Προς το περιεχόμενο

Επανεκκίνηση του wmplayer πώς;

timoboll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εκανα αφτο και μολισ γινετε ι επανακινηση του πσ λιγο πριν γραπσω κωδικο προσβασησ μου γραφη αποτυχια ρυθμισεων παραμετρου κατι τετοιο ποοοο τα εχω παρει

Δημοσ.
το εκανα αφτο και μολισ γινετε ι επανακινηση του πσ λιγο πριν γραπσω κωδικο προσβασησ μου γραφη αποτυχια ρυθμισεων παραμετρου κατι τετοιο ποοοο τα εχω παρει

Είπαμε ότι έχεις κανονικά και ολόκληρα τα win7 έτσι;;

Δημοσ.

οχι βλακειεσ λεω κανω κανονικα και επανακινηση το πσ και μετα που παω να ξακανω την ιδια διαδικασια που λεει με ξαναβαζει να κανω επανακκινηση και δεν γινεται τπτ πωσ θα καταλαβω αν εγινε επανακινηση του wmp???

Δημοσ.

νομιζω πως τρελαινεσαι χωρις λογο, οπως σου ειπαν και τα παιδια υπαρχουν πολλες καλυτερες λυσεις απ το WMP, οπως VLC και MPC και αλλοι... καλη συνεχεια

Δημοσ.

χρεισιμοποιω firefox και αν το λεσ για την ορθογραφια ξερω ορθογραφια αλλα γραφω χωρισ να κοιταω ορθογραφικα γιατι βαριεμαι

για το παιδι που λεει για vlc κι αφτα ναι εγω θελω το wmp για συγγεκριμενο σκοπο για τον οποιο δεν κανουν τα αλλα σιγα μην εκανα τοσι φασαρια για το wmp το wmp το θελω για να βλεπω nova live και δεν μου το αναγνωριζει γιατι θελει μαλλον επανακινηση pffff

---------- Προσθήκη 20-11-2010 στις 00:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 19-11-2010 στις 21:24 ----------

ρε δεν γινεται αυτο το πραγμα φτανει 98% και μετα λεει αδυναμια εφαρμογησ παραμετρων ελεοσ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...