδωμένο δίκτυο, που βάζουμε τον κωδικό; Wireless--->Security Settings και επιλεγεις την μεθοδο κρυπτογραφησης που χρησιμοποιει το δικτυο στο οποιο θες να συνδεθεις και βαζεις τον κωδικο. δηλαδή ότι το 5210 θα παίρνει ίντερνετ ενώ είναι σε client router mode.. τότε λογικά για να γίνει το αρχικό σετάρισμα δε χρειάζεται φυσική πρόσβαση στο router του δήμου,οπότε δεν κάνω δουλειά μόνο με repeater mode..αλλά και με client router mode.. Σωστά? Bingo, αυτο λεμε οσοι μπηκαμε στη διαδικασια να σε βοηθησουμε και μας κατακρινεις για την προσπαθεια μας, αρνουμενος πεισματικα να καταλαβεις ακριβως αυτο που εγραψες τωρα. Αυτό σε ρώτησα και πριν "1) στην περίπτωση μου δεν είναι δηλαδή τελευταία επιλογή το repeater? Το AP,client router , δεν πρέπει να συνδεθεί με καλώδιο στο μηχάνημα που δίνει το ίντερνετ? Στην περίπτωση μου δηλαδή, το μηχάνημα του δήμου?" ..αλλά απάντηση δεν πήρα.. Έχω την εντύπωση ότι για να συνδεθεί το ένα μηχάνημα σε client router ή AP με το router που δίνει το ίντερνετ (του δήμου δηλαδή) ,χρειάζεται να συνδεθούν με καλώδιο για το αρχικό setup και να περαστούν η mac του ενός στο άλλο και αντίστοιχα..για να μπορούν μετά να συνδεθούν ασύρματα.. Και μου φαίνεται και λογικό ,διότι αν δεν ισχύει αυτό,ποιος ο λόγος να πάρει κάποιος repeater? Αφου λοιπον εχεις μια εντυπωση (που απορω πως την εχεις και μαλιστα με τοση σιγουρια..προφανως θα ακουσες καμια ραδιο αρβυλα ή θα το συμπαιρανες αυθαιρετα μονος σου), εβγαλες και απολυτα συμπερασματα οτι ολοι εδω μεσα σε κοροιδευουν σε ταλαιπωρουν "φιλαρακι μας δουλευεις?" κλπ. Γιαυτο σου ειπα εξαρχης οτι ο τροπος σου σε εκθετει και δεν πολυκολαει με αυτα που γραφονται εδω μεσα. Παρεμπιπτοντως επειδη λες οτι δεν απαντηθηκε η ερωτηση περι φυσικης προσβασης στο μηχανημα του Δημου. Ειναι δυνατον να μας ρωτας πως να συνδεθεις με ΑΣΥΡΜΑΤΗ συσκευη σε ΑΣΥΡΜΑΤΟ δικτυο και να σου προτεινουμε την ΑΣΥΡΜΑΤΗ συσκευη για ενσυρματη συνδεση... Καταλαβαινεις οτι ακομα κι αν πιστεψες οτι σου προτεινουμε τετοιο πραγμα για να σε κοροιδεψουμε, θα επρεπε να εχουμε συνομωτησει να σε τρελανουμε ολοι μας, πραγμα αδυνατο? Αν το καταλαβαινεις, τοτε επρεπε να αντιληφθεις οτι στραβα αρμενιζεις και δεν ειναι ο γυαλος στραβος απλα για να αποφυγεις τα επιθετικα σχολια. Αν δεν το καταλαβαινεις και θεωρεις οτι συνομωτησαμε 2-3 ατομα, ε τοτε no comments. Γίνεται να συνδεθεί το 5210 με client router mode ,ασύρματα με το δίκτυο του δήμου κατευθείαν, χωρίς να χρειάζεται φυσική πρόσβαση στο μηχάνημα του δήμου για την αρχική εγκατάσταση? Για νιοστη φορα. Ναι, γινεται. Στο λεμε ωρες/μερες τωρα, αν ειχες την καλη διαθεση να καταλαβεις οτι κανεις δε σε δουλευει δε θα υπηρχε θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα