kostas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα,θαθελα να ρωτησω αν ξερετε βεβαια,πιο κινητο εχει το καλιτερο GPS? να δουλευει χωρις internet και να μην ειναι και πανακριβο.
arxaggelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα,θαθελα να ρωτησω αν ξερετε βεβαια,πιο κινητο εχει το καλιτερο GPS? να δουλευει χωρις internet και να μην ειναι και πανακριβο. Πρέπει να προσδιορίσεις λίγο τι εννοείς "πανάκριβο". Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερα καλή φήμη στο gps έχει το HTC Desire, το οποίο βγαίνει μεταχειρισμένο περίπου στα 300-350. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λέγεται ότι είναι πολύ καλύτερο από το Galaxy S μου, το οποίο εμένα μου φαίνεται ήδη καλό.
lary7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=416833 Δοκιμασμενο με το iGO σε ''δυσκολους'' δρομους οπως Σερβιας, δουλεψε αψογα.
arxaggelos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 To αποπάνω φαίνεται καλό, και μπορείς επίσης να ρωτήσεις χρήστες για το HTC Wildfire. Απλά με τη σκέψη ότι τα gps στα κινητά της HTC είναι γενικά καλά. Είναι οριακά στα λεφτά σου. Αλλά αν το βασικό και κύριο θέμα σου είναι το gps και μόνο, και αν τελικά το Blade αποδειχθεί καλό (περίμενε 1-2 μήνες, θα το έχει πάρει πολύς κόσμος), θα πρότεινα αυτό λόγω πολύ χαμηλότερης τιμής. Στην τελική, μέχρι τότε θα έχει πέσει και η τιμή του Wildfire
Ntinaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 πολυ φτηνα βρισκεις και το νοκια 5800... εγω εχω βαλει το garmin gps mobile
stathisbach Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Στο SE X10 mini που έχω το GPS δουλεύει μια χαρά. Για nagigation το έχω δοκιμάσει με NDrive kai Navigon χωρίς κανένα πρόβλημα. Το αν οι χάρτες θα είναι offline ή θα κατεβαίνουν online δεν εξαρτάται από το τηλέφωνο αλλά από το application. Τα δύο που ανέφερα χρησιμοποιούν offline χάρτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.