katsikoula Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Πάνε οι καλές μέρες.Μεγάλωσε ο peradwthe και ξεχνάει ότι τα έχει γράψει πάλι: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=867407&postcount=33 Και έφερα μόνο ένα παράδειγμα. Υπάρχουν πολλά εδώ ! Bing is your friend [funmode] Τρεις συνταξιούχοι στο καφενείο - Takis: Αφήστε ρε παιδιά δεν περίμενα ότι θα καταντήσω έτσι. Προχθές μου ζήτησε η εγγονή μου να την διαβάσω και δεν έβλεπα τα γράμματα. Ποιος εγώ που χτύπαγα πουλί στα διακόσια μέτρα. - Makis .Που να δείτε τι έπαθα εγώ. Πήγα να δω ένα φίλο, τον Μήτσο που μένει στον πρώτο όροφο, μόνο δεκαεπτά σκαλοπάτια και φούσκωσα,. Ποιος εγώ που για προθέρμανση έτρεχα μαραθώνιο. - Peradwthe. Και που να σας πω τι έχω πάθει εγώ. Προχθές ήρθε η Σβετλάνα να μου καθαρίσει το σπίτι. Ανέβηκε στην σκάλα , εγώ από κάτω κοίταζα Έχει ένα κωλο, κάτι πόδια και γαμώ . Την κατέβασα από την σκάλα, το ένα έφερε το άλλο και την πήδηξα. Όταν τελειώσαμε γυρνάει θυμωμένη και μου λέει. Αμάν κύριε Peradwthe τρίτη φορά σήμερα , τι έχετε πάθει! Είδατε ρε παιδιά, ΞΕΧΝΑΩ, ΞΕΧΝΑΩ. [/funmode] [funmode]......[/funmode] κορυφη
orck Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Highlander κανεις λαθος, δεν εχει καμια σχεση το θεμα εκεινο με αυτο που ρωταω εγω. Εγω ψαχνω τροπο να μπορεσουν τα φορουμ να δωσουν αυτο που εχουν στα μελη τους. Βασικα τα κινητρα μου ειναι πολυ πιο ταπεινα, εχω βαρεθει να μπαινω σε φορουμ που δεν τολμαει κανεις να πει καποια πραγματα με το ονομα τους, η δικομανια φαινεται κερδιζει την ελευθερια του λογου και αυτο δεν μου αρεσει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Έχω μπερδευτεί: μιλάμε γενικά για τα fora, και αν ναι, τι σχέση έχει αυτό με το insomnia;
orotoi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 manosfp.. αμα γουστάρεις 14χρονα πάντως στείλε pm. Αν λοιπόν σου έγραφα κατι τέτοιο. Και μου έστελνες pm και σου στελνα τη λολίτα ετών 12 (sorry τη 14χρονη την είχε κλείσει άλλος). Τι πιστεύεις? Δεν έχει ευθύνη το insomnia? Δεν θα 'φάει' την ίδια ποινή, αλλά θα θεωρηθεί οτι υποθάλπει τέτοιες ενέργειες. Τέλος πάντων καταλαβαίνω οτι το πες σαν παράδειγμα.. αλλά είναι τελείως άκυρο. Γιατί ακόμα και στους όρους του forum να μην ήταν, είναι παράνομη πράξη. Είναι άλλο πράγμα η ελευθερία του λόγου απο το να αρχίζω να εξαπολύω βρισιές προς κάθε κατεύθυνση..
pigeon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Στην τελικη απλως περιγραψε το περιστατικο που σε κανει να θεωρεις πως η ταδε εταιρεια ειναι μη σοβαρη ή οτιδηποτε, και οι αναγνωστες θα καταλαβουν πως πρεπει να ειναι τουλαχιστον επιφυλακτικοι. My 2 cents. 2 + 2 = 4 cents. Απλά είναι τα πράγματα, όπως τα γράφει ο stormrain. Να ξέρετε (οι νεότεροι) οτι το moderation εδώ έχει ήδη σημειώσει τρομερή βελτίωση σε σχέση με παλιότερα. Είμαι βέβαιος οτι τα μετρημένα σχόλια και οι σοβαρές απόψεις "περνάνε" πάντα και φυσικά μειώνουν την πιθανότητα να εκτροχιαστεί ολόκληρο το θέμα. Στις ομολογουμένως ελάχιστες εξαιρέσεις απρόσεκτης διαχείρισης, ας κάνουμε κι εμείς τα στραβά μάτια, δεν χάθηκε ο κόσμος.
Highlander Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 manosfp, orck, αν καθήσετε να διαβάσετε λίγο τα προηγούμενα post του paredwse θα καταλάβετε (και έτσι είναι) ότι εδώ βρίσκεστε επειδή απλά σας το επιτρέπουν. Αν ο Hal9000 θέλει να banάρει 10 από εμάς, είναι γιατί μπορεί. Χωρίς λόγο, χωρίς αιτία. Η συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική εδώ. Δεν υπάρχει δημοκρατία, δεν υπάρχει ισότητα, παρά μόνο κανόνες που είναι γραμμένοι από τους ίδιους. Και τους τηρούν όπως θέλουν οι ίδιοι. Αν εσάς ή εμένα δεν αρέσουν, απλά την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Αυτό ισχύει στο παράδειγμα που ανέφερε ο paredwse για το σπίτι του καθενός. Εδώ είμαστε επισκέπτες. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε το χώρο τους, όπως κι αν είναι αυτός και με όποιους κανόνες ισχύουν. [funmode] Γιατί ο σκύλοι γλύφουν τα απ' αυτά τους ; Γιατί μπορούν ! [/funmode]
kakaraki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 manosfp, orck, αν καθήσετε να διαβάσετε λίγο τα προηγούμενα post του paredwse θα καταλάβετε (και έτσι είναι) ότι εδώ βρίσκεστε επειδή απλά σας το επιτρέπουν.Αν ο Hal9000 θέλει να banάρει 10 από εμάς, είναι γιατί μπορεί. Χωρίς λόγο, χωρίς αιτία. Η συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική εδώ. Δεν υπάρχει δημοκρατία, δεν υπάρχει ισότητα, παρά μόνο κανόνες που είναι γραμμένοι από τους ίδιους. Και τους τηρούν όπως θέλουν οι ίδιοι. Αν εσάς ή εμένα δεν αρέσουν, απλά την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Αυτό ισχύει στο παράδειγμα που ανέφερε ο paredwse για το σπίτι του καθενός. Εδώ είμαστε επισκέπτες. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε το χώρο τους, όπως κι αν είναι αυτός και με όποιους κανόνες ισχύουν. [funmode] Γιατί ο σκύλοι γλύφουν τα απ' αυτά τους ; Γιατί μπορούν ! [/funmode] Πόσο πια παραπάνω total respect ρε Σάκη;
momotis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 αμφιβάλλω αν μπορείς να είσαι μέλος σε οποιαδήποτε κοινότητα, πόσο μάλλον επιπέδου Insomnia. Οταν και οι δυο λενε ΤΕΛΟΣ, εσυ (moderator κιολας) γιατι τον προκαλεις? manosfp ο Highlander πιστευω εδωσε μια απαντηση που θα σε καλυψει. Αν ο Hal9000 θέλει να banάρει 10 από εμάς, είναι γιατί μπορεί. Χωρίς λόγο, χωρίς αιτία. etc etc etc...
earthworm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Λυπάμαι αλλά κάποιες προτάσεις με ενόχλησαν αρκετά. Αν και ήρεμος τα χέρια μου στο keyboard ηλεκτρίστηκαν ελαφρώς καθώς διάβαζα. Δεν με απασχολεί τόσο η ουσία του θέματος όσο κάποιες εκφράσεις που ειπώθηκαν. Είναι ενδεικτικό του ύφους και του ήθους σου... Λυπάμαι αλλά να χαρακτηρίζεται το ήθος ενός ανθρώπου από το τίποτα είναι θλιβερό ! Σιγά τι δημοσιοποίησε το παλικάρι. Αν ήταν έτσι θα είχαν στείλει τους διαχειριστές του wikileaks στην ηλεκτρική καρέκλα. Λυπάμαι αλλά δεν θα πάρουμε την άδειά σου για να εφαρμοστούν οι κανόνες του forum. ...Αλλαγή στο όλο σύστημα του forum δεν γίνεται για χάρη σου... Προσωπικά δέχομαι περισσότερο την έννοια της αποκάλυψης, παρά τους κανόνες που ερμηνεύονται κατά το δοκούν με διάφορα μέτρα και σταθμά αναλόγως πως βολεύει... γιατί συχνά είναι οι ίδιοι κανόνες που προστατεύουν και εκτρέφουν διάφορες αυθαιρεσίες που συντελούνται γύρω μας. Εκτός αυτού, το 2000 όταν ξεκίνησε το ινσομνια δεν υπήρχαν τόσα shops. Η ποικιλία προϊόντων ήταν περιορισμένη και η διείσδυση των υπολογιστών μικρή. Ενδεχομένως οι επιτήδειοι αλεξιπτωτιστές μαγαζάτορες να ήταν λιγότεροι. Σίγουρα τα κρούσματα εξαπάτησης και γενικότερα η καταπάτηση των καταναλωτικών μας δικαιωμάτων (άρνηση εξυπηρέτηση κτλ) τείνουν να γίνουν ο νέος πραγματικός "κανόνας" στις συναλλαγές μας, με επιπτώσεις ψυχολογικές και οικονομικές. Αυτή η αλλαγή με ότι συνεπάγεται θα πρέπει συνυπολογιστεί στους κανόνες ενός τεχνολογικού forum. Τους κανόνες λοιπόν θα πρέπει να τους ορίζει η ανάγκη των μελών να εκφράσουν την πραγματικότητα και το δίκιο. Και όσο θεόπνευστοι, ευαγγέλιο και ιεροί να είναι θα πρέπει να ανανεώνονται και προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες. Λυπάμαι αλλά δεν είσαι και κάτι το ιδιαίτερο για να ασχολείται η διαχείριση του forum μαζί σου Οπότε, επειδή περνάνε 5-6 με κόκκινο και δεν τους γράφει η αστυνομία, δικαιούσαι να περάσεις κι εσύ; (η αφορμή που αποφάσισα να γράψω) Αρχίζω να νιώθω άσχημα και να ντρέπομαι για αυτά που βλέπω ... Καθώς μου έρχεται τόσο έντονα η αίσθηση κρατικού λειτουργού ... Που έχει ευθύνες και σοβαρές δουλειές για να κάτσει να ασχοληθεί με ποιον ;; Με τον manosfp. Ποιος είναι ο manosfp ;; Όμως εγώ εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο τις προθέσεις των απλών μελών. Όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει πολλά από τους απλούς χρήστες και γι' αυτό τους έχω σε εκτίμηση και τους σέβομαι. Καιρός να μάθεις αλλιώς να βρεις άλλο forum να ξεσπάς! ή αλλιώς "Αφού διαφωνούμε και δεν τα βρίσκουμε στους όρους, δεν θα κάτσουμε να το συζητήσουμε κιόλας. Άμα σου αρέσει αλλιώς φύγε" "Όξω" και παρά το ότι η ερμηνεία των κανόνων είναι συζητήσιμη όπως και οι συνθήκες βάσει των οποίων ο manosfp έγραψε κλέφτες, απατεώνες κ.