Προς το περιεχόμενο

Αγορά Καρτας Γραφικων

GEOXL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω ενα θεματακι με την καρτα γραφικων μου κι αποφασιασ ν αγορασω αλλη..

το pc μου ειναι:

windows 7 ultimate x64

επεξεργαστης q6600

motherboard: GA-P35-DS3

Διαθετω το πολυ 100 ευρω

Η παλια καρτα ειναι μια nvidia 8500gt

Δημοσ.

^^

εισαι σιγουρος για το καλυτερο cooler???

γιατι εγω εχω ακουσει για διαφορα μικροπρβληματακια με το θορυβο του ανεμιστηρα της albatron...

τελος παντων απο την στιγμη που απλα δεν προκειται να το βρει στο πλαισιο, νομιζω δεν χρειαζεται να το συζηταμε αλλο :-)

Δημοσ.

την sapphier την ειχα και μαλιστα με 1024ram. αρκετα ισιχη και με χαμιλες θερμοκρασιες. αλλα το θεμα εινα να βρει το παιδια μια με 1024mb ram. γιατι πολλα παιχνιδια την ζιτανε. ειναι κριμα ενας τετοιος καλος επεξεργαστης γραφικων να μενη απο μνημη. ιδικα με ΑΑ και AF τα θελει σιγουρα τα επιπλεον 512mb. αλλα που να βρει τωρα 4870 με 1024mb ram.....? και μαλιστα να την παρει απο καλο μαγαζι.

Δημοσ.
την sapphier την ειχα και μαλιστα με 1024ram. αρκετα ισιχη και με χαμιλες θερμοκρασιες. αλλα το θεμα εινα να βρει το παιδια μια με 1024mb ram. γιατι πολλα παιχνιδια την ζιτανε. ειναι κριμα ενας τετοιος καλος επεξεργαστης γραφικων να μενη απο μνημη. ιδικα με ΑΑ και AF τα θελει σιγουρα τα επιπλεον 512mb. αλλα που να βρει τωρα 4870 με 1024mb ram.....? και μαλιστα να την παρει απο καλο μαγαζι.

ξαναλεω οτι στο πλαισιο δεν προκειται να την βρει, εχουν γραφτει εκατονταδες ποστ για αυτο το θεμα, χωρις υπερβολες, αμα ψαξεις θα τα βρεις... ;)

απο την στιγμη που στο budget δεν χωραει η 4870 1024mb, παει σε αυτη με τα 512, που φυσικα ειναι ετη φωτος μπροστα απο την 8500 που ειχε αρχικα ο φιλος

τελος, το special price μια χαρα μαγαζι ειναι, σιγουρα οχι χειροτερο του πλαισιου ;)

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις...

Το τροφοδοτικο ειναι 550watt και οθονη μια 22ρα lg wide δεν θυμαμαι ακριβως τον τυπο και δεν ειμαι και σπιτι να τον δω... Να συμπληρωσω οτι θα θελα να χει hdmi εξοδο...

Δημοσ.

Οι δύο προαναφερθείσες δε φαίνεται να έχουν έξοδο HDMI, θα έχουν όμως λογικά DVI to HDMI adaptor.

Αν θες οπωσδήποτε HDMI έξοδο, πάμε αλλού.

Ποιο είναι το τροφοδοτικό σου;

Δημοσ.
Eυχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις...

Το τροφοδοτικο ειναι 550watt και οθονη μια 22ρα lg wide δεν θυμαμαι ακριβως τον τυπο και δεν ειμαι και σπιτι να τον δω... Να συμπληρωσω οτι θα θελα να χει hdmi εξοδο...

και να μην έχει αυτή που θα πάρεις, υπάρχουν dvi to hdmi adapters.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...