Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 το interface του netfaster το βλεπεις?
jkoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δουλεύει σε κατάσταση AP Client Router, όχι δεν υπάρχει δυνατότητα να το δεις. Ποτέ ένας router δεν επιτρέπει να υπάρχει είσοδος και επικοινωνία από την WAN θύρα προς το εσωτερικό LAN. Μόνο το αντίθετο. Στην περίπτωση αυτή έχουμε 2 διαφορετικά δίκτυα. Γι' αυτό υπάρχει το ΝΑΤ, το firewall και το port forward. Αν δουλεύει σε κατάσταση Client σκέτη, ναι μπορείς να το δεις. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει λειτουργία routing και όλες οι συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο. 1
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δουλεύει σε κατάσταση AP Client Router, όχι δεν υπάρχει δυνατότητα να το δεις. Ποτέ ένας router δεν επιτρέπει να υπάρχει είσοδος και επικοινωνία από την WAN θύρα προς το εσωτερικό LAN. Μόνο το αντίθετο. Στην περίπτωση αυτή έχουμε 2 διαφορετικά δίκτυα. Γι' αυτό υπάρχει το ΝΑΤ, το firewall και το port forward. Αν δουλεύει σε κατάσταση Client σκέτη, ναι μπορείς να το δεις. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει λειτουργία routing και όλες οι συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο. ωραια αυτα που μας ειπες αλλα ο ανθρωπος ανετα συνεδεται σε πολλα δυκτια router διαφορα με διαφορες ip ειπε καθαρα! υπεθεσα ετσι οπως το λεει... οτι συνδέεται απλα κ λογικά με client κ παίρνει πάντα μια ip ανάλογος το ρουτερ που θα συνδέετε οταν αλλαζει link απ το dhcp του αλλου ρουτερ παντα . Δεν θα εκανε το tp link, cisco να λαμβανει internet ασυρματα κ να το μοιράζει ασυρματα με αλλο ssid κ με καλωδιο ταυτοχρονα. δουλεια που δεν θα εβαζα ποτε να κανει ενα tp link σε mode: AP client router! γιαυτο το πιο πιθανό ειναι να μην εχει κ το netfaster ιντερνετ κ να εκπέμπει απλός ή κανας κολλημένος να έκλεισε το dhcp ή να κόλλησε το router netfaster ή παρεμβολές σήμα κτλ που δεν λεει οτι ειναι χαμηλό "Για λυστε μου μια απορια,ενω συνδεομαι σε αρκετα ρουτερ που εχουν wpa/psk σε netfaster ενω δειχνει συνδεδεμενο δεν εχω ιντερνετ. Η κρυπτογραφηση του netfaster φταιει ή κατι αλλο; Η διευθυνση που εχω ορισει ειναι η 192.168.3.254 για αποφυγη conflict."
drdedus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 δουλεια που δεν θα εβαζα ποτε να κανει ενα tp link σε mode: AP client router! γιατί?
jkoukos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ωραια αυτα που μας ειπες αλλα ο ανθρωπος ανετα συνεδεται σε πολλα δυκτια router διαφορα με διαφορες ip ειπε καθαρα! Άσε, έχεις δίκιο καθώς μπέρδεψα τα θέματα. Χθες έγραφα ταυτόχρονα και σε άλλο θέμα (δες και τις ώρες) και καθώς είναι παρεμφερή (Netfaster και 5210G) μπερδεύτηκα. Βλέπεις η δικιά σου απάντηση εδώ είναι πρώτο μήνυμα στη δεύτερη σελίδα, οπότε έχοντας υπόψη το άλλο θέμα, δε διάβασα την προηγούμενη σελίδα για να έχω πλήρη άποψη. Διαβάζοντας τώρα και τα προηγούμενα, η δικιά μου απάντηση φαίνεται ξεκάρφωτη. 1
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 γιατί? δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ έτσι παιζει καλα? καθαρά οτι δεν θα τους είχα εμπιστοσύνη μετά απο οτι τράβηξα για να το στίσω το πήρα με κακό μάτι κάπως , είναι βαριά εργασία νομίζω δε θα την κατάφερνε καλά! αν το έχεις εσυ η κάποιος άλλος κ έπαιζε σωστά πες το μου να το κάνω μια δοκιμή
jkoukos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω παρατηρήσει ότι είναι σταθερότερη η σύνδεση με χρήση AP Client Router mode παρά το απλό AP Client. Επιπλέον έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς απομονώνεις το δικό σου δίκτυο από τις συσκευές που συνδέονται στο αρχικό ΑΡ που δίνει την πρόσβαση στο διαδίκτυο.
