Heatspreader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Καλημερίζω την κοινότητα. Ανοίγω το θέμα αυτό, για να μου πείτε γνώμες σχετικά με την αγορά Laptop. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να μου προτείνεται κάποιο μοντέλο, αν και θα το κουβεντιάσουμε αυτό παρακάτω αν έχετε την καλοσύνη βεβαίως, όσο να με βοηθήσετε στο δίλημμα στο οποίο βρίσκομαι. Πρόσφατα έφυγα από την Αγία Παρασκευή, αλλά το σπίτι υπάρχει, αφού μένουν οι γονείς μου. Δεν έχω πλέον τίποτα εκεί, πέρα από κάτι παλιά Comics! Ούτε TV, ούτε PC, ούτε τίποτα. Όπως καταλαβαίνετε θέλω ένα PC για να μπορώ να μπαίνω λίγο Internet και αν είναι δυνατόν να βλέπω HD ταινίες mkv 720p/1080p τις οποίες θα τις παίρνω από το σπίτι μου στην Αρτέμιδα. Ίσως να παίξω και κάποιο παιχνίδι, αλλά σπάνια. Μου αρέσουν τα Apple προιόντα, περισσότερο τα MBP και τα iMac όπως και τα iPhone 2G και 4G. Έτσι λοιπόν κάνω οικονομίες για να πάρω ένα MBP 13". Μου αρέσει καταρχήν η ποιότητα κατασκευής του και φυσικά το Mac λειτουργικό. Η τιμή του όμως είναι αρκετά τσουχτερή όπως μπορούμε να δούμε εδώ. Φτάνει τα 1260Ευρώ! Από την άλλη μεριά, μου έχουν γυαλίσει δύο κατά τη γνώμη μου, καλά Laptops με Windows, τα οποία έχουν 17" οθόνες, κάτι που τα κάνει στη δική μου περίπτωση σχεδόν Desktops Replacement με δραματικά χαμηλότερη τιμή από αυτή του MBP 13". Τα Laptops είναι τα παρακάτω: 1) HP 2) Dell. Το δεύτερο βέβαια δεν βλέπω να το προλαβαίνω μιας και σε λίγες ημέρες λίγη η προσφορά. Αν αξίζει τόσο παραπάνω βέβαια από το HP και κατασταλάξω εγκαίρως, μπορεί και να προλάβω. Φοβάμαι από την άλλη ότι αν πάρω Laptop με Windows, θα ακούγονται τα φουρφούρια, θα ανεβάζει θερμοκρασίες, κλπ... Είμαι πολύ μπερδεμένος πραγματικά. Σε αυτό το σημείο λοιπόν θα ήθελα τη γνώμη σας για την δική μου περίπτωση, έτσι όπως σας την περιέγραψα παραπάνω. α). Mac ή Laptop με Windows? . Αν Laptop με Windows ποιο? Ευχαριστώ και συγγνώμη για την κούραση.
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 . 17ιντσο & Mobility Radeon HD 5650 http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5650.23697.0.html http://www.skroutz.gr/s/266671/Packard-Bell-EasyNote-LM86-JN-111.html http://www.skroutz.gr/s/263960/Acer-Aspire-7740G-334G64Mn-LX-PLX02-169.html http://www.skroutz.gr/s/283336/Toshiba-Satellite-L655-113.html
orotoi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 καλημέρα.. Απο οικονομική και μόνο πλευρά εννοείται με windows.. το hp μια χαρά είναι γι αυτά που θές. Ή για καλύτερη κάρτα γραφικών (δε ξέρω αν όντως θα σου χρειαστεί.. αλλα αφού είναι στα ίδια λεφτά..) το toshiba που λέει ο απο πάνω.. Αλλά απο την άλλη λες οτι γουστάρεις mac κτλ.. οπότε είναι θέμα δικό σου του τι προτιμάς περισσότερο και τι αντέχει η τσέπη σου. Εμένα μου φαίνονται λίγες οι 13 ίντσες ακόμη και για laptop. Ειδικά αφου το θες για desktop χρήση κυρίως.. Ίσως να το συνδυάσεις με καμιά οθονούλα.. Εδώ τα 2/3 θα σου πούν windows και το 1/3 mac..
xristoforos89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 αν τα εχεις τα λεφτα παρε οτι σου αρεσει! αν θες να πας πιο οικονομικα δεν το συζηταμε οτι πας σε windows. πες μας τι θες και θα σου προτεινουμε ενα-δυο ωραια αθορυβα και ''κρυα'' λαπτοπακια.
orotoi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 αυτά θέλει Όπως καταλαβαίνετε θέλω ένα PC για να μπορώ να μπαίνω λίγο Internet και αν είναι δυνατόν να βλέπω HD ταινίες mkv 720p/1080p τις οποίες θα τις παίρνω από το σπίτι μου στην Αρτέμιδα. Ίσως να παίξω και κάποιο παιχνίδι, αλλά σπάνια. χαλαρότατα πράγματα δλδ..
xristoforos89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 αυτά θέλει χαλαρότατα πράγματα δλδ.. εε δεν θελει και overclocking!
iced Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εισαι αναμεσα σε δυο γυναικες.... Η μια σχετικα ομορφη - προσιτη γενικοτερα - νοικοκοιρα και ηρεμων τονων... Η αλλης γομεναρα, χαιρεσαι απιστευτα να περνας χρονο μαζι της αλλα καποιες φορες ειναι σπασαρχιδω! Ε, οτι και να παρεις θα εχει τα θετικα και τα αρνητικα!
xristoforos89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εισαι αναμεσα σε δυο γυναικες.... Η μια σχετικα ομορφη - προσιτη γενικοτερα - νοικοκοιρα και ηρεμων τονων... Η αλλης γομεναρα, χαιρεσαι απιστευτα να περνας χρονο μαζι της αλλα καποιες φορες ειναι σπασαρχιδω! Ε, οτι και να παρεις θα εχει τα θετικα και τα αρνητικα! ολα τα λεφτα τα παραδειγματα!
Heatspreader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Γιατί η δεύτερη είναι μερικές φορές σπασαρχίδω?
xristoforos89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Γιατί η δεύτερη είναι μερικές φορές σπασαρχίδω? ειναι νομος.. οι ωραιες εχουν αλλα ελαττωματα!
orotoi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Γιατί η δεύτερη είναι μερικές φορές σπασαρχίδω? γιατί το παίζει οτι έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο αλλα στην ουσία είναι ίδια με την άλλη με καλύτερο make up και outfit.. ---------- Προσθήκη στις 19:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:11 ---------- αν και την πρώτη δε θα την έλεγα και τόσο νοικοκυρά.. ;-ρ
xristoforos89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 γιατί το παίζει οτι έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο αλλα στην ουσία είναι ίδια με την άλλη με καλύτερο make up και outfit.. ---------- Προσθήκη στις 19:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:11 ---------- αν και την πρώτη δε θα την έλεγα και τόσο νοικοκυρά.. ;-ρ Η καλη νοικοκυρα ειναι..δουλα και κυρα! παμε παλι στο θεμα μας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.