themito7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια.ετυχε και επεσε στα χερια μου ενα iPhone 3 32Gb απο το εξωτερικο.χωρις να γνωριζω σχεδον τιποτα πανω στο κινητο και σε ολο το θεμα με τα δικτυα εβαλα τιν sim μου περιμενοντας να λειτουργιση...αλλα που..δεν ειχε σημα και τα γνωστα.ετσι αποφασισα να του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως λειτουργισει με αποτελεσμα να το κλειδωσω και οταν το συνδεσα στο iTunes να μου λεει οτι δεν αναγνωριζει την καρτα sim(επιδη ειναι ελληνικη λογικα).θα ηθελα αν γνωριζει και μπωρει καποιος να με βοηθισει.τι πρεπει να κανω?φτιαχνεται?μηπως γνωριζει το που?ευχαριστω
rowan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Βασικά είναι 3G ή 3Gs? Μπορείς να το πας σε καμιά vodafone ή cosmote νομίζω 80€ είναι το ξεκλείδωμα.
telas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Βασικά είναι 3G ή 3Gs? Μπορείς να το πας σε καμιά vodafone ή cosmote νομίζω 80€ είναι το ξεκλείδωμα. βασικά αντί να τα ακουμπήσεις στην voδιαfone δεν πας μια σβούρα απο αυτό το site, αν διαβάσεις λίγο θα βρεις άκρη, έχει τα Unlock για όλα τα μοντέλα. http://www.iphonehellas.gr/forum/forum/5-iphone-4-3gs-3g-2g-ipad-ipod-touch-unlockjailbreak/? και αν τα βρεις σκούρα, φόρουμ είναι ρίξε και μια ερώτηση.
mdr21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 ψαξε στα φορουμ ή αν δεν σκαμπαζεις πηγαινε σε κανενα 9volto. Μην τυχον πας και τα σκασεις σε vodafone/cosmote...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ΠΕς μαας το firm της συσκευης σου .Η 4.1 δεν γιεντε unlock ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.