nhn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 θελω να συνδεσω ενα ρουτερ-μοντεμ ασυρματο με ενα repeater wireless και να παρω το ιντερνετ σημα σε μια θυρα ethernet του repeater. ποιο wireless repeater να παρω και πως γινεται ? ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 επειδη με μπερδεψες.θες να δωσεις απο το adsl router σε ενα repeater ασυρματα και απο το Repeater na παρεις με καλωδιο .η θες να δωσεις σε ενα Repeater Με καλωδιο και να παρεις ασυρματα απο το repeater?
nhn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 το πρωτο που ειπες . δηλαδη να δωσω απο το adsl router σε ενα repeater ασυρματα και απο το Repeater na παρω με καλωδιο ethernet.
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 το εχω δοκιμασει με belkin repeater και ειχε παιξει αν και δεν συμπαθω πολυ τα belkin.επαιξε πολυ ευκολα.εχω δοκιμασει linksys expander.ειχε παιξει αλλα δεν θυμαμαι αν ειχα νετ με καλωδιο.λογικα ναι.και εχω δοκιμασει και d link και ειχε παιξει και αυτο μια χαρα.
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 to belkin το ειχα βαλει και με linksys και με thomson.το Linksys το ειχα δοκιμασει μονο με linksys.το dlink δεν θυμαμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.