poihths Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια εχω το εξής θεμα-πρόβλημα εχω την καμερούλα vx -2000 κ μου δουλεύει μια χαρα όμως κανει εγγραφή ήχου μονο όταν την βάζω να γραψει βίντεο ή μονο ήχο εγω θελω να κανει αναπαραγωγή ήχου χωρις να κανω καταγραφή απλα όταν ανοιγώ το το προγραμματακι οπως δείχνει εικόνα θέλω να αναπαραγει ταυτόχρονα και τον ήχο μαλλον το προγραμμά της δεν το κανει αυτο υπαρχει καποιο άλλο προγραμμα που να ξέρετε ότι το κανει; -δηλ να κανει αναπαραγωγή ήχου χωρίς να κάνω εγγραφη;
TheELF Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Κανονικά πρέπει το μικρόφωνο της κάμερας να εμφανίζεται σαν ξεχωριστή συσκευή μέσα στης ρυθμίσεις του ήχου τον windows,πας καρτέλα εγγραφή διαλέγεις το ανάλογο μικρόφωνο στο παράθυρο που εμφανίζεται πας στο ακρόαση και διαλέγεις την επιλογή που λέει Ακρόαση αυτής της συσκευής
poihths Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 το μικροφωνο της καμερας όντως εμφανίζεται σαν ξεχωριστή συσκευή εκεί δεν εχω καποιο πρόβλημα το θεμα μου είναι να βρω ενα προγραμμα καμερας που να αναπαραγει και ήχο (χωρις να χρειαστει να κανω εγγραφή ) θελω δηλαδή online μεταδοση εικόνας + ήχου μετάδοση εικόνας κανει ήχου όμως όχι(αν δεν πατησω το κουμπι της εγγραφης) με αλλα λογια θελω να κανω ότι ακριβώς κάνει το σκυπε... οταν μιλας με καποιον αλλο μεταδίδει εικονα και ήχο ... το προγραμμα της καμερας αν δεν πατήσω εγγραφή δεν αναπαράγει ήχο απο μόνη της απλα μεταδίδει εικόνα
TheELF Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Αν κάνεις τα βήματα που λέω θα ακούγεται ΠΑΝΤΑ ο ήχος,ακόμα και μέσα στα windows,θα μπορείς όποτε δεν θες να τον ακούς να το χαμηλώνεις ή να κάνεις αποκοπή ήχου από τον μήκη έντασης ήχου.
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Σουρεάλ ο ποιητής. ...Δηλαδή αυτό που θες είναι να χρησιμοποιείς το μικρόφωνό της, για να μιλάς πχ μέσω Skype...; Τεσπα, μάλλον ναι. Κι όπως (στην ουσία) είπε κι ο Ελφ, δε χρειάζεσαι το πρόγραμμά της για να το κάνεις αυτό. Απλά να ορίσεις ότι αυτό το μικρόφωνο θα χρησιμοποιείται, μέσα από τις ιδιότητες ήχου των Windows. Στη συνέχεια, πατάς το σχετικό κουμπάκι του messenger που χρησιμοποιείς για "video call", και βουαλά. (...υποθέτω πως αυτό θες να κάνεις δηλαδή : να μιλήσεις μέσω σχετικού messenger...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.