Προς το περιεχόμενο

3D Προβολες?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο μερος που να επικεντρωνεται σε προβολες 3D ταινιων? Επειδη ακομα η τεχνολογια δεν εχει ωριμασει για τα καλα, και ειναι και το κοστος απαγορευτικο για να μπει στο σπιτι, αναρωτιεμαι πως αλλιως θα μπορουσε κανεις να δει προβολες απο υπαρχον 3D υλικο?

Εγω ακομα δεν εχω δει καποια ταινια, αν και θα ηθελα να δω καποιες. Μονο ενα demo απο μιας samsung στο πλαισιο ειδα καποτε, οποτε αυτο ειναι ολο το ιστορικο της τριασδιαστατης εμπειριας μου!

Δημοσ.

Περα απο οσες κυκλοφορουν τωρα. ΠΧ εγω θελω να δω Avatar και Step UP 3D, και δεν νομιζω να προβαλλονται στον κινηματογραφο αυτην την περιοδο. Υπαρχει καποια αλλη επιλογη?

Δημοσ.

Εγώ βλέπω 3D ταινίες και όχι μόνο τις καινούριες αλλά παλιές αν και δεν είναι τόσο τέλειο το αποτέλεσμα όσο στις καινούριες ταινίες μέσω τις οθόνης του υπολογιστή μου και της κάρτας γραφικών και η τιμή ήταν 460 € της κάρτας μαζί με την οθόνη. Υπάρχει ένα πρόγραμμα στο ίντερνετ, βασικά είναι ένας player ο ποίος κάνει τις ταινίες 3D στερεοσκοπικά.

Δημοσ.
Εγώ βλέπω 3D ταινίες και όχι μόνο τις καινούριες αλλά παλιές αν και δεν είναι τόσο τέλειο το αποτέλεσμα όσο στις καινούριες ταινίες μέσω τις οθόνης του υπολογιστή μου και της κάρτας γραφικών και η τιμή ήταν 460 € της κάρτας μαζί με την οθόνη. Υπάρχει ένα πρόγραμμα στο ίντερνετ, βασικά είναι ένας player ο ποίος κάνει τις ταινίες 3D στερεοσκοπικά.

Τι καρτα και οθονη εχεις δλδ?

Δημοσ.
Περα απο οσες κυκλοφορουν τωρα. ΠΧ εγω θελω να δω Avatar και Step UP 3D, και δεν νομιζω να προβαλλονται στον κινηματογραφο αυτην την περιοδο. Υπαρχει καποια αλλη επιλογη?

Εαν δεν εχει βγει ηδη θα βγει σε bluray αλλα πρεπει ναχεις και 3D TV και 3D bluray player και το κοστος ξεφευγει καπως....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν παω σε καταστημα που να προμοταρει 3D τηλεοραση θα με αφησουν να προβαλω το δικο μου υλικο και εγω απλως να καθομαι να το βλεπω?

Δημοσ.

Υπάρχει. Αγοράζεις 3d projector τον συνδέεις με το pc και βλέπεις ταινίες mkv. Εγω έχω και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο ακόμα και απο τον κινηματογράφο (λόγω καλύτερης τεχνολογίας 3δ)

θες:

Ενα pc (700-1000ε)

3d vision nvidia (150e)

3d projector (550e)

και ενα τοιχο η πανί προβολής.

Το αποτέλεσμα είναι 1000 φορες εντυπωσιακότερο απο μια 3dtv των 1500-2500 ε που βγάζει μόλις (!!!) 50-55 Inch. Εδώ μιλάμε για 100-200 ανάλογα με τον τοίχο σου. Το κόστος δεν ειναι με τιποτα απαγορευτικό pc εχουμε όλοι μιλάμε για 700 euro κόστος λοιπον.

ΕΔΙΤ - sorry δεν διαβασα καλά νόμιζα ήθελες να αγοράσεις 3δ συστημα για το σπίτι αλλά αφου το εγραψα το αφήνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...