Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να το συνδέσω με καλώδιο να βάλω το απλό με γκρι χρώμα ή να βάλω το ενισχυμένο με μαύρο χρώμα για προστασία από τον ήλιο και τη βροχή;

Εσείς με απλό καλώδιο το συνδέσατε;;

Καλό θα είναι να πάρεις καλώδιο ειδικό για εξωτερικούς χώρους.

Εφόσον θα το έχεις έξω θα πρέπει να έχει κάποια προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Δεν ξέρω τι διαφορά έχει στην τιμή αλλά όσο και να είχε θα το προτιμούσα.

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να το συνδέσω με καλώδιο να βάλω το απλό με γκρι χρώμα ή να βάλω το ενισχυμένο με μαύρο χρώμα για προστασία από τον ήλιο και τη βροχή;

Εσείς με απλό καλώδιο το συνδέσατε;;

Και το απλο καλωδιο θα βγαλει παραπανω απο τον χρονο που θα χρειαστεις να δουλευεις με το 5210. Εκτος απο το εξωτερικο jacket που δεν σπαει ευκολα απο βροχες/ηλιο, σκεψου οτι καθε συρματακι εχει δικο του ξεχωριστο jacket.

Θα εβαζα καλυτερο καλωδιο μονο στην περιπτωση που θα το προοριζα για παραπανω απο 10ετη χρηση, αλλιως δεν υπαρχει λογος να πληρωνεις περισσοτερα.

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά εχω το 5210 και ειμαι συνδεμενωσ σε connx kai ολα ειναι μια χαρα σε AP mode, πρσπαθω να συωδεθω σε netfaster και τζιφοσ τι δεν παι καλα ? τι πρεπει να αλαξω στησ ρηθμησεισ .

εχω δοκιμαση τα παντα λιγο βοηθεια!

Δημοσ.

Ερώτηση για δυνατούς λύτες.

Πως θα συνδέσω την κεραία αυτή στο παρακάτω ρούτερ για να εκπέμπεται πλέον ασύρματα στο σπίτι μου το wi fi του δήμου;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612341

Ευχαριστώ προκαταβολικά !!!!!!

Δημοσ.

Αν δεν ανάβει η λυχνία LAN θα έχει πρόβλημα το καλώδιο Poe;

Το έφτιαξε ο αδερφός μου μόνος του.

Και μου είπε πως δεν μπορεί να μπει στο interface της κεραίας.

Είναι σαν να μην είναι συνδεδεμένη η  κεραία;

Η λυχνία power  ανάβει όμως.

Δημοσ.

Παιδιά είπατε ότι τα wa7510 και wa5210 είναι και κεραίες και access poins. Εγώ θέλω να αγοράσω μόνο κεραία, δηλαδή μόνο να δέχεται σήμα. Υπάρχει κάτι που να κάνει μόνο αυτή τη δουλειά και να είναι φθηνότερο; Πχ αυτό είναι καλόq: http://ca-microland.skroutzstore.gr/p.Power-On-DMG-05.750280.html

Δημοσ.

Αν δεν ανάβει η λυχνία LAN θα έχει πρόβλημα το καλώδιο Poe;

Το έφτιαξε ο αδερφός μου μόνος του.

Και μου είπε πως δεν μπορεί να μπει στο interface της κεραίας.

Είναι σαν να μην είναι συνδεδεμένη η  κεραία;

Η λυχνία power  ανάβει όμως.

Αν το καλωδιο LAN (που ξεκινα απτο POE κουτακι του 5210) ενωνεται με ανοιχτη συσκευη (πχ ρουτερ, λαπτοπ, desktop pc κλπ) και παραμενει σβηστη η λαμπα LAN στο 5210, ναι εχει προβλημα το καλωδιο POE κατα 99% σε μια απο τις 2 φυσες rj-45. Συνηθως το λαθος μπορεις να το εντοπισεις και με το ματι παρατηρωντας προσεκτικα την σειρα χρωματων των καλωδιων μεσα σε καθε φυσα.

Δημοσ.

Θα το τσεκάρω τότε με μια ειδική συσκευή.

