AfterForever Δημοσ. 25 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2003 Καθόμουν μια μέρα και χάζευα στο internet και ήρθε στο μυαλό μου η θρυλική, κατά τη γνώμη μου, εταιρία παιχνιδιών Apogee! Αμέσως αναπόλησα παλιές καλές εποχές με MS-DOS 6.0, όπου περνούσα πολλές ώρες στον Η/Υ, παίζοντας Alien Carnage, Raptor : Call Of The Shadows, Jazz Jackrabbit, Wacky Weels, Duke Nukem 3D κλπ κλπ κλπ Δεν ξέρω για εσάς, πάντως τις στιγμές που έζησα τότε δεν τις ξαναζώ τώρα, όσα Unreal, Max Payne, Soldier Of Fortune, Age Of Empires, Fifa, Quake κτλ κι αν περάσουν. Πολύ ενδιαφέρουσες διευθύνσεις, για όσους θέλουν να μελαγχολήσουν για τις παλιές καλές μέρες είναι οι Dos Games Archives , καθώς και η Dos Games . Πάντως, είναι πολλά παιχνίδια τα οποία έπαιζα και δεν ξέρω τον τίτλο τους τώρα ρε γμτ. Σε άλλα μου βγάζει "Runtime error", άλλα δεν παίζουν καθόλου...τι να πω... ΥΓ. Παρεπιπτόντως, ήταν ένα παιχνιδάκι, σαν RPG, το όπου κινούσες ένα χαρακτήρα μέσα σε μια αραβική πόλη στην έρημο. Θυμάμαι έμπαινες σε μαγαζιά, πολεμούσες, είχε γρίφους. Στην πρώτη πίστα έπρεπε να βγεις έξω από την πόλη και να πας σε μια λίμνη σε μια γοργόνα να βρεις πληροφορίες κι έτσι. Αν κανένας έχει υπόψιν του, ας στείλει. ΥΓ2. Πολλές τέτοιες ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ είχαν και τα cd του PC Master, ειδικά στα Shareware... ΥΓ3. Ψάχνω εναγωνιώς κανένα συγγενή - φίλο που να' χει πιστωτική VISA ή MasteCard, για να παραγγείλω ένα cd , το οποίο πιστεύω αξίζει τον κόπο...
toporanger Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Ti mou thimises... To paixnidi pou psaxneis mallon einai to "Al-Quadim".
Gabriel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Όντως το DOS είχε απίστευτες παιχνιδάρες πραγματικά...
sculper Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 makari na uphrxe tropos na ta katebaso me kapoio manager kai 8a sta katebaza se mish ora ola! apla bariemai ta klik!
Causabon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Έχω χάσει χιλιάδες εξεταστικές με τα Lemmings, το Ultima Underworld II, και τόσα που αν αρχίσω να απαριθμώ θα με πιάσουν τα κλάμματα ...
spock Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Φίλε μου, το CD που θέλεις έχει σχεδόν αποκλειστικά shareware games. Τι το θες; Αν κάτσω και μαζέψω τα παιχνίδια που έχω σε δισκέττες από το ογδοντα-κάτι, για DOS βέβαια, τότε η έκδοση ήταν 3.x, και τα γράψω σε κανα-δυο CDs, πιστεύω θα τρελλαινόσουν. Μιλάω για εμπορικά παιγνίδια (με έμφαση σε adventure, βέβαια), πχ όλες τις σειρές Space Quest, Kings Quest, Larry, Indiana Jones, Police Quest, Kyrandia, Lure of the Temptress, Zak McKracken, αλλά και άλλα είδη, πχ shoot-em-up όπως Xenon 2, Conquests of Camelot, Defender of the Crown, Starblade, Colorado, Rings of Medusa, FIFA Soccer, Mortal Kombat, Lotus Turbo Challenge, Test Drive, F-29 Retaliator, TV Sports Basketball, 4D Driving, Settlers, Sim City, Warlords, Civilization, Star Trek (εννόείται), Another World, και δε συμμαζεύεται. Α, ρε τι μου θυμίσατε κι εμένα...
AfterForever Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Για 15 συνολικά, ας είναι και shareware. Προσωπικά έχω πώρωση με τα platform κι έτσι. Γαμάτα ήταν. Πχ το Alien Carnage, το Hocus Pocus ή το Duke Nukem 3D. Απλά τέλεια...
toporanger Δημοσ. 27 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2003 AfterForever said: Για 15 συνολικά, ας είναι και shareware. Προσωπικά έχω πώρωση με τα platform κι έτσι. Γαμάτα ήταν. Πχ το Alien Carnage, το Hocus Pocus ή το Duke Nukem 3D. Απλά τέλεια... Giati den katevazeis emulators kai roms gia snes kai megadrive pou eixan ta kalytera platform!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.