GamerManiac Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδια είμαι Ένας αρχαριος χρήστης στο linux και θα ήθελα να με βοηθήσετε ποια διανομή να επιλέξω.Έχω σιχαθει τα ubuntu και θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι το διαφορετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 δοκίμασε το fedora και αν δεν σε ικανοποιήσει ούτε αυτό τότε δοκίμασε το sabayon μην περιμένεις να βρεις σε αυτά τις ευκολίες του ubuntu . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Mandriva One,openSUSE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Debian η Arch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Θα προτεινα Linux Mint Debian (LMDE), κι εγω απο το ubuntu ερχομαι... επειδη εμαθα οτι καθε 6 μηνες πρεπει να κανεις φορματ για να δεις τη πραγματικη νεα εκδοση... εβαλα το LMDE που ειναι rolling και... το βαζεις μια φορα... το σεταρεις μια φορα... και τελος... Βρε johnyboy...αρχαριος σε arch? Δε θα χαωθει? Ασε να μαθει καλα εστω το debian... και μετα ανεβαινει επιπεδο... μη πεσει κατευθειαν στα βαθια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 πάντως εφώ τότε που είπα να δοκιμάσω debian έχοντας ubuntu 7.04 , το debian μου φάνηκε σαν να έβλεπα ένα πιο <<παλιό>> ubuntu ... δεν ξέρω ίσως είναι και ιδέα μου εμφανισιακά εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Λογικο ειναι george, μιας και το ubuntu ειναι βασισμενο στο debian και εχουν και τα 2 το gnome ως default DE. Επισης η debian δεν δινει τοση σημασια στην εμφανιση... αλλα στην σταθεροτητα. Οσων αφορα εμφανιση και ευκολιες, το lmde δε θα σε απογοητευσει, εχει τα παντα μεσα... με την ευκολια του mint... (πχ δεξι κλικ στην εφαρμογη στο menu και uninstall και... bye bye το προγραμμα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 επίσης η εμφάνιση του Debian μπορεί ν'αλλάξει κατά το κέφι του χρήστη (όπως σ'όλες τις διανομές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Τι ακριβως εχεις βαρεθει απο το ubuntu, γιατι αν ειναι η εμφανιση, και πας σε αλλη διανομη παλι με gnome, ισως να πεις "και δω τα ιδια !@#$% πανω κατω"? Δοκιμασε κατι με kde, και για να μην μπλεξεις με φορματ και επανεγκατασταση, βαλε απλα το πακετο kubuntu-desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamerManiac Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Παιδια λοιπόν να σας πω και γω τι ακριβώς θέλω.Με τα ubuntu ξενερωσα γιατί κατα την γνώμη μου είναι πολυ απλοϊκά μου αρέσουν οι δυσκολίες το να ψάχνω και να μην τα έχω όλα έτοιμα.Δουλεύω 7 χρόνια windows μόλις άλλαξαν σε apple παράδειγμα ξενερωσα δεν ξέρω γιατί Τώρα με όλα αυτά που σας είπα μπορείτε να μου προτείνετε;Επισης υπάρχει εξομοιωτης έτσι ώστε να παίζω την dotoula μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 debian,arch,slackware. φγηφγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamerManiac Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Επισης εκτός απο τις προτάσεις που θα μου κάνετε μπορείτε να μου πείτε το Linux θα μπει στον ίδιο σκληρό με windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ναι, μπαινει αλλα θες τουλαχιστον 2 ακομη partitions, ενα για το / (το αντιστοιχο του c:/, 10-15GB) και ενα για το swap (1-2GB). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Φυσικα , σε δικο του partition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamerManiac Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ρε Μάγκες Ξέρετε τι γίνεται;Εχω ενα partition του c και άλλο ενα Τώρα πως θα εγκαταστησω το Linux όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.