Darky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εμενα το πρωτο μισο της σεζον δεν μου πολυαρεσε αλλα ανεβηκε πολυ (για να μην πω παρα πολυ) στο δευτερο μισο.
marantonis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Το Season finale τα σπασε ασχημα, ισως το καλυτερο επεισοδιο του κυκλου. Με το 3ο μερος πεθανα στο γελιο.
status Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Επ, τιιιι έχουμε εδώ; ;ρ Ξεκίνησε η 7η σεζόν του φουτουράμα;ρ
marantonis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Να αρχισω την 7η σεζον ή να κατσω στα αυγα μου; γιατι κατι μου λεει πως θα απογοητευθω. edit: δε γαμιεται, θα την ξεκινησω. Ειδα καταλαθος screenshot απο την πρεμιερα και το αποφασισα. Νομιζω οτι εχω χασει την ορεξη μου για το Futurama εδω και καμποσο καιρο, για καποιο λογο ομως δε μπορω να σταματησω να βλεπω.
johnny008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δε νομίζω να απογοητευθείς. Εγώ πάντως, έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από τα πρώτα επεισόδια. Είμαι τεράστιος θαυμαστής του Futurama και αν εξαιρέσεις 1-2 επεισόδια τα οποία ίσως θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε "βαρετά", τα υπόλοιπα (μέχρι στιγμής), είναι πολύ καλά. Να μην ξεχνάμε βέβαια, ότι για να ολοκληρωθεί ένα επεισόδιο, θέλει αρκετούς μήνες και δεδομένου ότι τα δουλεύουν μαζί με τους Simpsons, δεν μπορούμε να έχουμε και τεράστιες απαιτήσεις. Παρ'όλα αυτά θα ήθελα να διαβάσω τις απόψεις σας για τα καινούρια επεισόδια.
yanc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δεν τραβαει ρε γμτ. Λιγες στιγμες αξιζαν σε ολοκληρη τη σεζον μεχρι τωρα...
akisk Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Συμφωνώ με johnny008. Τα επεισόδια "Α Farewell to arms" και "Τhe thief of baghead" μου φάνηκαν λίγο απάλευτα βέβαια, αλλά κατά τα άλλα δεν απογοητέυτηκα από τον 7ο κύκλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα