xrhstos! Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Η δεύτερυ ταινία δεν είναι και τόσο καλή.. Απέχει αρκετά από το επίπεδο που μας έχει συνιθίσει το futurama..
Kakashi Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 http://www.comedycentral.com/shows/futurama/index.jhtml Επιτέλους!!!
freedubus Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Γαμάει το φουτούραμα. Τα ξαναβλέπω όλα αυτό τον καιρό.
Kasrith Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Την αντιπαθώ βαθύτατα. Βαθύτατα όμως. Σοβαρολογεις?? Φιουτσοραμα ολ δε γουει λεμε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ανυπομονώ! Εκεί που είχα αγοράσει και τις τρεις ταινίες και νόμιζα ότι είχα 'κλείσει' από Futurama, ευτυχώς ξανάρχισε! Με κάτι τέτοια, αρχίζεις να αναρωτιέσαι: μήπως τελικά υπάρχει θεός; (μπα!)
mathsdim Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 καλημερα, κανεις καπου λαθος γιατι οι ταινιες ειναι 4: 4 Into the Wild Green Yonder 3 Bender's Game 2 Beast w/ a Billion backs 1 Bender's Big Score με καλυτερη μακραν το bender's big score, η ταινια ειναι πολυ μπροστα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 καλημερα, κανεις καπου λαθος γιατι οι ταινιες ειναι 4: 4 Into the Wild Green Yonder 3 Bender's Game 2 Beast w/ a Billion backs 1 Bender's Big Score με καλυτερη μακραν το bender's big score, η ταινια ειναι πολυ μπροστα Όντως, πρέπει να κάνω λάθος. Φταίει ότι αγόρασα το pack οπότε δεν έχω άμεση οπτική αναφορά των ταινιών στη βιβλιοθήκη μου.
Sellers Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Με κάτι τέτοια, αρχίζεις να αναρωτιέσαι: μήπως τελικά υπάρχει θεός; Φυσικά και υπάρχει:
marantonis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ειδα τα 2 νεα επεισοδια του 6ου κυκλου. Ωραια ηταν, ιδιαιτερα οι αναφορες στα καναλια και το censoring, αλλα το χω ψιλοβαρεθει το Futurama. Δε ξερω, ο 5ος κυκλος εχει μερικα αρκετα βαρετα επεισοδια, και τα καινουρια δε θα λεγα οτι με εντυπωσιασαν. Τις ταινιες δεν τις εχω δει ακομα. Θα ΄θελα ακομα περισσοτερα σατιρικα στοιχεια παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα