Προς το περιεχόμενο

οθονη για υπολογιστη κ ηλεκτρονικη παιχνιδια.

FohNaKoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Εχω την οθονη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169576 και θελω να την συνδεσω με το ps3 με καλωδιο hdmi. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι για τον ηχο..πρεπει να συνδεσω ηχεια σωστα? εχω ηχεια αλλα δεν ξερω πως να τα συνδεσω.καθε απαντηση δεκτη. ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο.

α)η οθονη δεν εχει ηχεια.(αλλα και παλι εξωτερικα θα συνδεες).

β)εφοσον δεν εχει υποδοχη mini jack η οθονη,οπως οι τηλεορασεις δηλαδη,πως να βγει ηχος?

αν ηταν η οθονη και τηλεοραση σιγουρα γινοταν.

δεν ξερω μηπως υπαρχει καποιος ανταπτορας αλλα πολυ δυσκολο το βλεπω.

γ)οι οθονες δεν εχουν καποια καρτα ηχου μεσα για να παραχθει ηχος εστω και απο ενα τριτο σημειο(playstation).

αν κανω λαθος,καποιος πιο ειδικος ας με διορθωσει!:-)

Δημοσ.

ρε παιδες υπαρχει λυση,τα ηχεια δεν εχουν jack 3,5αρι;;

θα βαλεις πανω και το καλωδιο AV στο πλει,και θα αγορασεις ενα ανταπτορακι που κανει το rca(εσυ θες μονο το ασπρο και το κοκκινο)σε καρφι θηλυκο και τελειωσες,δεν θα εχεις 5,1 ηχο αλλα ειναι μια λυση!

Δημοσ.

εννοείς να παίρνει ήχο από το av και εικόνα από το hdmi? γίνεται να δουλεύουν και τα δύο ταυτόχρονα? δε έχω ps3 απλά είδα τα specifications

Δημοσ.

παιδια,επειδη ειμαι εντελως ασχετος...μπορειται να μου δωσετε ακριβεις οδηγιεσ σχετικα με το τι πρεπει να κανω και το τι να αγορασω? Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ Χ-540 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "matrix" κουμπακι που "δινει" 5,1 αισθηση και ηχο....

εχω δουλεψει τα χ-530 και χρησιμοποιω τα χ540....

απο το ps3 hdmi στη tv οθονη για ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΗΧΟ "θα παιξεις" με το καλωδιο που θα ερχεται απο το ps3 -αυτο που βγαζει τις 3 μπανανες ( οι 2 δινουν ηχο)

εκει θα βαλεις ενα καλωδιο αλλο,με 2 θηλυκες μπανανες απο τη μια πλευρα RCA ΚΑΙ απο την αλλη μερια,καρφακι θηλυκο. εκει θα βαλεις το "λαχανι" που ερχεται απο το μπασο σου. δες ποιο χρωμα θα σου δωσει ηχο σε περισσοτερα ηχειακια....των x530

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ TΡΟΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ εχει υποδοχη για τα 3 χρωματιστα καρφακια που ερχονται απο το μπασο σου... και απο τη αλλη πλευρα βγαζει 2 RCA ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΘΗΛΥΚΕΣ..(ΕΚΕΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ 2 rca απο το καλωδιο που ερχεται απο το ps3) ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΗΧΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ 5,1...

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,,,,,ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΣ ΚΑ ΙΕΣΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΑ Χ530.....ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΗΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ...ΗΧΕΙΑΚΙ...

ενω τα χ540 εχουν δικο τους volume... + το μαγικο κουμπακι matrix

(αλλαξε ηχεια . πουλα τα αυτα. παρε τα χ540)

Δημοσ.

από το av cable του ps3 δε μπορεί αν βγάλει 5.1 ήχο, δες εδώ

The three main audio output options on the PS3 are the HDMI, TOSLINK (optical digital), and AV Multi cable. HDMI and TOSLINK are digital connections, whereas the AV Multi cable is analog. Both HDMI and TOSLINK can support more than two channels of audio (up to 7.1 for HDMI and 5.1 for TOSLINK), while the AV Multi cable can only support two analog channels (left and right) for connecting directly to the two RCA jacks that lead to your speakers.

άρα μόνο 2.1 ήχο μπορεί να έχει

FohNaKoS χρειάζεσαι αυτό το καλώδιο (δε ξέρω αν δίνεται μαζί με την συσκευασία του ps3)

επιπλέον χρειάζεσαι και αυτόν τον adapter 2 x RCA Female to 1 x 3.5mm Female

και να επιλέξεις στο ps3 να βγαίνει ο ήχος από το av όπως είπε και ο Xristaras12

edit:αν θέλεις 5.1 ήχο πρέπει να αγοράσεις ενισχυτή

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε μ! μια τελευταια χαρη...κοιταξα στο πλαισιο και στο ε-σοπ τα οποια ειναι τα μονα που γνωριζω και δν βρικα το δευτερο εξαρτημα που πρεπει να αγορασω. μηπως το εχεις βρει εσυ σε καποιο γνωστο καταστημα της ελλαδας? ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...