Προς το περιεχόμενο

Πτωση max bandwidth στον ΟΤΕ μερα με τη μερα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Matrix έχεις δίκιο. Μάλλον μπερδεύτηκα με τα 48kb που ανέφερε ο ποστερ στην αρχή.

Σχετικά με το thread για το net cafe, συγγνώμη παντογνώστη...στο εξής θα διαβάζω 4 φορές δίκτυα και θα ρωτάω 4 τεχνικούς δικτύου πριν τολμήσω να πω τη γνώμη μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σχετικά με το thread για το net cafe, συγγνώμη παντογνώστη...στο εξής θα διαβάζω 4 φορές δίκτυα και θα ρωτάω 4 τεχνικούς δικτύου πριν τολμήσω να πω τη γνώμη μου.

και καλά θα κάνεις, είναι απαράδεκτο να ζητάει κάποιος συμβουλή για το τι θα επιλέξει στο μαγαζί του και εσύ να του προτείνεις κάτι τόσο ακριβό χωρίς να το χρειάζεται ενώ δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα...

όταν δίνεις τέτοιες συμβουλές δεν λες απλά την γνώμη σου, γιατί τον παίρνεις στο λαιμό σου σε περίπτωση που σε ακούσει...

Δημοσ.

για να το κλείσουμε, απλά αυτό που έγινε σε εκείνο το thread ήταν ας το πούμε παρεξήγηση. Αυτό που του είπα αφορούσε net cafe το οποίο θα έπρεπε να υποστηρίζει και games, το οποίο τελικά δεν ήθελε, όπως φάνηκε στο τέλος της συζήτησης. Αυτό που ανέφερα ήταν σε περίπτωση που ήθελε να υποστηρίζει games και να τα υποστηρίζει αξιοπρεπώς και χωρίς ρίσκο και και και.

Δεν αποκλείω ότι μπορεί να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι αυτό που έγινε είναι πολύ μακριά από το "απαράδεκτο"!

Δε νομίζω πως πήρα κάποιον στο λαιμό μου. Απόψεις ζήτησε ο άνθρωπος, την άποψη μου είπα....τώρα αν αυτός από όλο το φόρουμ εμπιστευθεί μόνο εμένα και εγώ κάνω λάθος, ε τότε να τα βγάλω από την τσέπη μου να του δώσω του ανθρώπου! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...