Προς το περιεχόμενο

Bubble bobble 2 εδω και τώρα!!!!

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μου πεις τώρα "εδω ο κόσμος χάνεται και το #$$Ε@#΅χτενίζεται" και θα έχεις δίκιο.Εδώ και καιρό με βασανίζει η απορία γιατί οι εταιρίες δεν ξαναβγάζουν στη φόρα παλιά ξεπερασμένα παιχνίδια που όμως όλοι λατρέψαμε και θα θέλαμε να ξαναπαίξουμε.

Π.χ. θεωρώ οτι ενα bubble bobble ακριβώς το ίδιο με αυτό που αγαπήσαμε στα coin-ups αλλά με 100 νέες πίστες θα έκανε θραύση.

Έκανα λοιπόν αυτό το group στο facebook ως πείραμα για να δω πόσοι έχουν τις ίδιες "χαζές" ανησυχίες με μένα. Join!

Δημοσ.

Η Taito εχει κυκλοφορησει ενα σωρο συλλογες με τα παλια της παιχνιδια.Μαλλον ανενημερωτο σε βρισκω.Ετσι ειναι ολοι στο Facebook?Να κανετε group!

Δημοσ.
Θα μου πεις τώρα "εδω ο κόσμος χάνεται και το #$$Ε@#΅χτενίζεται" και θα έχεις δίκιο.Εδώ και καιρό με βασανίζει η απορία γιατί οι εταιρίες δεν ξαναβγάζουν στη φόρα παλιά ξεπερασμένα παιχνίδια που όμως όλοι λατρέψαμε και θα θέλαμε να ξαναπαίξουμε.

Π.χ. θεωρώ οτι ενα bubble bobble ακριβώς το ίδιο με αυτό που αγαπήσαμε στα coin-ups αλλά με 100 νέες πίστες θα έκανε θραύση.

Έκανα λοιπόν αυτό το group στο facebook ως πείραμα για να δω πόσοι έχουν τις ίδιες "χαζές" ανησυχίες με μένα. Join!

Ρε μεγάλε και Bubble bobble 2 υπάρχει και Bubble bobble 3 και symphony και αν δεις γενικά το τι υπάρχει και για PC αλλά ιδίως για το MAME άστα να πάνε τι να βγάζουν και άλλα.

Δημοσ.

Έλα μωρέ κουβέντα (πληκτρολόγηση) να γίνεται!

---------- Προσθήκη στις 19:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:08 ----------

Δώστε μου βρε εξυπνάκηδες ενα λινκ με αυτό που ζήτησα: ενα bubble bobble ακριβώς το ίδιο με αυτό που αγαπήσαμε στα coin-ups αλλά με 100 νέες πίστες. Αμέσως θα σας ζητήσω συγγνώμη!

---------- Προσθήκη στις 19:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:09 ----------

έχει καμμία σχέση αυτό

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=inAAItNuFaE[/ame]

με αυτή την αηδία;

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=S7BK-OzI6tk[/ame]

ή με αυτό το έγκλημα????

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=1Xa2x9VjDmU[/ame]

Δημοσ.

και έπρεπε να κάνεις group στο facebook και να κάνεις ξεχωριστό topic στο isnomnia για να μπει κανένα θύμα στο group σου? αν έψαχνες το bubble bobble να μην έβαζες το groupaki σου.

Δημοσ.
http://www.classicgamesarcade.com/game/21653/Bubble-bobble-2.html

Πέσε στα γόνατα ΤΏΡΑ. :-) ok Άκυρο το βρήκες και μόνος.Έ,τι θες το 2010 να βγάλουν παιχνίδι με γραφικά του 70;;;

Θα το έπαιζες μέχρι τέλους αν είχε 100 νέες πίστες ναι ή οχι????

και έπρεπε να κάνεις group στο facebook και να κάνεις ξεχωριστό topic στο isnomnia για να μπει κανένα θύμα στο group σου? αν έψαχνες το bubble bobble να μην έβαζες το groupaki σου.

Ζήτησα bubble bobble με 100 ΝΕΕΣ πίστες.Πόσο πιο απλά να το πω;

Επίσης με το να κάνεις join σε ενα group σημαίνει πως είσαι θύμα;

Δημοσ.

αν εδώ εσύ καταλαβαίνεις ότι κάποιος ζητάει κάτι και δε κάνει διαφήμιση το groupaki τοτε i rest my case.

και ναι είσαι θύμα αν μπεις σε τέτοιου είδους groupakia

Δημοσ.
Θα το έπαιζες μέχρι τέλους αν είχε 100 νέες πίστες ναι ή οχι????

Εδώ το Bouble το ένα δεν κατάφερα να το τερματίσω ποτέ μου...

Δημοσ.
αν εδώ εσύ καταλαβαίνεις ότι κάποιος ζητάει κάτι και δε κάνει διαφήμιση το groupaki τοτε i rest my case.

και ναι είσαι θύμα αν μπεις σε τέτοιου είδους groupakia

Αυτό που ζητάω είναι όσοι γούσταραν το παιχνίδι και θα τους άρεσε να παίξουν μετά απο 30 χρόνια το ίδιο αλλά με άλλες πίστες να κάνουν like.Άν μαζευτεί μεγάλος αριθμός μελών δεν είναι απίθανο.

Άν θα ήθελα να μαζέψω μέλη θα έστελνα σε όλους τους φίλους μου "Κάντε like για να σωθεί η διασταύρωση της Ιβηριανής πέρδικας με την Αλγερινή μπεκάτσα"

Αμάν ρε φίλε καχυποψία....

Δημοσ.

το τι έκανες με τους φίλους δε με ενδιαφέρει, σχολιάζω τα δυο τοπικ που έχεις ανοίξει για groupakia στο facebook.

αν νομίζεις ότι θα αλλάξει κάτι αν μπουν πολύ ή πάρεις πολλά "like" στο groupaki σου , είσαι βαθιά νυχτωμένος.

το facebook για άλλο σκοπό ξεκίνησε και έχει καταντήσει αηδία.

Δημοσ.
το τι έκανες με τους φίλους δε με ενδιαφέρει, σχολιάζω τα δυο τοπικ που έχεις ανοίξει για groupakia στο facebook.

αν νομίζεις ότι θα αλλάξει κάτι αν μπουν πολύ ή πάρεις πολλά "like" στο groupaki σου , είσαι βαθιά νυχτωμένος.

το facebook για άλλο σκοπό ξεκίνησε και έχει καταντήσει αηδία.

Αυτό που θέλω απο σένα είναι να μου πείς αν θεωρείς ότι ευελπιστώ να κερδίσω κάτι απο τα δυο γκρουπάκια αυτά. Τίποτα άλλο.

Δημοσ.

θα σου απαντήσω κάνοντας μια ερώτηση:τι κερδίζουν τα άλλα 100.000 παρόμοια (ανούσια) groupakia που υπάρχουν?

Απολύτως τίποτα. Ευελπιστώ να μην "χαρείς" όταν μπουν 10 20 100 άτομα.

το βλέπω να τρώω κανένα infraction οπότε σταματάω το offtopic.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...