greeker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ξερω θα σας ξενερωσω γιατι ολο τρεχετε να παρετε το νεο call of duty αλλα εμενα μου αρεσει το παλιο καλο νουμερο 2. το εχω και θελω να παιξω με εναν φιλο απο το δικτυο και να κανω εγω σερβερ. εχω dyndns στο ρουτερ μου και εχω προωθησει σωστα ολα τα απαραιτητα ports. γιατι ο φιλος μου δεν με βλεπει? με εχει προσθεσει στα favorites αλλα με οσα refresh και να κανει δεν φαινομαι. τι πρεπει να κανω που ξεχναω?
jakegate7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 το cod2 δε έχει κονσόλα? αν είναι ίδιες οι εντολές με το 4 πες του να δοκιμάσει >/connect ip:port όπου ip βάζει την δικιά σου ip και port αυτό που έχεις δηλώσει στο router.
Vasilius Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ή μίλα μου να σου βάλω vote on να παίξεις εδώ : 83.174.133.49:28960
greeker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 εφαγα τα μουστακια μου τοση ωρα... εφτιαξα μεχρι και vpn το οποιο δουλευει... με ping βλεπω τον αλλο υπολογιστη τοπικα αλλα δεν συνδεεται
jakegate7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 κάτσε θα παίξετε από το internet ή είστε συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο και οι δύο?
greeker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 απο το ιντερνετ αλλα στην απελπισια μου ειπα να στησω ενα vpn μηπως και συνδεθει ως local αλλα τιποτα ειδα οτι οι ρυθμισεις για ιντερνετ γενικα εινια λιγο μανικι
jakegate7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 δε είναι τίποτα οι ρυθμίσεις,αν ισχύουν τα ίδια πράγματα με το 4. καταρχήν απενεργοποίησε το vpn μην σου κάνει καμιά βλακεία. την εντολή που σου έγραψα στο 2 ποστ, την δοκίμασες? ο φίλος σου μπορεί να κάνει σε εσένα ping? αν δε μπορεί να συνδεθεί απενεργοποίησε firewall. το έχετε αυθεντικό το παιχνίδι?
greeker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 μα γιατι? δεν θα επρεπε να παιζει με vpn σαν να ειναι local? το δοκιμασα το connect τιποτα επισης εκλεισα firewall εκανα port forwarding και στα 2 ρουτερ μας ουφ
jakegate7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 εσύ για να μπεις στον server σου θα βάλεις: /connect localhost:28960 (ή όποια άλλη port έχεις δηλώσει) ο φίλος και οποιοδήποτε άλλος θέλει να μπει στο server σου θα βάλει: /connect ip:28960 (ή όποια άλλη port έχεις δηλώσει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.