drdedus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ έτσι παιζει καλα? καθαρά οτι δεν θα τους είχα εμπιστοσύνη μετά απο οτι τράβηξα για να το στίσω το πήρα με κακό μάτι κάπως , είναι βαριά εργασία νομίζω δε θα την κατάφερνε καλά! αν το έχεις εσυ η κάποιος άλλος κ έπαιζε σωστά πες το μου να το κάνω μια δοκιμή Μια χαρά τα πάει.. 2 καλοκαίρια έτσι το είχα/δοκίμαζα και έπαιζε μια χαρά. Γενικότερα το mode που το είχα δεν έπαιζε ρόλο για το τι κολλήματα είχε εκτός απο κάποια μικρά bug που δεν θυμάμαι (αλλάζοντας κανάλι για λίγο στο δίκτυο κάποιες φορές διόρθωνε την κατάσταση )
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ωραία ευχαριστώ για τις απαντήσεις θα το δοκιμάσω κ αν εχω πρόβλημα θα το γράψω εδω
nikitas tsi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ωραια αυτα που μας ειπες αλλα ο ανθρωπος ανετα συνεδεται σε πολλα δυκτια router διαφορα με διαφορες ip ειπε καθαρα! υπεθεσα ετσι οπως το λεει... οτι συνδέεται απλα κ λογικά με client κ παίρνει πάντα μια ip ανάλογος το ρουτερ που θα συνδέετε οταν αλλαζει link απ το dhcp του αλλου ρουτερ παντα . Δεν θα εκανε το tp link, cisco να λαμβανει internet ασυρματα κ να το μοιράζει ασυρματα με αλλο ssid κ με καλωδιο ταυτοχρονα. δουλεια που δεν θα εβαζα ποτε να κανει ενα tp link σε mode: AP client router! γιαυτο το πιο πιθανό ειναι να μην εχει κ το netfaster ιντερνετ κ να εκπέμπει απλός ή κανας κολλημένος να έκλεισε το dhcp ή να κόλλησε το router netfaster ή παρεμβολές σήμα κτλ που δεν λεει οτι ειναι χαμηλό "Για λυστε μου μια απορια,ενω συνδεομαι σε αρκετα ρουτερ που εχουν wpa/psk σε netfaster ενω δειχνει συνδεδεμενο δεν εχω ιντερνετ. Η κρυπτογραφηση του netfaster φταιει ή κατι αλλο; Η διευθυνση που εχω ορισει ειναι η 192.168.3.254 για αποφυγη conflict." Σε ρουτερ ZTE με κρυπτογραφηση WPA/WPA2 PSK συνδεομαι κανονικα,στο κινητο μου HTC οταν το κανω hotspot συνδεομαι κανονικα, οπως και σε αρκετα αλλα ρουτερ. Στο Netfaster Iad2(το δικο μου ειναι στη προκειμενη περιπτωση,οποτε εχω internet) δεν συνδεομαι. Μονο αν βγαλω τελειως τη κρυπτογραφηση.
nikitas tsi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 αν βάλεις μόνο wpa? To ειχα στο αυτοματο,εβαλα και χειροκινητα τις κρυπτογραφησεις αλλα τιποτα.
drdedus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Με το 5210 ως client router και το iad2 ως access point είχα προβλήματα όταν προσπαθούσα να συνδεθώ με ένα pc με usb wifi adapter ένα tp-link dual band . Αν θυμάμαι καλά όταν έβαζα το παλιό tp-link usb wifi τότε συνδεόμουν. Σε όλα αυτά έπαιζε και ρόλο αν χρησιμοποιούσα το windows zero configuration η όχι άλλα νομίζω ότι με το παλιό adapter όχι το dual band συνδεόταν έτσι και αλλιώς.
jkoukos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω παρατηρήσει μεγάλη ασυμβατότητα του zero configuration utility και δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Γενικά υπάρχουν διάφορα θέματα ασυμβατότητας με τις συσκευές της TP-Link, όχι απαραίτητα τα ίδια παντού. Π.χ. δεν μπορούσα να συνδεθώ με ένα ΖΤΕ σε 11b/g/n και μόνο αν το έβαζα 11b/g ή 11g/n είχα επιτυχία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα