sevilis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα παιδιά εχω το 5210 και ειμαι συνδεμενωσ σε connx kai ολαειναι μια χαρα σε AP mode, πρσπαθω να συνδεθω σε netfaster και τζιφοσ τιδεν παι καλα ? τι πρεπει να αλαξω στησ ρηθμησεισ .
ΜΑΚΕΧΑΜ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΗΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ WEP WPA-PSK ΣΤΟ CONEXX TI ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΙ¨? ΤΗ db KAI ΣΗΜΑ ΕΧΕΙ?
iskam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Μια Βοήθεια και εγώ με τη σειρά μου.. αν και μάλλον είναι περισσότερο θέμα δικτύου. Έχω 2 5210, το ένα παίρνει από το ρούτερ και το άλλο 2,5 χιλιόμετρα απόσταση είναι client. Εκεί το έχω συνδέσει με ένα tp-link TL-MR3220. Internet στο laptop έχω κανονικά. Ερώτηση: Έχω ένα DVR το οποίο θέλω να το βγάλω στο δίκτυο με port forward.Πώς?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Λιγο περιπλοκη η απορια σου, εχει να κανει τοσο με τις συσκευες που εχει το δικτυο σου, οσο και με το setup του (ip's, subnets, dhcp servers κλπ). Χοντρικα θα κανεις port forwarding σε ολες τις συσκευες που κανουν DHCP ξεκινωντας απτο ρουτερ του ISP, μεχρι να φτασεις στο dvr.
iskam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι πέφτω σε πολλές διαφορετικές ip (*.*.1.* για το αρχικό ρούτερ, *.*.2.* για το client, *.*.3.* για το δεύτερο ρούτερ). Τι ip πρέπει να βάλω σε κάθε port που ανοίγω? Αν κάνω τα 5210 point to point? θα δουλέψουν όλα με ίδια ip?
ntinos97 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 γεια σας σήμερα παρέλαβα το TP-LINK TL-WA5210G θέλω να δώσω ίντερνετ σε ένα φίλο 1 χιλιόμετρο μακρυά (είμαι σε χωριό )που πρέπει να το τοποθετήσω (σε εμένα η αυτόν?) και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω . ευχαριστώ
sw6juf Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 πως θα του δωσεις ιντερνετ θα πιανει απο το ρουτερ σου που ειναι ασύρματο ή θα του κάνεις εκπομπή προς αυτον να πιανει το σήμα με το λαπτοπ ή εξωτερικο usb?κανε περιγραφή τι ακριβώς θελεις να κάνεις να σου δωσω τις σωστές οδηγιες.Το 5210 θα το εχεις εσύ ή ο φίλος σου.
tonino73 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Καλησπέρα ψάχνω την επιλογή High Power Mode και δεν μπορώ να τη βρω πουθενά είμαι σε operation mode- ap client router και wireless mode settings –client , firmware το τελευταίο .Ευχαριστώ
sw6juf Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Αν επελεξες χωρα Ελλάδα οσο και να το ψαχνεις δεν το βρισκεις κανε reset και επιλογη us states και θα ερθει το τετραγωνακι τσεκαρισματος 27dbm.
ΜΑΚΕΧΑΜ Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΤL-5210G.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ Τhomson kai me cyta ΕΝΩ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;;;MΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ WPA2-PSK;;;;;;;;;
biomecanoid Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Sorry αλλα αυτό που θα πω είναι λίγο άσχετο γιατί όλος ο κόσμος παίρνει αυτό το πραγματάκι ?, μεταξύ σας αντιγράφεστε ? δεν βλέπω να έχει τίποτα το ιδιαίτερο.
ΜΑΚΕΧΑΜ Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,,,,,,,
k30taas Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ρε παιδια θα τρελαθω εχω και εγω την εν λογο κεραια, και κατα λαθος την εβαλα σε AP Router MODE και απο τοτε δεν ξαναμπαινει στο μενου .πως το επαναφερω? ακυρο το βρηκα!!!!
telisgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ρε παιδια θα τρελαθω εχω και εγω την εν λογο κεραια, και κατα λαθος την εβαλα σε AP Router MODE και απο τοτε δεν ξαναμπαινει στο μενου .πως το επαναφερω? ακυρο το βρηκα!!!! Πες μας και τον τροπο αν θελεις, γι' αυτους που πιθανως θα τον χρειαστουν ( γιατι εγω ο μονος τροπος που εβρισκα ηταν reset απο το μηχανημα) ......
k30taas Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Πες μας και τον τροπο αν θελεις, γι' αυτους που πιθανως θα τον χρειαστουν ( γιατι εγω ο μονος τροπος που εβρισκα ηταν reset απο το μηχανημα) ...... ακριβως αυτος πρεπει να ειναι και ο μονος τροπος, κρατας το reset για περιπου 10 δευτερα και ξεκινας απο την αρχη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα