kosyfaki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εχω τα Win7. Ειχα καποιο προβλημα με την καρτα γραφικων την οποια και αντικατεστησα με την pci-ex sapphire Vapor X 5770 1GB. Εγκατεστησα και τους καινουργιους drivers της καρτας και εκανα και τις ρυθμισεις αναλυσης με αναλυση 1680χ1050 (κατι τετοιο).Οταν ομως μπαινω στι internet πχ yahoo οταν παταω να ανοιξω ενα email ξαφνικα τα γραματα γινονται τεραστια ή οταν παω το παραθυρο στην μιση οθονη δεν μου αναδιπλωνει και τα κειμενα οπως εκανε. Τι πρεπει να κανω? Υπαρχει καποια ρυθμισει ή κατι αλλο?
N3k21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Συγγνώμη αν είναι χαζή η ερώτησή μου αλλά απεγκατέστησες τους drivers της προηγούμενης κάρτας πριν εγκαταστήσεις τους νέους;
kosyfaki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 οχι,απλα την αντικατεστησα με αυτη την pci-ex sapphire Vapor X 5770 1GB και απο τοτε κανει αυτο.Μετα κατεβασα και τους καινουργιους drivers αυτης της καρτας και εξακολουθει να το κανει.
kosegdit Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 την απαντηση νομιζω την πηρες μονος σου. Βγαλε οτι drivers εχεις για vga και ξαναβαλε τους καινουριους της νεας σου καρτας.
N3k21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Αν και συνήθως αρκεί απλά η απεγκατάσταση παλαιότερων drivers πριν την εγκατάσταση νέων, σε κάποιες περιπτώσεις (όπως η αντικατάσταση της κάρτας γραφικών) ενδύκνειται η χρήση κάποιας εφαρμογής όπως το Driver Sweeper για την απομάκρυνση "σκουπιδιών" που ίσως και να αφήσουν οι παλαιότεροι drivers. Το τονίζω, η χρήση μιας τέτοιας εφαρμογής δεν είναι απαραίτητη σώνει και καλά! Δεν χάνεις και τίποτα όμως να δοκιμάσεις...Ειδικά αν δεις πως τα προβλήματα επιμένουν. Στο παρακάτω link θα βρεις έναν οδηγό για την διαδικασία πλήρους απεγκατάστασης drivers μέ το Driver Sweeper: http://www.overclock.net/ati-drivers-overclocking-software/651378-how-install-drivers-use-driver-sweeper.html
alexb_10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι φταίνε οι δριβερς......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.