nurse Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω εάν πρέπει να βάλω αυτό το τοπικ στα windows ή στα θέματα hardware. Προσπάθησα αρκετές φορές να πραγματοποιήσω αξιολόγηση του συστήματός μου μέσω των windows 7 αλλά δεν τα καταφέρνω -ει. Μου βγαίνει ένα μήνυμα ότι "δεν είναι δυνατή η μέτρηση των επιδόσεων του χώρου αποθήκευσης" και η διαδικασία σταματά. Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω; Έκανα έλεγχο του σκληρού δίσκου αλλά τίποτα. Ευχαριστώ.
george263 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 να ρωτήσω και εγώ κάτι με την ευκαιρία: χρειάζεται να κάνουμε αξιολόγηση? έχει κάποιες επιπτώσεις στο σύστημα αν δεν κάνεις ...? ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 να ρωτήσω και εγώ κάτι με την ευκαιρία: χρειάζεται να κάνουμε αξιολόγηση? έχει κάποιες επιπτώσεις στο σύστημα αν δεν κάνεις ...? ευχαριστώ. χρειάζεται να κάνουμε αξιολόγηση? -Όχι είναι κυρίως για τους developer. έχει κάποιες επιπτώσεις στο σύστημα αν δεν κάνεις ...? -Καμία απολύτως. ευχαριστώ -Παρακαλώ
antonl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 @nurse: Δες αν έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο στο C. Αν έχεις, κάνε defrag.
nurse Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 @nurse: Δες αν έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο στο C. Αν έχεις, κάνε defrag. Από θέμα χώρου και κατακερματισμού είμαι οκ. Δεν ξέρω τι να δοκιμάσω... Είναι καλό που ουσιαστικά η παραπάνω μέτρηση δεν επηρεάζει τον υπολογιστή. Νόμιζα ότι με τον έλεγχο αυτό ενεργοποιήται το Aero ή όχι...
Ntinaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 μπας και λειπουν τιποτα drivers απο controllers?
guardianx71 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μήπως τον έχεις πάνω σε κάνα marvell controller? Στην gigabyte p55a-ud3 είχα το ίδιο όταν είχα τους ssd μου πάνω του. Με το που τους έκανα εγκατάσταση στο intel controller όλα καλά
nurse Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά πριν από ένα μήνα που έκανα το τεστ ξανά (είχα περάσει τους νέους drivers της κάρτα γραφικών) το τεστ του δείκτη εμπειρίας έτρεξε κανονικά... Δεν νομίζω ότι φταίει κάτι στη συνδεσμολογία του hurdware. Τι να πω δεν ξέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.