Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα μέτρησης ταχύτητας DSL...?

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω λιγάκι δύσκολο να βρω κάτι αξιόπιστο αλλά θα ήθελα την γνώμη σας σε προγράμματα κυρίως για μέτρηση της DSL ταχύτητας που έχω...

Π.Χ να μετράει upload / download ταχύτητα ... ακόμα καλύτερα και αν υπάρχει η δυνατότητα να μετράει την ταχύτητα όταν κατεβάζω και από rapidshare , hotfile ...

και να παρουσιάζει ένα γενικό αποτέλεσμα να έχω μια ξεκάθαρη εικόνα με το τί παίζει με την ταχύτητα μου....

Ευχαριστώ Insomniacs,

Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα να πας στο σιτε της nividia και να δοκιμάσεις να κατεβάσεις ενα οποειοδηποτε driver(εκει τουλαχιστον παω εγω για να δω dl...)αλλά μετα έχει πόσες σελίδες με τεστ....πχ http://www.speedtest.net/ επίσης συνήθως η ταχύτητα που συχρονίζεις είναι η πραγματικη

Δημοσ.

Θα πρότεινα το utility της υπογραφής μου που αναπτύσσω, αλλά δυστυχώς δεν έχω ακόμη ενσωματώσει component για upload speedtesting, ούτε μέτρηση από Rapidshare ή Hotfile (γι' αυτό τα 2 τελευταία μάλιστα, αμφιβάλλω αν θα το κάνω και ποτέ)...

Δημοσ.

Από το speedtest.net μου βγάζει να επιλέξω χωρά εγώ ποια θα επιλέξω .Π.χ αν βάλω Αθήνα έχει ping 30 αν βάλω Βραζιλία έχει ping 300 και η ταχύτητες είναι φυσικά πολύ διαφορετικές ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για να μου δήξει την κανονική ταχύτητα που έχω;

Δημοσ.

-Το speedtest.net είναι γιά ''τα πανηγύρια'', δες αποτελέσματα.

1037084907.png

1037101518.png

Έχω δοκιμάσει ''Qspeedtest του Parsifal'', είναι πολύ αξιόπιστο.

Δημοσ.
κατέβασες το .zip με τα dll?

Τα αρχεια που ειχε μεσα ειναι << CHANGELOG.txt,COPYING.txt,qspeedtest.exe,qspeedtestcli.exe,README.txt,speedtest.dll>> θελει και αλλα dll;

Δημοσ.

Εγώ πατούσα στο link που σου έβγαζε κατευθείαν να κατεβάσεις μόνο το zip. Τώρα κατέβασα και το libraries και τρέχει μια χαρά ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...