newbook Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Αγαπητοί φίλοι , ήρθα και 'γώ . Γράφω για πρώτη φορά Εχω μεσόκοπο δέρμα , αλλά "εξτρίμ μπόυ" σκέψη . Θα μου πείτε <<και εμείς τι φταίμε ; >> Συμμετέχω μαζί σας διαβάζοντας τα κείμενα που σχετίζονται με τον κινηματογράφο και τα μυθιστορήματα . Ένας φίλος μου πρότεινε μιά ιδέα και επειδή την βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα , σκέφτομαι να σας την παρουσιάσω . Λοιπόν , έχω γράψει ένα μυθιστόρημα θρίλερ και επειδή η κυκλοφορία του είναι μιά πικρή ιστορία , για κάθε άνθρωπο που ασχολείται με το γράψιμο ... , θέλω να σας το παρουσιάσω . Πρέπει όμως πρώτα να σας ρωτήσω , εάν στην παρέα μας δέχεστε αυτό που προτείνω . Ο λόγος που ρωτάω είναι αν υπάρχει ενδιαφέρον για την δημοσίευση του . Γι' αυτό όσοι πιστεύετε ότι σας ενδιαφέρει , θέλω να στείλετε μήνυμα ενδιαφέροντος . Στην περίπτωση που κανείς δεν στείλει μήνυμα , δνε θα ξαναενοχλήσω με αυτή την ιδέα μου . Αρχικά θα στείλω τις πρώτες σελίδες , για να τις συζητήσουμε και αργότερα το υπόλοιπο . Τι λέτε εσείς ;
marantonis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μου κινησες την περιεργεια, οποτε μπορεις να θεωρησεις το παρον μηνυμα εκδηλωση ενδιαφεροντος
demessakis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 ...έχω γράψει ένα μυθιστόρημα θρίλερ και επειδή η κυκλοφορία του είναι μιά πικρή ιστορία... Μπορείς να αναφέρεις την ιστορία αυτή; Ενδιαφέρομαι, κι εγώ.
Trapper Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Για δώσε ένα δείγμα της δουλειάς σου. Καλή η ιδέα σου...
kk1991 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 ειμαστε ολοι αυτια...........(ή ματια στην προκειμενη περιπτωση!!!!!!!!!)
CaptainHog Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 μεσα και γω!!πολυ θελω να βρω κατι ενδιαφερον....περιμενουμε!!!!!!!
newbook Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 σαββατο 20-11-2010. Αρχίζω να μου αρεσω με το "junior member" , ευχαριστώ τους , marantonis,demessakis,trapper,kakaraki,kk1991,captainhog, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος . Σύντομα θα ξεκινήσω . Είμαι πνιγμένος στην δουλειά , μα θα σκιστώ !!!! για να σας το δημοσιευσω . Μετά θέλω τις ντομάτες Σας ! , συγνώμη . Θέλω να πω , τις κρίσεις σας . ---------- Προσθήκη στις 08:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:26 ---------- newbook , συνεχίζω , ζήλεψα την επιλογή του Ρώσου συνάδελφου με το "2033" και γνωρίζωντας την απελπισία που νοιώθουν όσοι γράφουν και ζούν στο "κρεματόριο" που μόλις έκανε εκλογές ... , θα τιμήσω αυτό που σας είπα . Οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι που μου απάντησαν , τους υπόσχομαι από ένα δωρεάν βιβλίο , από το πρώτο που έγραψα και έχω στείλει για έκδοση . Σας ευχαριστώ και πάλι για την ανοχή σας . Με κάνατε λίγο λιγότερο απαισιόδοξο .
kakaraki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 σαββατο 20-11-2010. Αρχίζω να μου αρεσω με το "junior member" , ευχαριστώ τους , marantonis,demessakis,trapper,kakaraki,kk1991,captainhog, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος . Σύντομα θα ξεκινήσω . Είμαι πνιγμένος στην δουλειά , μα θα σκιστώ !!!! για να σας το δημοσιευσω . Μετά θέλω τις ντομάτες Σας ! , συγνώμη . Θέλω να πω , τις κρίσεις σας . ---------- Προσθήκη στις 08:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:26 ---------- newbook , συνεχίζω , ζήλεψα την επιλογή του Ρώσου συνάδελφου με το "2033" και γνωρίζωντας την απελπισία που νοιώθουν όσοι γράφουν και ζούν στο "κρεματόριο" που μόλις έκανε εκλογές ... , θα τιμήσω αυτό που σας είπα . Οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι που μου απάντησαν , τους υπόσχομαι από ένα δωρεάν βιβλίο , από το πρώτο που έγραψα και έχω στείλει για έκδοση . Σας ευχαριστώ και πάλι για την ανοχή σας . Με κάνατε λίγο λιγότερο απαισιόδοξο . Άμα αρχίσεις να χαρίζεις από τώρα,την επαίωσες Από μια πλούσια περίληψη σε όλους σε pdf και φτάνει μέχρι εκεί.Όποιος αγαπήσει τη γραφή σου,να πάει να σε αγοράσει,τη ψυχή σου κρεμάς δεν αδειάζεις τη τσέπη σου. Αν όμως θέλεις να χαρίσεις,υπάρχει post εδώ μέσα που χαρίζουν πράματα,άσχετα αν αρκετά απ' αυτά καταντάνε πωλήσεις σε ομοειδή fora. Tί θέλει να πει ο ποιητής:Μοίρασε δεκάευρα καλύτερα,παρά να χαρίσεις το βιβλίο σου.Δεν θα βρεθεί άνθρωπος να εκτιμήσει τέτοιου είδους κινήσεις,μπιλίβ μι. tip:Δώσε ημερομηνία "μέρας υπογραφής" (signing day) και δώσε έκπτωση σε κάποια αγαπημένη σου μερίδα αναγνωστών,π.χ. στα μέλη του inso. Και συ θα διαφημιστείς και μεις θα κουλτουρετούμε. my2€cents.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.