Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικη -23% σε TV ανω των 399 ευρω το Σαββατο 20/11

tarksis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζει στη τηλεοραση διαφημιση απο Ηλεκτρονικη για εκπτωση -23% στις τηλεορασεις ανω των 399 ευρω για το Σαββατο 20/11

συγκρινετε παντα τελικες τιμες γιατι οι αρχικες τους τιμες ειναι παντα ακριβοτερες του ανταγωνισμου

Δημοσ.
Παιζει στη τηλεοραση διαφημιση απο Ηλεκτρονικη για εκπτωση -23% στις τηλεορασεις ανω των 399 ευρω για το Σαββατο 20/11

συγκρινετε παντα τελικες τιμες γιατι οι αρχικες τους τιμες ειναι παντα ακριβοτερες του ανταγωνισμου

παιδια προσοχη ειναι απατη μολις εφυγα απο την ηλεμτρονικη στην αλομου δεν υπαρχει τηλεοραση 399 ευρω που κοβουν τον φπα αλλα απο 700 ευρω και πανω

εχω στειλει κατΑγγελια στο ινκα

προσοχη μην χασετε τον χρονο σας τσαμπα

Δημοσ.
εχω στειλει κατΑγγελια στο ινκα

+1000

δε τους ειπες για τη διαφημιση που παιζει συνεχως στη τηλεοραση...? για τοσο χαζους μας εχουν? ουτε απ εξω δε πρεπει να περναμε...

---------- Προσθήκη στις 12:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:49 ----------

στο site τους http://www.electroniki.gr/electroniki/el_electronics/vision/tv.php?p=1 εχουν βαλει σε ολες τις tv την ενδειξη "ευκαιρια" ανεξαρτητου μεγεθους ...βεβαια οι τιμες τους ειναι αλλου γι αλλου

• Moderators
Δημοσ.

Μια ζωη η ηλεκτρονικη αλλου γι αλλου ειναι! Ολο δηθεν προσφορες, μειον το ΦΠΑ τη μια, stock day την αλλη, ειχα τσεκαρει 1-2 φορες, εσκασα στα γελια, και τα τελευταια 2-3 χρονια ειναι το μονο μαγαζι που περναω απ'εξω και ουτε καν κοιταω τη βιτρινα, ποιος εγω! Αυτο τα λεει ολα!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Μια ζωη η ηλεκτρονικη αλλου γι αλλου ειναι! Ολο δηθεν προσφορες, μειον το ΦΠΑ τη μια, stock day την αλλη, ειχα τσεκαρει 1-2 φορες, εσκασα στα γελια, και τα τελευταια 2-3 χρονια ειναι το μονο μαγαζι που περναω απ'εξω και ουτε καν κοιταω τη βιτρινα, ποιος εγω! Αυτο τα λεει ολα!! :lol::lol::lol::lol:

Νόμίζω πήρε το μάτι μου φυλλάδιο -20% για προϊόντα εικόνας ήχου στο Σαραφίδη. Ξέρει κανείς τίποτα ή να περιμένω τα ίδια και εδώ?

Δημοσ.

Η Ηλεκτρονική κάποτε (πριν 7-8 χρόνια) ήταν καλή. Μετά ψιλοπέθανε και τώρα τελευταία ακολούθησε τη τακτική του Κότσου: πουλάει ακριβά πράγματα αλλά σε...1000 δόσεις! Εμένα προσωπικά αυτό δεν μου κάνει αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που δεν τον ενδιαφέρει η φθηνότερη τιμή αλλά το ύψος της δόσης π.χ. 40 ευρώ κι ας το διπλοπληρώσει τελικά το προϊόν που αγοράζει. Γούστα είναι αυτά:-)!

Δημοσ.
Νόμίζω πήρε το μάτι μου φυλλάδιο -20% για προϊόντα εικόνας ήχου στο Σαραφίδη. Ξέρει κανείς τίποτα ή να περιμένω τα ίδια και εδώ?
σαραφιδης=ηλεκτρονικη...
Δημοσ.

Η Ηλεκτρονική είναι μονίμως 25-30% ακριβότερη από τον ανταγωνισμό, ακόμα και όταν βγάζει προσφορές σπάνια πιάνει τις μέσες τιμές της αγοράς. Μόνο να κάνουν ψυχολογικό πόλεμο στον καταναλωτή μέσω των διαφημίσεών τους ξέρουν ("έεελα Αλέκο...").

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...