indian Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, έχω φτιάξει ένα κατάλογο με joomla & sobi2 για ένα φίλο και ενώ locally μέσω waamp μου δουλεύει μια χαρά όταν το σήκωσα να το δω online φαίνεται να δουλεύει σωστά μόνο η frontpage.Στις άλλες σελίδες/κατηγορίες/άρθρατα γραφικά δεν λένε να φανούν .Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει . Μπορεί κάποιος να δει τι συμβαίνει γιατί έχω σκάσει και λύση δεν βλέπω... Ευχαριστώ ---------- Προσθήκη στις 17:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:58 ---------- Εμμμ το βρήκα πριν λίγο... Για όποιον ενδιαφέρεται αν δουλεύει μόνο η αρχική σελίδα καλά και οι άλλες όχι Global Configuration --> Search Engine Friendly Urls --> No και ξαφνικά λύνεται το θέμα .
macabre_sunsets Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εαν θέλεις να έχεις τα Search Engine Friendly Urls ενεργοποιημένα, δοκίμασε να θέσεις το $live_site ίσο με το site σου. Για παράδειγμα: >var $live_site = 'http://www.kartes-antallaktikon.com'; Η εν λόγω μεταβλητή βρίσκεται μέσα στο configuration.php.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.