Προς το περιεχόμενο

Μαυρίζει η οθόνη

tailas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει όταν στα καλά καθούμενα η οθόνη χάνει το σήμα από το pc?? Δηλαδή εκεί που κάθομαι μαυρίζουν ολα, άλλα το pc δεν κλείνει παραμένει ανοιχτό.Μόνο η οθόνη μπαίνει σε sleep mode..Προσπάθησα να βγάλω την κάρτα γραφικών και να την ξαναβάλω και δούλεψε, τώρα μου το ξανά έκανε, άλλα πάω να κάνω το ίδιο άλλα τίποτα.

Ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά άλλα άπλα στην οθόνη δεν βγάζει τίποτα.

Ούτε με Restart ουτε με reset δεν γίνετε τίποτα :fear::fear:

Μαζεύω λεφτά για να τον αλλάξω άλλα αυτή την στιγμή δεν έχω ακόμα..:shock:

Καμιά βοήθεια δεν παίζει να τον φτιάξω να τραβήξει λίγο ακόμα:P

Δημοσ.

Αυτό που είχα στο μυαλό είναι να τα βγάλω όλα τα εξαρτήματα και να τα ξανατοποθετήσω μπας και έχει κολλήσει κάτι απο τα συστήματα..

Λες να βοηθήσει αυτό?

Το ξέρω ότι πολλά μπορεί να ειναι και αυτό είναι που με τρομάζει..

Δημοσ.

Πώς είσαι σίγουρος ότι ο υπολογιστής λειτουργεί;

Παίζεις κάποια ταινία π.χ. και συνεχίζει να παίζει κανονικά, απλά δε βλέπεις εικόνα;

Δημοσ.

σε μια CRT οθονη που μου κανε κατι τετοιο,παλιοτερα,απλα αλλαξα το καλωδιο της [που συνδεει gpu με οθονη] και λυθηκε το προβλημα.οποτε αν ειναι ελενξε οπως σου ειπε και καποιος παραπανω τα καλωδια!

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις εγώ είμαι στο internet π.χ και ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη..τώρα από εκεί και πέρα δεν ξέρω τη γίνεται μέσα :/

Δημοσ.

Ε βάλε να παίζει ένας σταθμός έστω, κάτι τέλος πάντων.

Γιατί αν κολλήσει, λογικά δεν είναι θέμα οθόνης.

Ή τέλος πάντων δοκίμασε με άλλα καλώδια ή άλλη οθόνη.

Δημοσ.

Ακριβωσ το ιδιο προβλημα με την δικια μου, την πηγα σε τεχνικο και με ειπε οτι η καρτα γραφικων δεν ειναι συμβατη με την μιτρικη μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...