Προς το περιεχόμενο

Μπουφάν μηχανής - Γνώμες

Pantelwolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήραμε το μηχανάκι, πήραμε κράνος κλπ αλλά έρχεται χειμώνας και θέλουμε ζέστη (και προστασία).

Σκέφτομαι Cordura και όχι δέρμα.

Τι λέτε για budget γύρω στα 200€ ?

Θα ήθελα να έχει προστατευτικα και πλάτης αν είναι δυνατόν στις προτάσεις.

Τα Colori αξίζουν ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήραμε το μηχανάκι, πήραμε κράνος κλπ αλλά έρχεται χειμώνας και θέλουμε ζέστη (και προστασία).

Σκέφτομαι Cordura και όχι δέρμα.

Τι λέτε για budget γύρω στα 200€ ?

Θα ήθελα να έχει προστατευτικα και πλάτης αν είναι δυνατόν στις προτάσεις.

Τα Colori αξίζουν ?

Έχω πάρει μπουφάν απο colori και αξίζει. Και απο φίλους που αγοράζουν colori ακούω καλά λόγια. Επίσης σε εμένα μου έδωσε εφ όρου ζωής εγγύηση. Όποτε και αν μου χαλάσει φερμουάρ (που μου έχει χαλάσει μια φορά) ή τυχών σκίσιμο, μου το επιδιορθώνουν δωρεάν.

Ελληνική εταιρία με καλές τιμές και ποιότητα, γιατί να μην την ενισχύσεις.:-)

Επίσης σίγουρα να διαλέξεις cordura. Πιο ζεστή, φθηνή και αδιάβροχη από το δέρμα.

Από προτάσεις καλύτερα να μπεις σε ένα μαγαζί και να δοκιμάσεις πώς σου κάθονται... Για τι μηχανάκι μιλάμε?

Κοίτα 2-3 thread παρακάτω :)

Αλλά για μένα η προστασία δεν πάει με το μηχανάκι, σπας κεφάλι-χερια-ποδια και με παπί και με σουπερσπορτ.

Ναι διάβασα για το τέλειο after sales της Κολόρι, είναι και ελληνική, και έχει και καλές προσφορές.

Μου γυαλίζει αυτό αλλά δεν ξέρω τι προστασίες έχει.

Ρώτησα για το είδος της μηχανής για τη θέση οδήγησης. Αν είσαι σκυφτός μερικά μπουφάν αφήνουν εκτεθειμένη τη μέση σου στο κρύο.Επίσης αν κάνεις ταξίδια κοιτάς άλλα. Στη δικιά σου περίπτωση είσαι οκ.

Το μπουφάν που σου γυάλισε έχει: "Επιπλέον διαθέτει αφαιρούμενη επένδυση και αφαιρούμενες ενισχύσεις σε ώμους, αγκώνες, πλάτη με πιστοποίηση prEN 1621-2"

Μια χαρά το βλέπω. Δοκίμασέ το κι αν σ αρέσει πάρτο.

Καλές βόλτες! :-)

Επίσης ένα tip που ίσως σε βοηθήσει. Υπάρχουν μπουφαν που έχουν τα προστατευτικά μέσα από την επένδυση. Δηλαδή το καλοκαίρι φοράς το μέσα μέρος (επένδυση) που είναι πιο δροσερό μαζί με τα προστατευτικά.

Το colori που κοιτάς νομίζω ότι έχει τα προστατευτικά μεταξύ επένδυσης και εξωτερικού. Στην περίπτωση αυτή το καλοκαίρι φοράς το εξωτερικό μαζί με τα προστατευτικα, πράγμα που είναι πιο ζεστό και δυσάρεστο.

Ρίξε μια ματιά λοιπόν σε μπουφάν 4ων εποχών. Μπορεί να ξεφέυγεις λίγο σε λεφτά αλλά βολέυουν.Μη ξεφύγεις πολύ όμως γιατί ένα καλό καλοκαιρινό μπουφάν έχει γύρω στα 100 ευρώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το αγόρασα το καλοκαίρι..πραγματικά με έχει καταβολέψει γιατί απο πίσω μου καλύπτει όλη την πλάτη, 3/4 είναι..βασικό κατα την αποψή μου..

Link11015848_0.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...