stavrakas92 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ψαχνω να βρω πλαινο "παραθυρο" για το CM 690 ΙΙ αλλα δεν εχω βρει πουθενα.... Ξερει κανεις αν υπαρχουν πλαινα για το κουτι αυτο, ή αλλα πλαινα που να ταιριαζουν;;;; Επισης ψανχω για fan controller το οποιο να εχει την δυνατοτητα να κλεινει τους ανεμιστηρες και οχι απλως να κατεβαζει στροφες.......κατι που επισης δεν εχω καταφερει να βρω,δεν αναφερεται καν στα specs των προιοντων αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα...(μιλα για σαιτ καταστηματων και οχι σε reviews ή ιστοσελιδες του προιοντος...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Πλαινο παραθυρο για το CM 690 ii εχω δει στο e-bay. Καπου στα 30 δολαρια το ειχαν νομιζω. Δεν εχω βρει σε ελληνικο μαγαζι οσες φορες εχω κοιταξει. Τωρα για τον controller που θες, δεν ξερω καποιον με αυτην την δυνατοτητα. Εχω την εντυπωση οτι παλαιοτερα και καποιος αλλος εδω μεσα εψαχνε κατι παρομοιο και του ειχαν κανει καποιες προτασεις. Περιμενε να σου πει καποιος που ξερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Πλαινο παραθυρο για το CM 690 ii εχω δει στο e-bay.Καπου στα 30 δολαρια το ειχαν νομιζω.Δεν εχω βρει σε ελληνικο μαγαζι οσες φορες εχω κοιταξει. Τωρα για τον controller που θες, δεν ξερω καποιον με αυτην την δυνατοτητα. Εχω την εντυπωση οτι παλαιοτερα και καποιος αλλος εδω μεσα εψαχνε κατι παρομοιο και του ειχαν κανει καποιες προτασεις. Περιμενε να σου πει καποιος που ξερει Για του λογου το αληθες: http://cgi.ebay.com/CoolerMaster-CM-690-II-Advanced-Black-Window-Side-Panel-/170514217277?pt=UK_Computing_DesktopComponents_RL&hash=item27b370793d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 φιλε για fan controler παρε αυτο που εχω εγω...ΝΖΧΤ Sentry 2 εχει δυνατοτητα να ρυθμιζεις μεχρι και 5 ανεμιστηρες και να τους κλεινεις και τελειως αν θες(τον καθενα ξεχωριστα εννοειτε)...οριστε link http://eworld.com.gr/front/details/607 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 dimitrisak ομορφο το NZXT και ειναι αυτο που εψαχνα,μαλλον στην πρωτη ευκαιρια θα το χτυπησω.... Τωρα για το πλαινο....θα μου βγει ~40€ + την ταλαιπωρια να παραγγειλω απο e-bay,θα περιμενω μηπως ερθει τιποτα ελλαδα,ή αλλιως αμα παραγγειλει κανας φιλος τιποτα απο εξωτερικο για να το παρω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 3-5€ κοστίζει το πλέξι (αναλόγως του τι θα βάλεις) και άλλο μισό € οι βίδες με τα παξιμάδια. 20 λεπτά δουλειά MAX με σέγα, κάνα 2ωρο για dremel... Κάνεις και τις τρύπες εξαερισμού με το τρυπανάκι εκεί ακριβώς που θες και είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Και εγω θα προτιμουσα να φτιαξω το πλαινο παραθυρο μονος μου αλλα φοβαμαι μην κανω κατι λαθος και βγει στραβο ή οτιδιποτε αλλο. ΓΙα αυτο εχω σκεφτει να το παω σε αλουμινα να μου το φτιαξει, αλλα δεν ξερω ποσο θα θελει.. Εχεις κανεις καμια ιδεα ποσο θα μου πιασει ο αλουμινας για να ξερω αν με συμφερει να το φιταξω ή να το παρω απο e-bay ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 3-5€ κοστίζει το πλέξι (αναλόγως του τι θα βάλεις) και άλλο μισό € οι βίδες με τα παξιμάδια. 20 λεπτά δουλειά MAX με σέγα, κάνα 2ωρο για dremel... Κάνεις και τις τρύπες εξαερισμού με το τρυπανάκι εκεί ακριβώς που θες και είσαι έτοιμος. Φιλε ωραια τα λες,και ναι το ειχα υποψιν μου αυτο..(ειχα εδω στο φορουμ νομιζω κιολας δει ατομα που κανανε κατι παρομοιο)..αλλα δεν νομιζω οτι εχω την "ικανοτητα-δεξιοτεχνια" για κατι τετοιο και πανω απολα δεν εχω ουτε τα εργαλεια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως πήγα σε ένα που φτιάχνει επιγραφές σε καταστήματα και μου το έφτιαξε με 15€. Μόλις τώρα το πήρα και μου έκανε πολύ καλή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μπορεις να μας δειξεις μερικες φωτο;;; Για να παρουμε μια ιδεα τι δουλεια μπορουν να κανουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ναι αύριο που θα το βάλω, θα βγάλω και καμία φωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα, όπως βλέπετε το side window είναι έτυμο, έβαλα και ένα 20cm fan... To σχέδιο το έκανα με άσπρο μαρκαδόρο για να του δήξω που θα κόψει το κουτί και το πλεξι γκλας. Το πλεξι γκλας το κώλυσα με σιλικόνη. Όλα καλά, απλά θέλει κόψιμο το πλέξι γκλάς σε ένα σημείο γιατί βρίσκει στο κουτί και δεν κλείνει εύκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Not bad, αν και νομίζω πως θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερη δουλειά. Αλλά για 15€ καλά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ααα ναι τελικά δεν μου πηρε λεφτά πήγα χτες να τον πληρώσω και γιόρταζε(Αντρέας)και μου το "κέρασε" χαχαχα. Πως θα μπορούσα να το κάνω καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα, όπως βλέπετε το side window είναι έτυμο, έβαλα και ένα 20cm fan... To σχέδιο το έκανα με άσπρο μαρκαδόρο για να του δήξω που θα κόψει το κουτί και το πλεξι γκλας. Το πλεξι γκλας το κώλυσα με σιλικόνη. Όλα καλά, απλά θέλει κόψιμο το πλέξι γκλάς σε ένα σημείο γιατί βρίσκει στο κουτί και δεν κλείνει εύκολα... Τον ανεμιστήρα γιατί τον τοποθέτησες ανάποδα, για να σου κάνει αέρα στα πόδια όταν κάθεσαι? Επίσης, επειδή δεν φαίνεται καλά, έχεις ανοίξει τρύπα στο plexi για να τοποθετηθεί ο ανεμιστήρας? Συμφωνώ και εγώ με τον Φάνη ότι θα μπορούσες να κάνεις και πιο προσεκτική / καλύτερη δουλειά με λίγη περισσότερη υπομονή ίσως και τα κατάλληλα εργαλεία (αν το έκανες εσύ) ή με το ανάλογο κόστος αν το πήγες σε μάστορα. Το πορτάκι βλέπω έχει πολλά χτυπήματα / σημάδια, έγιναν απο την μόντα? Kατα τα άλλα μπράβο για την προσπάθεια φίλε και μιας και το έχεις ανοιχτό ρίξε και ένα συμμάζεμα στα καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.