evabb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ποναγαν την νυχτα τα ποδια μου αλλα ευτυχως περασε. μαλακιες δεν εκανα παντως. τα κοκαλα μου πονανε βασικα οχι οι μυες. το παθαινω κι απο την γυμναστικη.
slygeo87 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Πάρε κανένα ντεπονάκι. Εγώ τα κουμπώνω πριν πέσω για ύπνο.
freedubus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Αυτό πραγματικά είναι πρασάδικο χαρακτηριστικό ε. Να κουμπώνεις ντεπόν πριν τον ύπνο.
evabb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Πάρε κανένα ντεπονάκι. Εγώ τα κουμπώνω πριν πέσω για ύπνο. πηρα πριν λιγο ειμαι σχετικα οκ. ευτυχως δεν μου εκανε πονοκεφαλο, ειχα την καλη ιδεα να ανοιξω λιγακι το παραθυρο ολη νυχτα να μπαινει φρεσκος αερας. δεν παω για υπνο τωρα, τωρα ξυπνησα ειναι πολυ χαρντ κορ τελικα το απογευματινο πιωμα :lol:
De@th L0rd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Πρασσάς και ντεπόν από τα γάργαρα νερά.Μάλιστα. Αντρέα μου θυμίζεις τα σχολικά μου χρόνια.Κάπως έτσι ξεκινούσαν τα πρωινά μου στο δημοτικό κ στο γυμνάσιο.Στο λύκειο είχα Σάββατο πρωί φροντιστήριο οπότε. Αλλά διαβεβαιώνω ότι ήτα γαμάτα. Ξύπνημα κατά τις 11, η μάνα είχε ρεπό από δουλειά κ είχε φτιάξει πρωινό, έτρωγα έπειτα πήγαινα για καμια βόλτα με το ποδήλατο για καμια ώρα,γυρνούσα και έβαζα το τροφοτικό στη πρίζα και άνοιγα το gameboy (μπαταρίες sucks για το σπίτι) και έπαιζα διάφορα από mario land k gargoyles quest, μέχρι nigel mansell, μέχρι να ετοιμαστεί το μεσημεριανό. Μετά απογευματινός ύπνος και ξύπνημα για κανα μπασκετάκι κτλ. Για χάρη της νοσταλγίας προσπάθησα να το επαναλάβω πρόσφατα επειδή βρήκα χρόνο... Πλήρης αποτυχία. Καμία σχέση με την αίσθηση που είχα τότε. Μεγάλωσα ε; Καλά να πάθω
slygeo87 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ρε 'συ ντεθ λορντ το είχα πάντα απορία, στο άβαταρ σου είναι ο βάντσικ ή ο μαγκαϊβερ ή κανένας από τους δυο; Αυτούς μου θυμίζει.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Εμένα για τον Μητσικώστα με περούκα μου κάνει.
De@th L0rd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Εμένα για τον Μητσικώστα με περούκα μου κάνει. Χαχαχααχ δε παίζεστε. Όχι ο MacGyver είναι. Άκου μητσικώστας με περούκα
aledjo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 τα τελευταια 2 χρονια κοιμομουν το πρωι και ξυπναγα μεσημερι + ολο ειχα αυτο το παραπονο οτι χανω τη μερα αλλα το βραδυ δε μου ερχοταν ορεξη να κοιμηθω. τις τελευταιες 2 βδομαδες καταφερα να γυρισω τουμπα το ωραριο μου και ξυπναω 08:00 και κοιμαμαι κατα τις 11-12. προσπαθω να καταλαβω τι ειναι αυτο το ωραιο που λενε ολοι για τη διαρκεια τις μερας. νταξει, καλα ειναι να βλεπεις το φως του ηλιου, να ειναι ανοιχτα τα μαγαζια, να εχεις μια ολοκληρη μερα μπροστα σου αλλα πολυ βαρουρα για το τιποτα. εγω δε καταλαβαινω τη διαφορα. οτι εκανα και πριν κανω και τωρα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Το διάστημα 10-11 το πρωί παίζει να είναι η πιο καταπληκτική ώρα της ημέρας. Και ναι, σαββατα πρωί, ξυπνάς πιο χαλαρά, χωρίς να σε κυνηγάει κανείς, φτιάχνεις 5 κιλά πρωινό, τρώς με την ησυχία σου, κάθεσαι στην καρέκλα σαν να μην υπάρχει αύριο, το ένα πόδι στο γούφερ, το άλλο στον καναμπέ, μουσική, οι αχτίδες του ήλιου μπαίνουν και φωτίζουν τα ζεστά χρώματα του σαλονιού και το βλέπεις επιτέλους πώς είναι ΚΑΙ τη μέρα. Φυσικά και γ@μ@νε τα σαββατιάτικα πρωινά.
slygeo87 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ναι ο θεός. Απλά δε ξέρω, αυτό το καγγούρικο μαλλί μου τον θύμιζε λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.