singular Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Αγόρασα ένα dell inspiron με προεγκατεστημένα τα 7 home premium χ64. Καλό μηχανηματάκι αλλά τρώει κολλήματα από το πρώτο άνοιγμα. Έχω βγάλει όλα τα άχρηστα για μένα προγράμματα που ήρθαν με το laptop από την εκκίνηση, τα έχω απεγκαταστήσει, αλλά ακόμα κολλάει ειδικά στην εκκίνηση - κλείσιμο. Θέλω να του κάνω format και να του περάσω τα ίδια windows και να χρησιμοποιήσω το key που έχει κολλημένο από κάτω. Πρέπει να βρω cd dsp?? Υπάρχει κάποιο μέρος να τα κατεβάσω και να τα εγκαταστήσω με το key ώστε να είμαι νόμιμος; Γιατί το laptop βρίσκεται σε επαγγελματικό χώρο. Γνωρίζει κανείς;
xristoforos89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Και εγω νομιζω πως η μονη λυση ειναι το φορματ. στο λεω επειδη τα dell-οχι ολα-εχουν καποιο θεμα(καποιο προγραμμα για την ακριβεια που ουτε εγω το εχω βρει!)και μολις ξεκινα,ο επεξεργαστης χτυπα 100αρα για κανενα 5 λεπτο χωρις κανεναν λογο.και για αυτο και κολλαει! -Το cd dsp τι ειναι? -Αν θες περνα μια βολτα απο Ιλιον-Πετρουπολη να σου δωσω εγω το dvd και να κανεις την δουλεια σου! edit:μολις ειδα οτι εχω τα 32 bitα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Πριν πας στο format και μια και η εκκινηση ειναι που σ ενοχλει μεταξυ αλλων,κανε τον κοπο να μαθεις τι ακριβως ξεκιναει κατα το boot στα windows και τι απ αυτα μπορεις να απενεργοιησεις. Autoruns
singular Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Τα τσέκαρα παιδιά και με το autoruns και δεν έχει κάτι το περίεργο, όλα τα είχα απενεργοποιήσει από πριν χειροκίνητα. Για να κάνω format και να βάλω καθαρά windows 7 θέλει cd dsp τελικά ή μπορώ να τα βρω από την microsoft με το key μου;
xristoforos89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Σιγουρα εχουν βγει windows 7 home premium x64 ελληνικα? ρωταω γιατι πουθενα δεν τα εχω βρει.
singular Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Κι όμως υπάρχουν Δεν ξέρω αν τα πουλάνε στα καταστήματα αν τα ζητήσεις αλλά αν κοιτάξεις τα laptop πχ που έχουνε πάνω από 3GB μνήμη, αν δεν έχουν professional έχουν home χ64! Απ' ότι βλέπω δεν μπορώ να κάνω κάτι, πρέπει να βρω το cd μαλλον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.