Mvpgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Θα συμφωνήσω με τον freedubus. Ξυπνάς, συνουσιάζεσαι, ξανακοιμάσαι και ξαναξυπνάς την ώρα του γεύματος (που φυσικά ετοίμασε με πολύ αγάπη και προδέρμ το προαναφερθέν θυληκό)...
Bougas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Βασικα προχτες μαλιστα σκεφτομουν γιατι στα ελληνικα σηριαλ επικρατει το στερεοτυπο της οικογενειας/ζευγαριου που ξυπναει μεσα στην καλη χαρα, παιρνει το πρωινο του στην τραπεζαρια Και στις διαφημίσεις το ίδιο, κλασικά ξυπνάει η οικογένεια το πρωί (κατά της 11:00 πάντα) μέσα στην ζωντάνια και στην θετική ενέργεια, τα παιδιά τρέχουνε στον καταπράσινο κήπο δίπλα στην πισίνα, με ενα τραπέζι 4 μέτρα γεμάτο με όλα τα καλούδια, κρουασάν, σπιτική χωριάτικη τυρόπιτα, 4-5 είδη δημητριακών, φρέσκο γάλα στο γυάλινο μπουκάλι, καφέ φίλτρου, πορτοκαλάδα απο ολόφρεσκα στημένα πορτοκάλια, μέλι θυμαρίσιο, φρέσκο ψωμάκι, φρυγανιές, τσουρεκάκι, 5-6 βαζάκια μαρμελάδα, κέικ, κουλουράκια, άσπρο γνήσιο βούτηρο, ποικιλία να έχουμε, πλήρες ισορροπημένο πρωινό που λέει και ο Γρηγοράκης. Και το βασικό, η διάρκεια του τουλάχιστον 2 ώρες, δεν μας πιέζει κανείς
Tilemaxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Έχω να ξυπνήσω πριν τις 3 το μεσημέρι τουλάχιστον εδώ και έναν χρόνο. Ειδικά τώρα που μετά απο 3 ώρες νυχτώνει, είναι κάπως.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως που ξυπνάει 11 και 12 η ώρα νιώθω σαν να χάνω τη μέρα μου. Ειδικά τώρα που νυχτώνει νωρίς.
slipknot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Το ίδιο ακριβώς ένιωθα κι εγώ, μέχρι που σταμάτησα να κοιμάμαι.
insomniaK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ρε σεις, το μυστικό είναι στο τσάι.Άμα πιείτε το σωστό δεν υπάρχει πρόβλημα. Προσωπικά ξυπνάω μετά τις 8.30 κι ας πρέπει να μαι στο γραφείο, όλοι ξέρουν πως δεν αποδίδω πριν τις 11...
lary7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Αρε αντρεα, σε τι γυαλα ζεις μεσα.. Σε 2 δουλειες που χρειαστηκε να δουλεψω, ξυπνουσα 5-5:20 μεσα στην αγρια νυχτα το χειμωνα, ισα ισα προλαβαινα να ξυριστω και μεσα στο ψωλοκρυο εμπαινα στο αμαξι οπου επαιρνα το πρωινο μου. Και αυτο μετα απο 4-5 max ωρες υπνου..... Και δυστηχως καποια στιγμη συνειδητοποιησα πως αυτη ειναι η ρουτινα πολλων ανθρωπων , και ενδεχoμενως και η δικια μου μελλοντικα... Καλα ειναι να εισαι το πρωι ανετος, αλλα δεν ειναι και πολυ εφικτο στις μερες μας, ισως σε καποιους ΔΥ και τυχερους του ιδιωτικου... PS: Ποιος εχει γυναικα που το πρωι του κανει πρωινο στο κρεβατι, αφου πρωτα του εχει κατσει (και να υποθεσω μετα τον μαγειρευει, τον καθαριζει και τον σιδερωνει..), την αγοραζω αμεσα!
klainmaingr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Τα πρωινά είναι μια χαρά όταν τότε πάς για ύπνο μετά απο ούμπερ πάρτυ. Καλη ώρα. Αν και πέραν της πλάκας και εγώ ευχαριστιέμαι τα πρωινά όποτε μπορώ. Προσπαθώ να μην σηκώνομαι αργά (κάτι που ούτως η άλλως συμβαίνει λόγω βιορυθμού απο τη δουλειά τις υπόλοιπες μέρες) και γενικά καφεδάκι, μπαλκονάκι και αραλίκι είναι στις τόπ απολαύσεις μου.
Andreas2 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 εγώ μπορώ είμαι κακομαθημένος... Τέλος πάντων,θυμάμαι όταν πήγαινε στρατό και ξυπνούσα από τις 5 να πάω μέσα και ζούσα μέσα τις παραπάνω μέρες...Μετά από 4 μήνες άρχισε να σκέφτομαι πόσο πεθύμησα την ζωή μου,πόσο πεθύμησα να ξυπνώ σπίτι μου,ειδικά τα σάββατα,να τρώω τα δημητριακά μου,να κάνω pc το πρωί,να βλέπω mutv(θυμάμαι έβλεπε ρεζέρβες,τότε αστέρια ήταν rossi,pique,ebans-blake...).Κοντά τον καιρό που θα φεύγαμε για γρουπ γιορτών Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά/Φώτα,βασικά μια μέρα πριν φύγω για γκρουπ Χριστουγέννων,έπαθα ατύχημα σε άρμα με τα δάχτυλα μου,έκανα εγχείρηση και μου δώσαν 1 μήνα αναρρωτική.Συγκινούμουν έξω σπίτι.Ένιωθα σαν να είμαι σε παραδεισένια κατάσταση.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 και εμείς που τρέχουμε απ΄τα εφτά χαράματα και τα σαββατοκύριακα και τις αργίες είμασταν κάποτε κακομαθημένοι ίσως, αλλά η πραγματικότητα μας προσγείωσε κάποια στιγμή. πάντως τις ελάχιστες μέρες που μπορώ να μείνω σπίτι και να χουζουρέψω όντως το απολαμβάνω το πρωινό και το σουπερ-μαρκετ και τη βόλτα και όλα. είναι όμως επειδή σε μπορώ να τα κάνω συχνά, αν τα είχα δεδομένα κάθε εβδομάδα πιστεύω ότι θα τα εκτιμούσα πολύ λιγότερο.
Hamurabi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Τα πρωινά ποτέ δεν είναι ωραία, εκτός κι αν την έχεις βγάλει σερί. Σε όλες τις πρωινές εκπομπές βλέπω τους κατεστραμμένους που χορεύουν, τραγουδάνε και παριστάνουν τους δημοσιογράφους μες στην καλή χαρά και απορώ που βρίσκουν τόσο κέφι. Μετά πάω τουαλέτα και η μέρα στρώνει κάπως. Μπορεις να κανεις πιο ωραια πραγματα απτο να βλεπεις τηλεοραση:-p
evabb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 δεν ξερω για το καλυτερο πρωινο, αλλα σιγουρα ειμαι σε θεση να πω για το χειροτερο, αυτο που ζω αυτη την στιγμη.... γαμισετα hangover ποναει ολο μου το σωμα απο την μεση και πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.