sodimitris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια επειδη ειμαι στο παραπεντε να σπασω την 5210 θα σας πω τα βηματα που κανω μηπως καπιος απο εσας με βοηθησει. για αρχη κανω την ip στπν ιπολογιστη απο αυτοματη σε 192,168,1,100 και μπαινω στις ρυθμισεις του ρουτερ με 192,168,1,254 απο το operation το βαζω σε ap client router μετα σκαναρω και διαλεγω δυκτιο τις γειτονησας τοοποιο πιανω με 25db μετα του βαζω κωδικο αλλα τιποτα!!την πρωτη μερα ποου το αγορασα πριν 4 μερες δουλεψε μετα τελος,τι στο καλο γινεται με το μηχανημα αυτο?
telisgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω φιλε μου το εχω σαν AP / CLIENT και δουλευε (τωρα το εχω ψιλοπαροπλισμενο)...... Αφου λες οτι δουλευε, δοκιμασετο, δεν χανεις τιποτα, εκτος κι αν η γειτονισσα σε πηρε χαμπαρι, κι αλλαξε τον κωδικο .......
sodimitris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 οχι ειμαι με το λαπτοπδιπλα και εχω ιντερνετ δεν εινι θεμα κωδικου.. μολιςαλαξα την μασκα συνδεθηκε αλλα δεν εχω ιντερνετ! κοιταξτε και βοηθηστε με εχω σπαταλεισει ατελειωτες ωρες και το "γαμοτο" ειναι οτι την πρωτη μερα που το πειρα δουλευε κανονικα!
cac Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 καληπερα! μόλις αγόρασα κι εγω την κεραία και θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί εδω στο εξοχικό στο χωριό δεν έχω πολλές επιλογές. Βλέπω μόνο ένα δημόσιο δίκτυο που είναι ανοικτό χωρίς κλείδωμα. Θέλω την κεραία να την συνδέσω με ένα παλιό router που εχω από την HOL έτσι ώστε να παίρνω ασύρματα και σε όλο το σπίτι και σε παραπάνω από ένα λαπτοπ. Τι ρυθμίσεις χρειάζονται να κάνω? Μεχρι τωρα μπάινω στο δίκτυο αν συνδέσω την κεραία του tp link με ethernet πάνω στον υπολογιστή!
mesaekso Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 καληπερα! μόλις αγόρασα κι εγω την κεραία και θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί εδω στο εξοχικό στο χωριό δεν έχω πολλές επιλογές. Βλέπω μόνο ένα δημόσιο δίκτυο που είναι ανοικτό χωρίς κλείδωμα. Θέλω την κεραία να την συνδέσω με ένα παλιό router που εχω από την HOL έτσι ώστε να παίρνω ασύρματα και σε όλο το σπίτι και σε παραπάνω από ένα λαπτοπ. Τι ρυθμίσεις χρειάζονται να κάνω? Μεχρι τωρα μπάινω στο δίκτυο αν συνδέσω την κεραία του tp link με ethernet πάνω στον υπολογιστή! έχω και εγω το ιδιο θέμα ...... κατι νεώτερο?
drdedus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 καληπερα! μόλις αγόρασα κι εγω την κεραία και θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί εδω στο εξοχικό στο χωριό δεν έχω πολλές επιλογές. Βλέπω μόνο ένα δημόσιο δίκτυο που είναι ανοικτό χωρίς κλείδωμα. Θέλω την κεραία να την συνδέσω με ένα παλιό router που εχω από την HOL έτσι ώστε να παίρνω ασύρματα και σε όλο το σπίτι και σε παραπάνω από ένα λαπτοπ. Τι ρυθμίσεις χρειάζονται να κάνω? Μεχρι τωρα μπάινω στο δίκτυο αν συνδέσω την κεραία του tp link με ethernet πάνω στον υπολογιστή! θα πρέπει (με το 5210 κλειστό) να συνδεθείς (καλύτερα με καλώδιο) μόνο με το hol η οτιδήποτε άλλο modem και κάπου μέσα στο μενού να απενεργοποιήσεις το dhcp (συνήθως βρίσκεται σαν υπομενου στο "LAN" (Ίσως χρειαστεί να βάλεις καρφωτή ip στο pc για να μπορέσεις να αλλάξεις και να σώσεις τις ρυθμίσεις στο hol αλλά μην ξεχάσεις να την βγάλεις μετά ετσι ώστε να πάρει ip απο το 5210) Μετά το μονο που πρέπει να κάνεις ειναι απλά να βάλεις το καλώδιο απο το 5210 σε μια οποιαδήποτε θέση του hol (καλύτερα την 2 η την 3)
cac Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 καλημερα! μετα απο πολλές απόπειρες στο εξοχικό έχω εκνευρισθεί μιας και δεν τα καταφερνω να συνδεθώ. αγορασα λοιπόν το tp λινκ 5210. To εβαλα σε ΑP mode. Sto wireless στο client. Το dhcp server disable. Αλλαξα την ip του tp link 192.168.1.111. Βρίκσω το ελέυρεο δίκτυο (30db) και κανω save. H κεραία (antenna aligment)μου δείχνει σήμα 98%. Ομως δεν έχω ιντερνετ γιατί μου βγάζει το τρίγωνο με το θαυμαστικό! Τι γίνεται??? Βοήθεια για να μην το σπάσω!!!!!
ΜΑΚΕΧΑΜ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΚΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ CONNEX, ME IP THS 5210 192.168.2.250,ΑΛΛΑ ΣΕ CYTA HOL Thomson ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΡΙΓΟΝΑΚΗ...ΥΠΑΧΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ;;
sonigr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΗΣ ΖΗΤΏ ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΛΑΘΟΣ ΛΙΠΟΝ ΖΙΤΟ ΤΙΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΕΡΕΑ ΤΠ ΛΙΝΚ W5210GΤΙΝ ΟΠΙΑ ΤΙΝ ΕΧΩ ΣΎΝΔΕΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΆΛΛΑ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΈΣΩ ΜΙΑ ΚΕΡΑΊΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΉ ΤΙΝ TL-ANT2424B ΣΕ ΑΥΤΙΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΙΖΜΑ ΈΧΩ ΑΓΟΡΑΣΗ ΚΑΛΏΔΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΌ ΠΩΣ ΡΥΘΜΊΖΕΤΕ
Coddoc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 @sodimitris : Πιστεύω οτι δεν έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο γιατι δεν έχεις ρυθμίσει σωστά το dns.Δοκίμασε να βάλεις το 208.67.220.220 @cac: Θες να μας πεις για ποιό ρουτερ ακριβώς πρόκεται.Γιατί μπορει να μην υπάρχει η δυνατότητα να του συνδέσεις πάνω το tplink έτσι ώστε να πάρει δίκτυο.
ΜΑΚΕΧΑΜ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΠΙΑΝΩ ΜΕ ΤΟ 5210 ΕΝΑ ΟΤΕ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΕΩΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ db ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΓΟΝΑΚΙ.ΤΟ DNS ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΗΣΩ ΑΠ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ; Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Technicolor TG703
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα