Προς το περιεχόμενο

Η ζωή είναι ωραία τα πρωινά

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το σωστο σαββατιατικο πρωινο εχει ως εξης.

φτιαχνεις κατι εξτρα σπεσιαλ να φας πχ κρεπες συν οτι αλλα καλουδι βρεις στο ψυγειο, τυρια αλαντικα κτλ. μεχρι να σκασεις.

καφες και πορτοκαλαδα.

εφημεριδα απαραιτητα και ολα αυτα τα κανεις στο μπαλκονι/κηπο με τον αναλογο ηλιο ανοιξιατικο ηλιο

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οπως ειχε πει και ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ: "Εγω τα Σαββατα ξυπνάω Δευτερα" :-D

(με εξαιρεση σημερα που επρεπε να μαγειρεψω)

Δημοσ.

To ζώ τώρα. Αν και είναι σαββατιάτικο μεσημεριανό. Για κάποιο λόγο βάρεσα μια εμμονή να πλύνω κάτι παπούτσια. Και χθές στις 7 το πρωί.. και σήμερα το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις ξύπνησα.

Επίσημα δεν ακούω απο το αριστερό αυτί τίποτα.

Κοινωνία μου.

Προτιμώ τα πρωινά τα καλοκαίρια που έχεις και περιθώριο να ξύσεις μπάλες μέχρι το απόγευμα και still να βγείς και να είναι μέρα.

Τώρα χειμώνα αν δεν βγώ έξω έστω λίγο όσο είναι μέρα θεωρώ τη μέρα χαμένη και σπάζομαι, οπότε δεν έχω την άπλα να απολαύσω τη σαπίλα του πρωινού λιωσίματος.

Κόμματα δεν έβαλα

Δημοσ.
Τα καλύτερα πρωινά είναι αυτά που υπάρχει στο κρεβάτι θηλυκό πρόθυμο για συνουσία. Τα υπόλοιπα είσαι μόνος με τις φοβίες σου, τη βρώμη, τη ζέλντα, το κρύο, τη λίστα με τα ψώνια, το φραπέ και τη λεκάνη της τουαλέτας.

Έτσι. Ότι καλύτερο να ξεκινήσεις την μέρα σου. :-D

Δημοσ.

Μια φορά έχω κάνει πρωϊνο και δεν μου άρεσε, τίγκα στην τσίμπλα ήμουν. Προτιμω το γούτσου γούτσου though.

Δημοσ.
Μια φορά έχω κάνει πρωϊνο και δεν μου άρεσε, τίγκα στην τσίμπλα ήμουν. Προτιμω το γούτσου γούτσου though.

ριξε λιγο νερο στα μουτρα σου πρωτα :P

Δημοσ.
Έτσι. Ότι καλύτερο να ξεκινήσεις την μέρα σου. :-D

Επιπροσθέτως να είναι σε διάθεση να κάνει εκείνη όλη τη βρωμοδουλειά. Κάτσε κούκλα μου εγώ σε δούλευα όλο το βράδυ, κάνε και συ κάτι..

Δημοσ.
Επιπροσθέτως να είναι σε διάθεση να κάνει εκείνη όλη τη βρωμοδουλειά. Κάτσε κούκλα μου εγώ σε δούλευα όλο το βράδυ, κάνε και συ κάτι..

Καλα αμα περιμενεις απο γυναικα το πρωι....

Παντως εγω δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα αυτη τη στιγμη λογο δουλειας. Τι πρωι, τι μεσημερι, τι βραδυ, σχεδον το ιδιο μου κανει. Το μονο που αλλαζει για εμενα ειναι το τι θα φαω για "πρωινο". Καλη ωρα σημερα που ξυπνησα στις 2 το μεσημερι το πρωινο μου ηταν ενα ξεγυρισμενο παστιτσιο και τωρα απολαμβανω τη σοδα μου και τη σοκολατα μιλκα μου ξεψυριζοντας ενα ροδι. Θα λιωσω στην καρεκλα μου μεχρι τις 6 οπου και θα πρεπει να ετοιμαστω για να παω σιγα σιγα παλι στη δουλεια.

Δημοσ.

Μόλις πριν λίγο ξύπνησα. Καλησπέρα σας :P

Παράξενη αίσθηση ομολογουμένως να ξυπνάς και να είναι σούρουπο απ' έξω.

Δημοσ.
Το διάστημα 10-11 το πρωί παίζει να είναι η πιο καταπληκτική ώρα της ημέρας.

Ναιι. Ειδικά Σάββατο πρωί. Να κατεβαίνεις στα ήσυχα ομιχλώδη Εξάρχεια αγουροξυπνημένος, να κάθεσαι με αναρχομούνα φίλη για καφέ, αυτή να σου μιλάει σοβαρά για το πρόβλημα της ζωής της κι εσύ σε κατάσταση νιρβάνας με το μαύρο γυαλί να ρουφάς το φραπέ..και να μην την ακούς..

---------- Προσθήκη στις 16:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:11 ----------

Καλα αμα περιμενεις απο γυναικα το πρωι....

Έχουμε πεί, μακριά από τις μίζερες.

Δημοσ.
για σουπερμαρκετς δεν μου πατε.πρωί ειδικά σαββάτου.να κάτσεις και στη καφετέρια του σουπερμαρκετ.

εγω παω παντα πρωι σουπερμαρκετ ειτε σαββατο ειτε αλλη μερα αν δεν εχω μαθημα.

πρωτον βγαζουν τοσα μεζεδακια στους διαδρομους που πηγαινω εκει χωρις να εχω φαει πρωινο. ερχομαι και σκαω :-D

δευτερον αμα πας βραδυ τα μισα πραματα που θες να αγορασεις δεν θα τα βρεις

Δημοσ.
εγω παω παντα πρωι σουπερμαρκετ ειτε σαββατο ειτε αλλη μερα αν δεν εχω μαθημα.

πρωτον βγαζουν τοσα μεζεδακια στους διαδρομους που πηγαινω εκει χωρις να εχω φαει πρωινο. ερχομαι και σκαω :-D

δευτερον αμα πας βραδυ τα μισα πραματα που θες να αγορασεις δεν θα τα βρεις

δεν είνι ωραία;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...