koystado Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα που έχω ειναι οτι ενά τυχαιο εξώφυλλο έχει αντικαταστήσει μερικά αλλά τα οποία είχαν ήδη εξωφυλλό και σχεδόν ολα τα τραγούδια που δεν ειχαν καθόλου υπαρχει τρόπος να το σβήσω και να φαίνεται απο default εκείνη η νότα του media player οταν παίζει ενα τραγούδι???
micos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εμφάνισε τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος και διέγραψε για αρχή όλα τα Album art που έχει ο φάκελος. Για να τα εμφανίσεις άνοιξε τον φάκελο με τα τραγούδια και πήγαινε Οργάνωση->Επιλογές φακέλων->καρτέλα Προβολή και ξετσεκάρισε την απόκρυξη των προστατευμένων αρχείων. Παρακάτω έχει επιλογή για προβολή των κρυφών αρχείων.
koystado Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 κοιτα το εχω κανει αυτό αλλά μολις παω να αναπαραγω ενα τραγούδι εμφανίζεται ξανα
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Φυσικά. Αν κάνεις την αναπαραγωγή με τον wmp, το πρόγραμμα προσπαθεί να κατεβάσει πληροφορίες για τα τραγούδια από το internet. Στο μενού Εργαλεία-Επίλογές καρτέλα Βιβλιοθήκη έχει μια επιλογή για ανάκτηση πληροφοριών από το internet. Δοκίμασε να την ξετσεκάρεις. Εγώ προτιμώ το foobar2000 για media player που δεν έχει τέτοια χαζά.
koystado Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 τι ακριβως ειναι το foobar2000 γιατι δεν το ξερω καθολου ουτε το εχω ακουσει αλλη φορα...
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Foobar 2000. Πρόγραμμα αναπαραγωγής και οργάνωσης μουσικής και φυσικά δωρεάν. Το ίδιο και το winamp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.