Προς το περιεχόμενο

Επανεκκίνηση του wmplayer πώς;

timoboll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε σι αλλα οταν παω να το κατεβασω με βγαζει αλλου και εκει δεν εχει το 12 κανα αλλο σαιτ??

Δημοσ.

Ναι ρε. Λένε ότι είναι και σχετικά αξιόλογος στις τελευταίες εκδόσεις.

Σίγουρα θα χει βελτιωθεί απ την 6 που χω να τον χρησιμοποιήσω :P

Δημοσ.

Ποιοί το λένε; Οι Μαϊκροσοφτάδες μάλλον.

Τεσπα, χωρίς υποστήριξη διαφόρων codecs, υποτίτλων και λοιπών σκατουλακίων, μη παραμετροποιήσιμος - όσο κελεπούρι νύφη ήταν η Βασιελιάδου στην Ωραία Των Αθηνών, άλλο τόσο είναι κι ο ΓουΜουΠου σαν πλέηερ...

Δημοσ.

Φλασιά. Δεν είχε ένα post μετά το #4 που έλεγε ο timoboll «Δεν υπάρχει στο Windows Features»; Έχω από τώρα παραισθήσεις;

@washy: Για music player τουλάχιστον μωρέ. Δεν ξέρω. Τι λένε λέω :P

Δημοσ.

ναι αλλα επειδη ειχα καποιεσ λεξεισ greeklish μαλλον εσβησαν το μνμα 0αχ0αχα0χα0χ αλλα σοβαρα δεν μπορω να βρω το wmp 12 πουθενα και τα χω παρει τωρα ουτε πανακκινηση μπορω αλλα ουτε ξερω να το κανω pffff

Δημοσ.

Πάμε μία. Θέλεις να κάνεις επανεγκατάσταση το WMP 12, σωστά; Το έχεις ήδη εγκατεστημένο και έχει κάποιο πρόβλημα; Ποια έκδοση των Windows 7 έχεις;

Δημοσ.

1ον δεν ειμαι σιγουροσ αν εχω το 11 η το 12 πωσ το καταλαβενω αυτο και 2οω αν εχω το 12 θελω επανεγκατασταση και αν δεν εχω το 12 να το το βαλω

---------- Προσθήκη στις 15:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:46 ----------

wind 7 εχω το home primium

Δημοσ.

Έχει κάποιο πρόβλημα ο WMP που χεις αυτή τη στιγμή; Στο "Windows Features" που είπαμε πριν, δεν υπάρχει η κατηγορία "Media Features" (ή όπως αλλιώς λέγεται στα ελληνικά) ή δεν έχει τίποτα από κάτω της;

Τα Windows 7 έρχονται με τον WMP12. Εκτός απ τις Ν εκδόσεις.

Δημοσ.

το 12 θα εχω μαλλον αλλα μολισ ανοιγω το windows features μετα μου βγαζει αυτο τον παραθυρο που εδειχνε στην φωτο που εστειλεσ πριν αλλα μετα ειναι στα ελληνικα και δεν ξερω τι να πατησω απο αυτα που βγαζει παντωσ το media features δεν ξερω πιο ειναι και αν το εχει οι ν εκδοσεισ πιεσ ειναι???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...