Προς το περιεχόμενο

WD ELEMENTS DESKTOP 1.5 TB 79.90E απο getit

tarksis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μάλλον αυτόν εννοεί... με τα μεταφορικά όμως τι γίνεται;

Τώρα που έκανα την μετατροπη, 99 ευρώ βγαίνει... άρα μιλάμε για 20ε (στην δική μου περίπτωση 30) παραπάνω και κοντά στο κατοστάρικό όπου δεν θα έπαιρνα elements... just saying

Την μετατροπή την έκανα μέσω google...

88.15 GBP = 103.172 EUR

103.172 EUR λόγω 23% ΦΠΑ Ελλάδας, έρχεται στο σπίτι σου με τα ΕΛΤΑ δωρεάν (με FREE Super Saver Delivery (3-10 business days)) το αργότερο σε 10 μέρες από την ημέρα που θα φύγει από Αγγλία

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

.αμώτο μόλις είδα το θέμα και πάω στο getitnow να 'χτυπήσω' και εγώ ένα δίσκο και βλέπω οτι η προσφορά πάει πέταξε.

Ά ρε getitnow μόνο για τόσο ήταν η προσφορά σου.

Δημοσ.

και εγω ψηφιζω αμαζον. παρηγειλα κατι την τεταρτη, εβαλα το τσαμπα παραδοση 7-10 μερες. μου ελεγε θα παραλαβω 02/12. τλκ σταλθηκε με UPS και παρελαβα σημερα.

για μικρά δεματα πιστευω η παράδοση θα ειναι 2-3 μέρες τσαμπέ.

προσοχη μονο θα χρειαστειτε ανταπτορες για τις μπριζες

Δημοσ.

Η εγγυηση ισχυει κανονικα απο αμαζον στο χρονο που οριζει. Επισης το αμαζον δεν ειναι ελληνικο καταστημα αρα εαν σας χαλασει οντως θα σας τον αλλαξει δε θα σας τρεχει με δικαιολογιες πως τον χαλασατε εσεις κτλ :)

δλδ σε περίπτωση βλάβης τον στέλνεις Αγγλία πίσω στο amazon?

Δημοσ.
Την μετατροπή την έκανα μέσω google...

Δεν εβαλα το εξτρα ελληνικο φπα.. Ναι εαν χαλασει αγγλια εκτος και εαν το προιον εχει πανευρωπαικη εγγυηση και ελεγχθει σε αναλογο σερβις. Παντως ας ειναι αγγλια απο το να παει σε ελληνικο eshop για rma πιο γρηγορα θα ερθει.

Δημοσ.
Δεν εβαλα το εξτρα ελληνικο φπα.. Ναι εαν χαλασει αγγλια εκτος και εαν το προιον εχει πανευρωπαικη εγγυηση και ελεγχθει σε αναλογο σερβις. Παντως ας ειναι αγγλια απο το να παει σε ελληνικο eshop για rma πιο γρηγορα θα ερθει.

Υπολόγισε κανά 20αρικο μεταφορικά για rma.Για ηλεκτρονικά και μάλιστα για διαφορές 10-20 ευρώ δεν αξίζει από έξω.

Δημοσ.
αν δεν το συμψηφιζεις θα το παρεις του αγιου π....

υπάλληλος είμαι... έχω έρθει απλά σε συννενόηση με την διεύθυνση :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...