Ladywho Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Γεια σε όλους, φτιάχνω τη πτυχιακή μου και έχω κολλήσει σε μια έρευνα που κάνω. Ψάχνω για τις καλύτερες ελληνικές εταιρίες web development για τη κατασκευή ενός social network. Έχει κάποιος από σας υπόψιν κάποια που έχει κάνει κάτι ανάλογο???
poscaman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβα, θέλεις να σου φτιάξουν ένα social network?
PavlaraS18 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 απο οτι καταλαβα ψαχνει τους καλυτερους web developemtns (ονοματικα) για να φτιαξει μονος του ενα social network ..
Ladywho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Ψάχνω τις ελληνικές εταιρίες που μπορούν να κατασκευάσουν εξολοκλήρου ένα social network. Δε θέλω να το κάνω μόνη μου, θέλω να μαζέψω τις πληροφορίες για να την έρευνα αγοράς μου. Απλά ψάχνοντας στα site των εταιριών web development δεν είδα κάποια να αναφέρει οτι κάνει social network, εκτός απ αυτή http://www.neted.eu/p8/7 Για τις υπόλοιπες εταιρίες τι να υποθέσω? Οτι μπορούν να κάνουν απλά το αναφέρουν έμμεσα μέσω των Customized Applications???
poscaman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Τίποτα δεν μπορείς να υποθέσεις. Η κατασκευή ενός social network, δεν είναι κάτι γενικό, όπως πχ η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, ούτε είναι κάτι συνηθισμένο, ως εκ τούτου, καλά κάνουν και δεν το βάζουν...
orotoi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 πλάκα πλάκα έχεις καμιά καλή ιδέα για social network ή θα στηριχτείς στα ήδη υπάρχοντα.. (προφανώς και δε χρειάζεται να πεις ποια είναι η ιδέα αν έχεις )
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 έστω ότι έχει καλή ιδέα...αν δεν την υλοποιήσει, θα έχει ένα τίποτα... (και εδώ που τα λέμε, αν κάτσουμε παρέα μια μέρα και σκεφτούμε πράγματα (+ κάνουμε μια πρόχειρη ερεύνα), πολύ πιθανόν να κατεβάσουμε πολλές καλές ιδέες...το ζήτημα είναι πάντα η πράξη (υλοποίηση))
orotoi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 so true.. παλιά κάναμε κάτι μαζώξεις και πέφταν οι ιδέες μια μετά την άλλη.. Τρελό το συναίσθημα που νιώθεις μόλις βλέπεις μετα καιρό την ιδέα αυτή υλοποιημένη... απο άλλους (γιατι σίγουρα θα το σκεφτεί και κάποιος άλλος eventually). Απο τη μια υπάρχει μια μικρή δόση.. "ΑΑαα.. θυμάσαι που το λέγαμε.. καλή φάση" απο την άλλη όμως.. ")$ **@@* τι μ@λακες είμαστε.. και δε το κάναμε" Βέβαια τα περισσότερα απο αυτά θέλανε ενα σκασμό λεφτά για να γίνουν..
Ladywho Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Καλές ιδεές και ξυπνια μυαλα υπάρχουν.Το ζητημα είναι πιο απο αυτά θα πάρει το ρίσκο..Φυσικά και έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, και είναι κάτι που δεν υπάρχει.. μάλλον επειδή είναι αρκετά σύνθετο! Αλλά αν το σκεφτείς απλά, δε νομίζω πως θα καταφέρεις και τπτ στο internet! Εκμεταλέτηκα το γεγονός οτι είχα να κάνω την πτυχιακή μου και μπορεσα να πάρω το θέμα που ήθελα οπότε κάνω μια εκτενή γενική έρευνα!.. Αν υπάρχει πολύ καλή θέληση μαζεμένη, ισως τα χρήματα παίξουν δευτερεύον ρόλο!
klimac Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω τι γνώσεις έχεις και τι σκέφτεσαι να κάνεις. Αλλά για να δημιουργήσεις κάτι πετυχημένο σε site θα πρέπει να δώσεις έμφαση στην εμφάνιση και στο στήσιμο του site, για να μην γίνετε πανικός και χάνετε ο κόσμος. Κοινός, καλούς προγραμματιστές και γραφίστες. Φυσικά και κάποιος να τους συντονίζει, πράγμα που μάλλον θα κάνεις εσύ! μα καλά γιατί δεν κοιμάστε τέτοια ώρα?!? -καληνύχτα!!
Evilsmile Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Καλές ιδεές και ξυπνια μυαλα υπάρχουν.Το ζητημα είναι πιο απο αυτά θα πάρει το ρίσκο..Φυσικά και έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, και είναι κάτι που δεν υπάρχει.. μάλλον επειδή είναι αρκετά σύνθετο!Αλλά αν το σκεφτείς απλά, δε νομίζω πως θα καταφέρεις και τπτ στο internet! Εκμεταλέτηκα το γεγονός οτι είχα να κάνω την πτυχιακή μου και μπορεσα να πάρω το θέμα που ήθελα οπότε κάνω μια εκτενή γενική έρευνα!.. Αν υπάρχει πολύ καλή θέληση μαζεμένη, ισως τα χρήματα παίξουν δευτερεύον ρόλο! ειδες το the social network (film)?
Ladywho Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Klimac δε θα ισχυριστώ ότι έχω ικανές γνώσεις και εμπειρία για να χειριστώ κάτι τόσο μεγάλο μόνη μου..Σίγουρα η αισθητική παίζει σπουδαίο ρόλο όπως και η ευχρηστία, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει οποιοδήποτε site. Το ζήτημα μου είναι ο προγραμματισμός, αρχικά να μπορούν να γίνουν όσα σκέφτομαι και κατά δεύτερον να βρω μια ομάδα ατόμων που θα έχει την όρεξη να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο...Διαφορετικά το κόστος θα είναι ο λόγος να θαφτεί μια σπουδαία ιδέα! Evilsmile δυστυχώς δεν έχω προλάβει να δω την ταινία όμως σίγουρα είναι στα άμεσα σχέδια μου... Γιατί το αναφέρεις, σου έκανε κάτι ιδιαίτερη εντύπωση?
jms Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Evilsmile δυστυχώς δεν έχω προλάβει να δω την ταινία όμως σίγουρα είναι στα άμεσα σχέδια μου... Γιατί το αναφέρεις, σου έκανε κάτι ιδιαίτερη εντύπωση? προφανώς και το αναφέρει, σκεπτόμενος ότι λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της ταινίας, πολύς κόσμος θα επηρεαστεί και θα θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη... Πάντως να ξέρεις ότι αν θες κάτι τέτοιο, θα θέλει αρκετά λεφτά τόσο για developer,designer όσο και για λειτουργικά έξοδα, γιατί αν όντως στοχεύεις ψηλά το καλύτερο θα είναι ένας dedicated ή semi-dedicated server. Και μην ξεχνάς και το κεφάλαιο που απαιτείται για διαφήμιση ... Πάντως γενικά πρέπει να χεις κατα νου ότι ο τομέας του social network είναι ίσως κορεσμένος αν και μια καλή ιδέα σε ένα πιο στενό πεδίο ίσως έχει περιθώρεια επιτυχίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.