Προς το περιεχόμενο

Side window & fan controller

stavrakas92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά εννοείται, μια χαρά είναι και αν το έκανε ο ίδιος τελικά ακόμα καλύτερο :)

Απλά έχει κάποια σημάδια και όπου έχουν γίνει κοψίματα κάνει λίγο μπαμ.

Δημοσ.

Ααα ναι τελικά δεν μου πηρε λεφτά πήγα χτες να τον πληρώσω και γιόρταζε(Αντρέας)και μου το "κέρασε" χαχαχα. Πως θα μπορούσα να το κάνω καλύτερο; :unsure:

Κατ αρχάς αγοράζεις έναν μαρκαδόρο μαύρο permanent και καλύπτεις με αυτόν σιγά - σιγά όπου έχει χτυπήματα / σημάδια το κουτί σου καθώς και στα κοψίματα που κάνουν μπαμ στο μάτι ανάμεσα στο μαύρο του υπόλοιπου πλαινού.

Γύρνα τούμπα και τον ανεμιστήρα διότι έχω την εντύπωση ότι τον έχεις βάλει ανάποδα και θα πουντιάσεις, έρχεται και χειμώνας ... :D

Δημοσ.

Μερικά "κοψίματα" είναι από το λευκό μαρκαδόρο θέλει λίγο τρίψιμο και μερικά όντος είναι κτυπήματα(το έχω και 2 χρόνια το κουτί).

Τα κοψίματα τα έκανε ο "μακετάς" όχι και πολύ καλλιτέχνης αν και μου είπε ότι αν χρησιμοποιήσει λέιζερ θα έκανε καλύτερη δουλειά αλλά θα έπρεπε να πληρώσω και αρκετά χρήματα. Αν ήταν να πληρώσω θα έπαιρνα καινούριο κουτί στην τελική... :huh:

Ναι έχω ανοίξει τρύπες στο πλέξι γκλας, λίγο με τρόμαξε αυτό γιατί μπορούσε να ραγίσει.

Έπρεπε να προετοιμάσω το σπίτι πριν να βγάλω τις φωτο, ευτυχώς πρόλαβα να σφουγγαρίσω :lol: (εχεις δίκιο lionheart75 τα καλώδια θέλουν συμμάζεμα).

Σαν αρχάριος που είμαι με αυτά τα θέματα, ποια πρέπει να είναι η ροή του αέρα στο κουτί; :blink:

Δημοσ.

Όλοι οι μπροστινοί και πλαϊνοί ανεμιστήρες να εισάγουν αέρα και οι πίσω και πάνω να εξάγουν.

Ευχαριστώ, δεν παίζει ρόλο ότι δεν έχω πάνω fan...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...