sbullakis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια.Εχω ενα acer aspire 5672 wlmi το εχω απο το 2006 μεχρι σημερα χωρις το παραμικρο προβλημα...πριν 3 μερες εκανα format επειδη ειχε γεμισει ιους...μετα το φορματ του (εχω κανει αρκετα απο τοτε π το εχω) παρατηρησα το εξης: εκει που κανω διαφορα msn firefox απλες εργασιες ξαφνικα τα γραμματα των εικονιδιων της επιφανειας εργασιας μαυριζουν θολωνουν και εξαφανιζονται..επισης εξαφανιζονται τα παντα απο γραμματοσειρες απο firefox και απο παντου, δεν υπαρχει τπτ γενικως απο γραμματοσειρες...το συστημα κρασαρει δν αποκρινεται...και μονο πατωντας συνεχομενα το power μπορω να το κλεισω...μολις το επανακεινω δουλευει μια χαρα...μου το χει κανει 2 φορες μετα το φορματ σε ανυποπτο χρονο...
rowan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασες να κάνεις όλες τις ενημερώσεις μήπως κάτι δεν έχει εγκατασταθεί κανονικά στο λειτουργικό σύστημα.
sbullakis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασες να κάνεις όλες τις ενημερώσεις μήπως κάτι δεν έχει εγκατασταθεί κανονικά στο λειτουργικό σύστημα. να σου πω δν ξερω αν τις εχω κανει ολες...ειναι ενεργοποιημενες παντως...ξερεις που μπορω να κατεβασω ολες τις τελευταιες??? το θεμα ειναι τις αλλες φορες μετα τα φορματ δν εκανα ποτε ενημερωσεις και δν μου εκανε κατι παρομοιο...παιζει να ειναι θεμα hardware???
thanos75x Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Κατεβασε απο το www.ubuntu.com ενα iso καψε ενα CD και βαλτο να κανει boot. Επελεξε να τρεξει live απο το CD το λειτουργικο και οχι εγκατασταση. Δοκιμασε το λιγο να δεις αν συμπεριφερεται σωστα... Αν οχι σημαινει οτι εχεις προβλημα με την καρτα γραφικων σου... που ειναι και το πιο συνηθισμενο φαινομενο στα laptops
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.