marantonis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Το τριτο επεισοδιο του 6ου μου φανηκε το καλυτερο ως τωρα. Κανεις αλλος δε το βλεπει; Επιπλεον, ειδα και την πρωτη ταινια. Καλη φαση
marantonis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Το τριτο επεισοδιο του 6ου μου φανηκε το καλυτερο ως τωρα. Κανεις αλλος δε το βλεπει; Επιπλεον, ειδα και την πρωτη ταινια. Καλη φαση
Meraklis56 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Good news everyone! Δηλώνω παρών!!αν και πιο νέος,είδα και τις 4 season(η 5η ειναι ταινίες,τις οποίες τις άφησα)το προηγούμενο καλοκαίρι,περίμενα 1 ολόκληρη χρονιά και μπαμ,ξανά προβάλετε! μπορώ να πω episode 1<episode 2<episode 3 Δεν θα κάνω spoiler,απλά δείτε τα!μπορώ να διακρίνω μια αλλαγή με σύγκριση τα παλιά επεισόδια. Εν αναμονή για το επόμενο επεισόδιο! +1 για το high definition
Meraklis56 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Good news everyone! Δηλώνω παρών!!αν και πιο νέος,είδα και τις 4 season(η 5η ειναι ταινίες,τις οποίες τις άφησα)το προηγούμενο καλοκαίρι,περίμενα 1 ολόκληρη χρονιά και μπαμ,ξανά προβάλετε! μπορώ να πω episode 1<episode 2<episode 3 Δεν θα κάνω spoiler,απλά δείτε τα!μπορώ να διακρίνω μια αλλαγή με σύγκριση τα παλιά επεισόδια. Εν αναμονή για το επόμενο επεισόδιο! +1 για το high definition
saxon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Φοβερά έξυπνη σειρά. Οαση για το καλοκαίρι που σταμάτησαν ολες οι υπόλοιπες σειρές (south park, family guy, simpsons κτλπ)
TheELF Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Just so you know Εχτές βγήκε το The Futurama Holiday Spectacular άιντε γλέντια (και καλές γιορτές).
marantonis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Just so you know Εχτές βγήκε το The Futurama Holiday Spectacular άιντε γλέντια (και καλές γιορτές). special επεισοδιο (δε μου ανοιγει το λινκ);
TheELF Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 special επεισοδιο (δε μου ανοιγει το λινκ); Ένα απλό λίνκ για το wiki είναι γιατί στο κόκορα δεν ανοίγει; http://en.wikipedia.org/wiki/The_Futurama_Holiday_Spectacular
marantonis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 καλουτσικο το holiday spectacular. Οι 2 πρωτες ιστοριες μου αρεσαν αρκετα, στην τριτη βαρεθηκα.
finch Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 καλουτσικο το holiday spectacular. Οι 2 πρωτες ιστοριες μου αρεσαν αρκετα, στην τριτη βαρεθηκα. Γαμώτο εγώ που το είδα το βρήκα χάλια μαύρα. Περιμέναμε πως και πως καινούργιο επεισόδιο και μας "ξεπέταξαν" με αυτή τη μούφα. Αγαπάμε όμως Futurama και θα κάνουμε υπομονή να δούμε τι ετοιμάζουν για του χρόνου. "All hail the Hypno Toad" ! ! ! !
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Αίσχος ήταν Για το τωρινο επιπεδο της σειρας καλουτσικο ηταν. Μεθαυριο εχει πρεμιερα (ο υπολοιπος εκτος κυκλος).
blackstar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Έχουμε καινούργια επεισόδια; Αν ναι, να το κοιτάξω το θέμα.
marantonis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εκανε πρεμιερα με 2 επεισοδια. 14: Στην αρχη φαινοταν μετριο αλλα τελικα ηταν πολυ γαματο. 15: Καλο κι αυτο, οχι εξισου αλλα ευχαριστω και με λιγο γελιο.
Sellers Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Η σειρά πάει γ@μιώντας. Τα τελευταία 6 επεισόδια που τα είδα στο καπάκι ήταν κορυφή. Πολύ έξυπνο χιούμορ και οι ατάκες και οι καταστάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα