Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω κάποια παλιά cartoon

GiorgosTHD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω ότι το θέμα έχει ξαναμπεί, αλλά το έψαξα αρκετά και δεν βρήκα αυτά που θέλω!!!

Γι'αυτό και σας τα ζητάω εδώ για όποιον τα ξέρει.

α) Ο μαύρος πειρατής(θέλω απλά τον original τίτλο)

B) Ένα cartoon με κάτι ιππότες που είχαν στις ασπίδες τους ζώα και έβγαιναν σαν ολογράμματα όταν πολεμούσαν(νομίζω το έδειχνε το KTV τα πρώτα χρόνια που βγήκε η συνδρομητική ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα)

Αυτά προς το παρών....Σας ευχαριστώ όσους βοηθήσετε!!!

Δημοσ.

Εγώ πάλι ψάχνω ένα παιδικό δεκαετία '90 με κάτι πιτσιρίκια που έπαιζαν ποδόσφαιρο. Νομίζω ήταν και καλά στην Ιταλία γιατί μία ομάδα την έλεγαν Νάπολη αν δε κάνω λάθος.

Δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

ribo7 νομίζω ξέρω ποιο λες. Ένα που φορούσαν κάτι γαλάζιες φανέλες σωστά? Δυστυχώς και εμένα μου διαφεύγει ο τίτλος sorry

Δημοσ.

Γαλάζιες νομίζω ναι, κάτι μου λέει. Αυτό που θυμάμαι κυρίως είναι ότι έτρεχαν αρκετά μέχρι να διασχίσουν το γήπεδο και να βάλουν γκολ!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γαλάζιες νομίζω ναι, κάτι μου λέει. Αυτό που θυμάμαι κυρίως είναι ότι έτρεχαν αρκετά μέχρι να διασχίσουν το γήπεδο και να βάλουν γκολ!!

Βενιαμίν, Καίσαρας κτλ?

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε ένα cartoon δεν θύμαμαι πως λέγεται, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι κάποιον λέγανε "σερίφη του διαστήματος"

Saber Rider

Μπορεί να λες και αυτό

Bravestarr

Δημοσ.

Μάλλον τον Saber Rider εννοεί. Φοβερό soundtrack. Έχει δει κανείς τον τύπο που το παίζει σε metal έκδοση;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βενιαμίν, Καίσαρας κτλ?

Ναι φίλε μου!! Με τη λέξη-κλειδί Βενιαμίν το google-αρα!

Είναι το Moero! Top Striker.

Thanks!!

(Η Πολλαπλή Παράθεση δεν παίζει?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...