Προς το περιεχόμενο

WD ELEMENTS DESKTOP 1.5 TB 79.90E απο getit

tarksis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλη η τιμη αλλα για μενα δεν θα επαιρνα δισκο ειδικα εξωτερικο που δεν εχει 5 χρονια εγγύηση - αν πλεον υπαρχουν τετοια μοντελα. ο προηγουμενος ο τοσιμπα τον εκλαψα στα 2 χρονια και 3 μηνες.

Δημοσ.
Με δεκα ευρω παραπανω παιρνεις τον ιδιο σε δυο τερρα απο αμαζον με δωρεαν μεταφορικα :)

τι παίζει με την εγγύηση από εκεί;

Δημοσ.
usb μονο?πιο αργος και απο τον θανατο

ε ενταξει σε αυτά τα λεφτά/χωρητικότητα δεν βρισκεις e-sata

Δημοσ.
Με δεκα ευρω παραπανω παιρνεις τον ιδιο σε δυο τερρα απο αμαζον με δωρεαν μεταφορικα :)

Που είναι να πάρουμε και εμείς?

Δημοσ.

Τώρα που έκανα την μετατροπη, 99 ευρώ βγαίνει... άρα μιλάμε για 20ε (στην δική μου περίπτωση 30) παραπάνω και κοντά στο κατοστάρικό όπου δεν θα έπαιρνα elements... just saying

Δημοσ.
Τώρα που έκανα την μετατροπη, 99 ευρώ βγαίνει... άρα μιλάμε για 20ε (στην δική μου περίπτωση 30) παραπάνω και κοντά στο κατοστάρικό όπου δεν θα έπαιρνα elements... just saying

η μετατροπη απο αμαζον ειναι παντα πιο ακριβη. Αν αφησεις την καρτα σου να την κανει θα ειναι πιο μικρη και αναμεσα στα 10-15 ευρω. Νομιζω για 500 γιγα παραπανω συμφερει.

Η εγγυηση ισχυει κανονικα απο αμαζον στο χρονο που οριζει. Επισης το αμαζον δεν ειναι ελληνικο καταστημα αρα εαν σας χαλασει οντως θα σας τον αλλαξει δε θα σας τρεχει με δικαιολογιες πως τον χαλασατε εσεις κτλ :)

Τον συγκεκριμενο τον εχω και ειμαι πληρως ικανοποιημενος. Αθορυβος εντελως και σχετικα γρηγορος για τις 5400 στροφες που εχει. Τον διαλεξα σε αυτη την ταχυτητα γιατι ο αντιστοιχος 7200 της lacie που εχω ειναι "αεροπλανο". Μια φορα καθε 10-15 λεπτα κανει ενα κλικ κατι που του στερει το 10αρι αλλα δεν ειναι και κατι τοσο τρομερο. Επισης δεν εχει διακοπτη για να κλεινει ή να ανοιγει αυτοματα. Εαν συνδεθει ειναι ανοιχτος. Παρολα αυτα τον θεωρω καλυτερο απο το μεγαλυτερο μοντελο της wd. Επισης ναι μεν ειναι usb αλλα αν δεν μεταφερετε ολη την ωρα τεραστια αρχεια μεταξυ pc-δισκου δε θα σας απασχολησει αυτο :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...