Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry αλλα αυτό που θα πω είναι λίγο άσχετο γιατί όλος ο κόσμος παίρνει αυτό το πραγματάκι ?, μεταξύ σας αντιγράφεστε ? δεν βλέπω να έχει τίποτα το ιδιαίτερο.

Το 5210 ειναι η ubiquiti του φτωχου :P Χιλιες φορες ubnt loco m2 παντως στα ιδια λεφτα κι ας ειναι 5dbi πιο αδυναμο, παρα το 5210 των καμποσων προβληματων και ερασιτεχνικων OS κλπ.

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδια η τροφοδοσια poe μεσο Ethernet μεχρι ποσα μετρα δουλευει? γιατι εμενα με 10 μετρα περιπου καλωδιο δεν αναβει!!! μιλαω και εγω για την 5210.

Δημοσ.

Eως τα 15 μετρα δεν θα πρεπε να εχεις προβλημα με ενα τυπικο φθηνο cat5. Μηπως υπαρχει προβλημα στο καλωδιο/φυσσες? Εχω δει και φασεις, με λιγο πιο ακριβο καλωδιο που παιζει χωρις προβλημα στα 25 μετρα. Απο κει και πανω, δυσκολο.

Δημοσ.

Eως τα 15 μετρα δεν θα πρεπε να εχεις προβλημα με ενα τυπικο φθηνο cat5. Μηπως υπαρχει προβλημα στο καλωδιο/φυσσες? Εχω δει και φασεις, με λιγο πιο ακριβο καλωδιο που παιζει χωρις προβλημα στα 25 μετρα. Απο κει και πανω, δυσκολο.

αν ειχε προβλημα το καλωδιο γιατι λειτουργει οταν το συνδεω αλλιως στον υπολογιστη?

Δημοσ.

αν ειχε προβλημα το καλωδιο γιατι λειτουργει οταν το συνδεω αλλιως στον υπολογιστη?

Διοτι το ιντερνετ που χρησιμοποιει ο υπολογιστης χρησιμοποιει αλλα καλωδια του cat5 απο αυτα που τροφοδοτουν με ρευμα το 5210.

Δημοσ.

Διοτι το ιντερνετ που χρησιμοποιει ο υπολογιστης χρησιμοποιει αλλα καλωδια του cat5 απο αυτα που τροφοδοτουν με ρευμα το 5210.

πιθανον δηλαδη καποια απο τα 8 καλωδια του Ethernet ειναι κομμενο!!!

Δημοσ.

πιθανον δηλαδη καποια απο τα 8 καλωδια του Ethernet ειναι κομμενο!!!

Η οχι καλα πρεσαρισμενο στη φυσσα, η σε λαθος θεση στα καναλια της φυσσας. Μιλαμε για το ζευγος του ασπρο καφε-καφε. Αυτο μεταφερει ρευμα απο το poe στο panel.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας μαγκες.Εχω πολυ καιρο να γραψω στο φορουμ και η αληθεια ειναι οτι μου ελειψε. :-D

Τεσπα,στο θεμα μας.Πριν απο καναδυο μηνες ενας φιλος μου πηρε την εν λογω κεραια.Πηγα να την κανω εγκατασταση και σε 10 λεπτα επαιξε κανονικα και παιζει μεχρι και σημερα χωρις προβλημα.Πριν μερικες μερες ενας αλλος φιλος μου πηρε μια ιδια την οποια την ειχε σεταρει καποιος αλλος φιλος του(ξερω,πολλοι φιλοι μαζευτηκαν) και επαιξε.Προχτες ομως σταματησε να παιζει,δλδ αρχισε να χανει την συνδεση ανα διαστηματα,μετα απο καποια ωρα συνδεοταν παλι μονη της και καποια στιγμη βγηκε το τριγωνο με το ερωτηματικο.

Προσπαθω εδω και δυο μερες να την κανω να παιξει αλλα τπτ.Πιανει ή τουλαχιστον προσπαθουμε να πιασει internet απο ενα διπλανο στιτι στα 30-40 μετρα το πολυ.Παιρνει κανονικα ip απο το ρουτερ(ενα ZTE του ΟΤΕ) αλλα μη αναγνωρισμενο δικτυο και το κλασικο τριγωνο με το ερωτηματικο.Στην αντιμετωπιση προβληματων μου βρισκει οτι δεν ειναι ενεργοποιημενο το DHCP στην τοπικη συνδεση.Πριν λιγο που το παρατησα γιατι μου εσπασε τα νευρα,δεν εμπαινε ουτε καν στην σελιδα του TP-Link.

Οι ρυθμισεις που εχω κανει μεχρι τωρα ειναι απλα αλλαγη της ip σε 192.168.2.254.Να πω οτι ο φιλος μου πηγε και αγορασε καμια 25-30 μετρα καλωδιο απο το οποιο χρησημοποιει περιπου τα 15-18 και το υπολοιπο το εχει μαζεμενο πισω απο τον υπολογιστη.Δεν νομιζω να εχει θεμα με αυτο ομως αλλα του ειπα με την πρωτη ευκαιρια να παει να το κοψει και να το φτιαξει οσο χρειαζεται.

Καμια ιδεα τι μπορει να παιζει?

Δημοσ.

Σωστη ρυθμιση το WISP client router με ενεργοποιημενο το DHCP. Ακομα και να μην ενωνοταν σε κανενα δικτυο το 5210 επρεπε τουλαχιστον απο την LAN εξοδο του ο υπολογιστης σου να παιρνει τοπικο δικτυο και να μη σου βγαζει unidentified network. Oπως σου λεει και στο μηνυμα σφαλματος δεν ειναι ενεργοποιημενο το DHCP στον υπολογιστη σου, αρα δικαιολογειται η ολη κατασταση με αυτο.

Εν ολιγοις, ο υπολογιστης που βαζεις για δοκιμη εχει στατικες IP που δεν ειναι στο ιδιο ip range/gateway με το δικτυο που εχεις με το 5210. Γυρνα το σε automaticallu get ip address και θα παρεις τουλαχιστον τοπικο δικτυο.

Τωρα, αν απο κει και περα υπαρχει θεμα με το link στο ZTE υπαρχουν διαφοροι πιθανοι λογοι. Ξεκινα αλλαζωντας καναλι στο ZTE .

Δημοσ.

παιδεύεστε ώρες και ώρες για να κάνετε ένα κακό προϊόν να δουλέψει

ενώ στα 35 euro υπάρχει το Ubuquiti Bullet και στα 50-60 το Mikrotik Groove

Δεν υπάρχει λόγος να εχετε TP-Link

Δημοσ.

Ποιο το νοημα του ποστ σου, με το συμπαθειο παντα? Αυτο εχουν, με αυτο αντιμετωπιζουν προβλημα, εδω ψαχνουν λυση. Να λεμε σε οποιον ζηταει βοηθεια να παει να αγορασει αλλο δηλαδη?

Ειναι σαν να εχω προβλημα με το seat μου , να πηγαινω συνεργειο να μου το φτιαξουν και να μου λενε "ε τι πηρες σεατ, να επαιρνες ford"...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...