Προς το περιεχόμενο

Αφαιρεση Σκληρου Δισκου

gataki_1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω εναν σταθερο υπολογιστη που εχει 2 σκληρους δισκους

ο πρωτος που ειναι περασμενα τα windows ειναι 40αρης

και ο δευτεροσ 250gb

Θελω να βγαλω τον 40αρη κ να περασω στον 250 τα windows

θελει καποια ειδικη προετοιμασια πριν αφαιρεσω τον δισκο ?

κ μετα οταν ανοιξω το pc η διαδικασια για να περασω τα windows μεσα στον 2ο δισκο ειναι η ιδια οπως οταν κανουμε φορματ?

Δημοσ.
Καλησπερα,

εχω εναν σταθερο υπολογιστη που εχει 2 σκληρους δισκους

ο πρωτος που ειναι περασμενα τα windows ειναι 40αρης

και ο δευτεροσ 250gb

Θελω να βγαλω τον 40αρη κ να περασω στον 250 τα windows

θελει καποια ειδικη προετοιμασια πριν αφαιρεσω τον δισκο ?

Οχι, απλα κλεισε την παροχη ρευματος, αφαιρεσε τα δυο καλωδια και τις βιδες και τελειωσες.

κ μετα οταν ανοιξω το pc η διαδικασια για να περασω τα windows μεσα στον 2ο δισκο ειναι η ιδια οπως οταν κανουμε φορματ?

Αν εχει δεδομενα ο δισκος τοτε μπορεις να επιλεξεις να μην γινει διαμορφωση και χαθουν. Αλλιως γενικα η διαδικασια ειναι ιδια.

Δημοσ.

σ ευχαριστω για τη ναπαντηση,

ναι ο δισκος εχει δεδομενα κ δεν θελω να χαθουν.

η επιλογη για να μην γινει η διαμορφωση του δισκου κ απλα να περαστουν τα windows θα γινει με το που ανοιξω το pc κ βαλω το cd?

Δημοσ.

Εφόσον θέλεις να αφαιρέσεις τον 40άρη σκληρό που έχει το λειτουργικό και να χρησιμοποιήσεις μόνο τον 250άρη σκληρό σου , αναγκαστικά πρέπει να γίνει format για να περάσεις λειτουργικό. Οπότε πρέπει να σώσεις κάπου τα αρχεία σου , να κάνεις διαμόρφωση και εγκατάσταση λειτουργικού στον 250άρη σκληρό σου για να ξεκινήσει ο υπολογιστής σου με αυτόν ;)

Δημοσ.
Εφόσον θέλεις να αφαιρέσεις τον 40άρη σκληρό που έχει το λειτουργικό και να χρησιμοποιήσεις μόνο τον 250άρη σκληρό σου , αναγκαστικά πρέπει να γίνει format για να περάσεις λειτουργικό. Οπότε πρέπει να σώσεις κάπου τα αρχεία σου , να κάνεις διαμόρφωση και εγκατάσταση λειτουργικού στον 250άρη σκληρό σου για να ξεκινήσει ο υπολογιστής σου με αυτόν ;)

Όχι, δεν είναι απαράιτητο. Ισχύει αυτό που λέει ο ca6mio.

...Αν και εγώ θα πρότεινα στο ψιψίνι ΟΝΤΩΣ να αντιγράψει πρώτα αλλού τ' αρχεία του 250άρη, διότι μια φορά αρκεί να γίνει στραβή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...