Ίσως να μην έγινε σωστά κατά την πίεση με την ειδική πένσα.

Το καλώδιο συνδέθηκε από την υποδοχή poe μέχρι την κεραία.

Και με ένα άλλο καλώδιο από το LAN σε desktop.

Και δεν ανάβει η ένδειξη LAN.

Δημοσ.

Παιδιά είπατε ότι τα wa7510 και wa5210 είναι και κεραίες και access poins. Εγώ θέλω να αγοράσω μόνο κεραία, δηλαδή μόνο να δέχεται σήμα. Υπάρχει κάτι που να κάνει μόνο αυτή τη δουλειά και να είναι φθηνότερο; Πχ αυτό είναι καλόq: http://ca-microland.skroutzstore.gr/p.Power-On-DMG-05.750280.html

Αυτο πυο παραθετεις ειναι USB, αυτα που αναφερεις ειναι ethernet. Επισης το 7510 αφορα αποκλειστικα την μπαντα των 5ghz, αρα η χρηση του ειναι μονο για point-to-point link αναμεσα σε 2 τετοια.

Θα το τσεκάρω τότε με μια ειδική συσκευή.

Ίσως να μην έγινε σωστά κατά την πίεση με την ειδική πένσα.

Μπορεις να το τσεκαρεις πιο απλα: Βαλε την μια ακρη του στο ρουτερ σου και την αλλη του ακρη σε ενα pc και δες αν το pc παιρνει IP. Μαλλον, δεν θα πιανει.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα και κάτι άσχετο.

Η σειρά των χρωμάτων πρέπει να είναι ίδια στα δύο άκρα του ftp καλωδίου.

Και ποια είναι η σωστή σειρά των χρωμάτων;

Το ρωτάω αυτό γιατί σε δυο καλώδια που έχω εδώ δεν έχουν την ίδια σειρά στα χρώματα.

Δημοσ.

Τώρα και κάτι άσχετο.

Η σειρά των χρωμάτων πρέπει να είναι ίδια στα δύο άκρα του ftp καλωδίου.

Και ποια είναι η σωστή σειρά των χρωμάτων;

Το ρωτάω αυτό γιατί σε δυο καλώδια που έχω εδώ δεν έχουν την ίδια σειρά στα χρώματα.

Οπως βλεπεις την κατω πλευρα της φυσας (αυτην χωρις το κλιπσακι δηλαδη), και απο αριστερα:

Ασπρο-πορτοκαλι, πορτοκαλι, ασπρο-πρασινο, μπλε, ασπρο-μπλε, πρασινο, ασπρο-καφε, καφε.

Αυτη η σειρα πρεπει να ειναι και στις 2 πλευρες του καλωδιου poe.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το καλωδιο LAN (που ξεκινα απτο POE κουτακι του 5210) ενωνεται με ανοιχτη συσκευη (πχ ρουτερ, λαπτοπ, desktop pc κλπ) και παραμενει σβηστη η λαμπα LAN στο 5210, ναι εχει προβλημα το καλωδιο POE κατα 99% σε μια απο τις 2 φυσες rj-45. Συνηθως το λαθος μπορεις να το εντοπισεις και με το ματι παρατηρωντας προσεκτικα την σειρα χρωματων των καλωδιων μεσα σε καθε φυσα.

Μα το καλώδιο απο το poe δεν πάει στην κεραία;;

Δημοσ.

Kάνουμε τη σύνδεση λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω:

http://i1322.photobucket.com/albums/u561/giorgosneromiloi/Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taulambdaomicron_zps9592eb4b.jpg

http://forum.ge/?s=8a45e3db8cc3145c444fcf8378cebc17&act=Attach&type=post&id=33024526

Υ.Γ το καλώδιο το έφτιαξε ο αδερφός μου με άλλη σειρά χρωμάτων και όχι  όπως η παρακάτω:

Ασπρο-πορτοκαλι, πορτοκαλι, ασπρο-πρασινο, μπλε, ασπρο-μπλε, πρασινο, ασπρο-καφε, καφε.

Λέτε να φταίει αυτό που δεν ανάβει η λυχνία LAN;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...