Προς το περιεχόμενο

Facebook και φωτογραφιες από παιδικά

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταντά ενοχλητική η ιστορία με τα spoilers. Μπορείτε να το συνεχίσετε σε p.m. ή κάποιο IM network παρακαλώ; Ευχαριστώ.

Yep έχεις δίκιο συγνώμη!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το ότι όλοι έχετε facebook αυτομάτως σας κάνει πρόβατα , δε χρειαζόταν οι φωτογραφίες από cartoon ...

Και σένα γιδοβοσκό,με αυτό που κάνεις!Αλλά υπάρχουν περισσότεροι γιδοβοσκοί απ'ότι πρόβατα εκεί έξω. :devil::mad:

---

Όσο για το θέμα με τις φωτό των παιδικών,εγω την βρήκα οκ φάση,στην αρχή δεν μου φάνηκε εντάξει κάτι για να το να κάνω,μιας και ποτέ δεν κάνω εκεί μέσα ότι ο καθένας.Μου άρεσε που είχα βάλει μια καρτουνίστικη φώτο που είχα φτιάξει παλιά.Βασικά έσπασε λίγο η μονοτονία των προσώπων.

Το ότι όμως έγινε συντονισμένα τί το κράζετε ;Όταν πχ λέμε να κάνουμε μποϋκοτάζ κάτι,και γίνεται συντονισμένα τότε τί;:-)

Δημοσ.

Aπό 15 έως 20 Νοέμβρη ας αλλάξουμε όλοι τις φωτογραφίες των προφίλ μας, αντικαθιστώντας τις με κάποια φωτογραφία ήρωα των παιδικών μας χρόνων. Σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να μην υπάρχει ανθρώπινη φωτογραφία για λίγες μέρες στο Facebook.

Όλο αυτό το θέμα με τα καρτούν που βάζουμε για φωτογραφία προφίλ είναι μία πρωτοβουλία για τη στήριξη της εβδομάδας των δικαιωμάτων των παιδιών, που θα κορυφωθεί το..Σάββατο 20 Νοέμβρη, στη μνήμη της επικύρωσης της σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού, η οποία συνέβη 20 Νοεμβρίου του 1989!!Η προσπάθεια που γίνεται στον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης είναι ικανοποιητική.

Αυτά Προς Αποφυγή Παρεξηγήσεων & Ομαδοποιήσεων !!!

Δημοσ.
Και σένα γιδοβοσκό,με αυτό που κάνεις!Αλλά υπάρχουν περισσότεροι γιδοβοσκοί απ'ότι πρόβατα εκεί έξω. :devil::mad:

---

Όσο για το θέμα με τις φωτό των παιδικών,εγω την βρήκα οκ φάση,στην αρχή δεν μου φάνηκε εντάξει κάτι για να το να κάνω,μιας και ποτέ δεν κάνω εκεί μέσα ότι ο καθένας.Μου άρεσε που είχα βάλει μια καρτουνίστικη φώτο που είχα φτιάξει παλιά.Βασικά έσπασε λίγο η μονοτονία των προσώπων.

Το ότι όμως έγινε συντονισμένα τί το κράζετε ;Όταν πχ λέμε να κάνουμε μποϋκοτάζ κάτι,και γίνεται συντονισμένα τότε τί;:-)

Αυτοαναιρείσαι.Ποτέ δεν κάνεις...αλλά είδες που σε έβαλαν κ εσένα στο trip-άκι!?!!

Συντονισμένες ενέργειες για κάτι ουσιαστικό (ειδικά στην κατάσταση που είμαστε σήμερα) δεν κάνετε.....οι συντονισμένες βλακείες όμως πάνε σύννεφο!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου δεν εχει τοσες κοινωνικες προεκτασεις το ολο ζητημα.

Ενταξει, βγηκε αυτο με τις cartoon photos, καποιοι το θεωρησαν ενδιαφερον, χαρουμενο, cool, ή οτιδηποτε (μαζι και εγω) και το εκαναν.

Σιγα την μεγαλη επιρροη στον τροπο δρασης της μαζας. Ειναι απλα μια facebook βλακεια η οποια τυγχανει να ειναι retro και νοσταλγικη.

Δημοσ.
Το ότι όλοι έχετε facebook αυτομάτως σας κάνει πρόβατα , δε χρειαζόταν οι φωτογραφίες από cartoon ...

Είπε ο moldovan και έτρεξε να προλάβει να βάλει πρώτος τον songoku φωτό του προφίλ του :P

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δημοσ.

Εμένα πιο ενοχλητικό μου είναι να βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν να πηγαίνουν συνεχώς κόντρα στη μάζα, για να νιώσουν special.

Δεν τίθεται θέμα σωστού-λάθους εδώ πέρα. Ήταν απλά μια cute κατάσταση και όποιος γούσταρε, έβαζε cartoon profile pic. Δεν είναι όλα μαύρο/άσπρο στη ζωή. Χαλαρώστε...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πάλι είχα συγκεκριμένη απορία. Δεν είμαι κατά ατόμων που έχουν προφίλ στο facebook και στο κάθε Facebook. Απλά όταν κάποιος σου λέει πάμε να κάνουμε αυτό για να πετύχουμε το τάδε αποτέλεσμα, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι με αυτό που θα κάνω αν θα έχω το αποτέλεσμα στο οποίο αποσκοπώ, σωστά;

Οπότε ερωτώ, πως αλλάζοντας μία φώτο στηρίζουμε τα παιδιά και τα δικαιώματά τους; Αν για παράδειγμα το facebook με κάποιο τρόπο σε κάθε αλλαγή εικόνας στο προφίλ έδινε (λέω εγώ τώρα) 0,01$ στο Χ ίδρυμα τότε ναι θα συμφωνούσα και θα έλεγα και χίλια μπράβο.

Αλλά έτσι όπως έγινε ειλικρινά δε βρίσκω που είναι η βοήθεια. Ότι είναι χαριτωμενιά συμφωνώ, αλλά δεν έγινε για αυτό το σκοπό. Το όλο σκηνικό έγινε για τη στήριξη δικαιωμάτων. Σόρρυ αλλά εγώ δεν βρίσκω καμία στήριξη...

Δημοσ.

Δεν ισχύει δηλ. ότι η συγκεκριμένη κίνηση έγινε για να μετρηθούν οι αντιδράσεις και πόσοι θα είναι δεκτικοί σ αυτές; Καθόλου απίθανο να ταν ράδιο αρβύλα αυτό π άκουσα αλλά δε θα μου κανε κι εντύπωση.

Δημοσ.
Εμένα πιο ενοχλητικό μου είναι να βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν να πηγαίνουν συνεχώς κόντρα στη μάζα, για να νιώσουν special.

Μπορει να ειναι και κακασχημοι :P.

Δημοσ.

Ενω οτι ασχολουνται ολοι ΜΟΝΟ με το fb και μετρανε την .... γοητεια τους... με ποσους φιλους εχουν αν και μπορει να μην εχουν δει ουτε εναν απο κοντα δεν μας πηραζει ,τα καρτουν μας πηραξαν...

Δημοσ.

Το οτι εχετε ολοι account στο Insomnia σας κανει ζωντοβολα, ανεξαρτητα τι εχετε βαλει για αβαταρ...

προφανως και οι δυο φρασεις στερουνται επιχειρηματων και λογικης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...