adaris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εμμμ, καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα μάλλον περίεργο πρόβλημα και σκέφτηκα πως ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε Όταν μπουτάρω το pc η οθόνη μαυρίζει και εμφανίζει το εξής μήνυμα “Digital, out of range” αναφέροντας και μία μπάντα συχνοτήτων, η οποία κάθε τόσο αλλάζει. Ας πούμε το διάστημα 21.6/183 kHz. Το μήνυμα εμφανίζεται πριν βγει οτιδήποτε στην οθόνη και δεν μπορώ να μπω στο BIOS ή σε safe mode, και δεν ξέρω καν αν φορτώνει μέχρι τα windows (πριν την είσοδο στα windows εμφανίζονταν ένα παράθυρο του στυλ ναι/όχι και τώρα προσπάθησα να το πατήσω με πληκτρολόγιο ή τυφλά με το ποντίκι αλλά δεν τα κατάφερα, ίσως γιατί το pc δεν φορτώνει ως εκεί). Το πρόβλημα προέκυψε όταν (μέγα ζώω ον) συμπλήρωσα στη φόρμα μιας και-καλά μηχανής αναζήτησης κινητών τηλεφώνων ένα νούμερο. Φυσικά ήξερα ότι δε θα μου βρει κάτι, αλλά που να περιμένω και αυτό που συνέβη. Το πισί έχει win xp και είναι χωρίς αντιβάιρους (μέγα ζώω μέρος δεύτερο) και γενικά η υπόθεση βρωμάει trojan ή δεν ξέρω και γω τι. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πριν πάρω σβάρνα τα σέρβις; Αν έχω κάνει λάθος στο section, ας με συγχωρέσουν οι μοντς και ας κάνουν το move. Εδώ καίγεται το σπίτι μου update: Τα specs του υπολογιστή: 2,6 Core 2 Duo, GForce 8600 και ram 1G, οθόνη μια 19αρα LG Επίσης μόλις άρχισα να ψάχνω σε παλιά τοπικ, αν δε γράψω κάτι άλλο παρακαλώ θεωρείστε ότι δεν βρήκα τη λύση και απαντήστε
TheELF Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δύσκολο το κόβω να ευθύνεται κάποιο malware αν και ποτέ δεν ξέρεις με δαύτους. Εγώ θα άρχιζα με το να ελέγξω τα καλώδια από και προς την οθόνη το "Digital, out of range" βασικά σημαίνει ότι παίρνει εντολή να εμφανίσει μια ανάλυση ή συχνότητα που δεν την υποστηρίζει.
liopyr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Τσέκαρε συνδέσεις, είναι ψιλοαπίθανο κάποιο software πρόβλημα να μη σε αφήνει να δεις καν post screen. Αν καταφέρεις και δεις, πάτα F8 για να σε βγάλει στα safe mode options, διάλεξε το enable vga mode αφού δεις παράθυρα όρισε την σωστή ανάλυση που παίζει το μόνιτόρ σου. (edit, με πρόλαβε ο από πάνω, εγώ φταίω που παίρνω στα σοβαρά τον phanispal που με λέει λακωνικό /γκρ.)
rowan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Βάλε το Advanced SystemCare με αυτό έχω αντιμετωπίσει κάθε απειλή στον υπολογιστή μου.
adaris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ευτυχώς για μένα το βγάζω/βάζω καλώδια did the trick, πάντως όλη η ιστορία ξεκίνησε με τον τρόπο που έγραψα παραπάνω και κάπως είχα ψαρώσει. Ευχαριστώ κ πάλι, over & out.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.