Προς το περιεχόμενο

SSD Δίσκος

ivdimentia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά. Θέλω να πάρω έναν δίσκο SSD, αλλά δεν την έχω ψάξει καθόλου με το θέμα. Απο ποιές ταχύτητες αξίζει να δώσει κάποιος λεφτά σε αυτήν την τεχνολογία, έτσι ώστε να δει σημαντικές διαφορές σε σχέση με velociraptor?

Δημοσ.
Γεια χαρά παιδιά. Θέλω να πάρω έναν δίσκο SSD, αλλά δεν την έχω ψάξει καθόλου με το θέμα. Απο ποιές ταχύτητες αξίζει να δώσει κάποιος λεφτά σε αυτήν την τεχνολογία, έτσι ώστε να δει σημαντικές διαφορές σε σχέση με velociraptor?

Εχει πολλα παρομοια θεματα.Παρε Sandforce.Οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει.Τωρα για διαφορες με τον raptor τι να σου πω.Δεν ειχα ποτε.Παντως εχω διαβασει (και δεν το πιστεψα εννοειτε) οτι παλικαρι απο RAID 0 με velociraptor πηγε σε ssd και εμεινε με το στομα ανοιχτο απο την διαφορα στην ταχυτητα.

Οτι ειναι απιστευτα γρηγοροι οι ssd ειναι,δεν υπαρχει θεμα.Αν δεν εχεις προβλημα με τα χρηματα χτυπα εναν,αξιζει πραγματικα.

Δημοσ.

Ισχυει οτι οι διαφορες με veloci ειναι τεραστιες σε πραγματικες συνθηκες. Η μεταβαση αξιζει. Koιτα κατι σε sandforce (corsair force series, ocz vertex 2)

Συν τα υπολοιπα πλεονεκτηματα-θορυβος-θερμοκρασια-καταναλωση.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=jhRXkuH2khs[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...