α. Ρε παιδιά μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε, όλη η Ελλάδα λέει "κλέφτες" ! Εκτός αυτού πολλές φορές δεν φταίει αυτός που ξεστομίζει την fword .. αλλά ο έτερος συνομιλητής μιας κουβέντας που πυροδοτεί την προσωπική αντιπαράθεση και τους χαρακτηρισμούς επειδή πιθανώς προκαλεί προσωπικά ή το κοινό αίσθημα. Ας αναλογιστεί λοιπόν ο καθένας την ευθύνη του, ειδικά αν πρόκειται για moderetor.. για να έχουν και ουσία οι επικλήσεις (και επιπλήξεις) περί κόσμιου επίπεδου. το forum κινδυνεύει από τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που επιλέγεις να χρησιμοποιείς Δύο ανώνυμοι που μπορούν να λένε ό,τι τους κατέβει χωρίς να χρειαστεί να λογοδοτήσουν για τίποτα σε κανέναν (πλην ίσως της συνείδησής τους). Αντιθέτως το forum είναι επώνυμο. Ίσως τελικά το σύνδρομο συνομοσιολογίας να μην έχει καταβάλει μόνο τον manosfp αλλά και το forum που απειλείτε από τις λέξεις λωποδύτες, απατεώνες κ.α. Το μεγαλύτερο forum στην Ελλάδα θεωρώ σωστό να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών του ... Οι μεγάλες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις μηνύσεις ως διαφήμιση. Βαβούρα να γίνετε.. Καλό για το forum θα είναι. Όσο για το οικονομικό κομμάτι .. κάνεις δεν αξιώνει κάτι που δεν μπορεί να πάρει. Σεμνά και ταπεινά θα πω ότι (σωστά) έχετε οικονομικό όφελος από τα χιλιάδες μέλη που σας πιστεύουν ... να κάνετε και εσείς κάτι για αυτούς όμως. Ειμαι μελος σε αρκετα φορουμ και παρατηρω τα τελευταια μια ταση που διαμορφωνεται. Σχεδον ολα τα φορουμ εχουν μια υπερβολικη φοβια μη τυχον καποιος επαγγελματιας διαβασει κατι κακο που εγραψε καποιο μελος στο φορουμ και καταθεσει μηνυση εναντιων του φορουμ και του νομιμου εκπροσωπου του. Κατεβαινουν θεματα και μονο με την υποψια. Ξερω περιπτωση που ενα θεμα εβγαινε πρωτο στο google και επειδη ελεγε οτι το ταδε προιον ειναι κακο (προσωπικη γνωμη καποιου χρηστη) με την πρωτη επικοινωνια του αντιπροσωπου το θεμα σβηστικε χωρις δευτερη κουβεντα. Όσο για την αρχική ερώτηση σου orck, για το blogme κτλ... ποιες νομικές προεκτάσεις ψάχνεις; ... αυτές των ημετέρων δικηγόρων και του παραδικάστικού (παλιού και νέου) ;;; Και δεν τα λέω εγώ (για να μην κατηγορηθώ για δυσφήμιση :-P )... κάνε ένα search στα ειδησεογραφικά για τα πραγματικά περιστατικά. (Για να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα μας) Οι νοοτροπίες και οι έχοντες τον έλεγχο της κατάστασης (πάσης φύσεως υπεύθυνοι σε κάθε πόστο του δημόσιου και ιδιωτικού βίου) αποδείχθηκαν μικρότεροι των προσδοκιών. Τεσπ αυτά με ενόχλησαν και τα μοιράστηκα μαζί σας ... για καλό, όχι για κόντρα και τσαμπουκάδες! Για να καταλήξω ... Εντάξει το διαγράψατε το post του manosfp.. το θέμα έληξε. Αλλά παρακαλώ μην την πέφτετε ομαδικά στο παλικάρι ! Μην τον βγάζετε και τρελό ! Εμένα δεν μου φαίνεται διαταραγμένη προσωπικότητα. Από τα λεγόμενά του μου φαίνεται κανονικός άνθρωπος με δύο πόδια και δύο χέρια ! Άσε που κάποιο λόγο θα είχε η πρωτοβουλία του να δημιουργήσει το group για τις μούφα προσφορές ! Τιμή μας που θέλησε να εκφράσει την ιδέα του εδώ στους διαδικτυακούς του φίλους στο ινσομνια .. ας επικεντρωθούμε σε αυτό .. Εγώ προσωπικά έχω αποφύγει πολλούς "λάκκους" από χρήστες όπως ο manosfp.. έχω σώσει πολλά λεφτά από αετονύχηδες χάρη στην πληροφόρηση. Η πληροφόρηση είναι δικαίωμα και το όπλο μας ως καταναλωτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.