Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα έγινε η εγκατάσταση της κεραίας.

Τελικά ήταν πολύ εύκολο. Σε λειτουργία AP client router .

Σύνδεση με wifi του δήμου που έχει δίκτυο 29db .

Στα 1300 μέτρα η απόσταση. 

Και μερικές φωτογραφίες.

http://i1322.photobucket.com/albums/u561/giorgosneromiloi/Kappaepsilonrhoalpha3AF0alpha3_zps963028b1.jpg

http://i1322.photobucket.com/albums/u561/giorgosneromiloi/Kappaepsilonrhoalpha3AF0alpha_zpsb9f7d521.jpg

http://i1322.photobucket.com/albums/u561/giorgosneromiloi/Kappaalphalambda3CE0deltaiotaomicron_zps4c9d3af1.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Με ρώτησε κάποιος γνωστός μου σχετικά με τη λειτουργία της κεραίας σαν πομπός.

Εκπέμπει σε περίμετρο 360 μοιρών ή όχι;;

Σε κλειστούς χώρους και σε ακτίνα 500 μέτρων θα υπάρχει σήμα;;

Δημοσ.

γινεται να συνδεθει με αυτο      σαν repeater εννοειται ασυρματα? επειδη για να τραβηξω καλωδιο ως το router ειναι δυσκολο για τεχνικους λογους..

http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect/shareport/dir-505-shareport-mobile-companion

επισης αν αγορασω αυτην http://www.skroutz.gr/s/425518/TP-LINK-TL-WA7510N.html?from=recommendation θα εχω καποιο προβλημα κυριως γιατι ειναι στα 5 ghz?

Δημοσ.

Τελικα πολυ καλο το 5210. Πιανω εχωντας οπτικη επαφη απο σχεδον 4χλμ ενα free wifi, με 1/4 το power χωρις να ειναι τσεκαρισμενο το high power mode. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορω να παρεμβαλω αναμεσα στο 5210 και στο PC, το παλιο μου zyxel ADSL router. Το βυσμα του 5210 το συνδεουμε στην Lan υποδοχη του zyxel? Επισης το zyxel εχει ενα πολυ καλο firewall, γινεται να το χρησιμοποιησω και με το 5210?

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους . μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να συνδέσω την 5210 που χρησιμοποιώ με ένα router thomson της forthnet (TG585 v8) που έχω ώστε να μοιράσω το ίντερνετ και στο υπόλοιπο σπίτι?? τι ακριβώς πρέπει να κάνω και στις 2 συσκευές?? ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Τελικα πολυ καλο το 5210. Πιανω εχωντας οπτικη επαφη απο σχεδον 4χλμ ενα free wifi, με 1/4 το power χωρις να ειναι τσεκαρισμενο το high power mode. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορω να παρεμβαλω αναμεσα στο 5210 και στο PC, το παλιο μου zyxel ADSL router. Το βυσμα του 5210 το συνδεουμε στην Lan υποδοχη του zyxel? Επισης το zyxel εχει ενα πολυ καλο firewall, γινεται να το χρησιμοποιησω και με το 5210?

καλησπέρα σε όλους . μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να συνδέσω την 5210 που χρησιμοποιώ με ένα router thomson της forthnet (TG585 v8) που έχω ώστε να μοιράσω το ίντερνετ και στο υπόλοιπο σπίτι?? τι ακριβώς πρέπει να κάνω και στις 2 συσκευές?? ευχαριστώ εκ των προτέρων.

post #7 στο παρον τοπικ και συγκεκριμενα βηματα Ε και ΣΤ, δεδομενου οτι το 5210 το εχετε ρυθμισει ως AP Client Router.

Συνοπτικα, κλεινεις το DHCP του router και ενωνεις LAN port του 5210 με LAN port του ρουτερ.

Δημοσ.

post #7 στο παρον τοπικ και συγκεκριμενα βηματα Ε και ΣΤ, δεδομενου οτι το 5210 το εχετε ρυθμισει ως AP Client Router.

Συνοπτικα, κλεινεις το DHCP του router και ενωνεις LAN port του 5210 με LAN port του ρουτερ.

Σωστοςς. Απλα το zyxel εχει ποιο παραμετροποιημενο firewall και οταν το ειχα στην Adsl γραμμη ειχε κανονες οπως Wan to Lan η Lan to Wan και μπορουσες να τα εχεις Allow, Deny η Drop.  Στη περιπτωση συνδεσης του 5210 οι κανονες θα ειναι Lan to Lan μονο. Θα δοκιμασω παντως να το το συνδεσω στο Wan port του zyxel εκει που εμπαινε το καλωδιο του τηλεφωνου μπας και δουλεψει (ειναι RJ45 με 8 βυσματα η υποδοχη).

Δημοσ.

Σωστοςς. Απλα το zyxel εχει ποιο παραμετροποιημενο firewall και οταν το ειχα στην Adsl γραμμη ειχε κανονες οπως Wan to Lan η Lan to Wan και μπορουσες να τα εχεις Allow, Deny η Drop.  Στη περιπτωση συνδεσης του 5210 οι κανονες θα ειναι Lan to Lan μονο. Θα δοκιμασω παντως να το το συνδεσω στο Wan port του zyxel εκει που εμπαινε το καλωδιο του τηλεφωνου μπας και δουλεψει (ειναι RJ45 με 8 βυσματα η υποδοχη).

Αν το zyxel εχει WAN port RJ45, τοτε μπορεις να ρυθμισεις το 5210 ως AP και επειτα ως Client και να βαλεις το zyxel να κανει dhcp και firewalling. Σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει να συνδεσεις την LAN port του 5210 στην RJ45 Wan Port του zyxel.

Aν εμπαινε τυπικο καλωδιο τηλεφωνου εκει τοτε δεν προκειται περι rj45 port.

Εσχατη λυση, ειναι στο setup που ανεφερα στο προηγουμενο post μου να βαλεις τους κανονες που θες σαν LAN to LAN, μιας και το 5210 και το pc σου θα ειναι στο LAN interface ενωμενα. Απλα, θα σου κοβει και το πραγματικο LAN to LAN traffic, που μπορει να μη το καταλαβεις και ποτε, αλλα μπορει και να σου δημιουργησει προβλημα στην περιπτωση που εχεις file sharing/servers/services κλπ κλπ που τρεχουν μεσω δικτυου και χρειαζονται ανοιγμα ports.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...